Nju, man radās sajūta, ka daļu vienalg viņa noklusēja. Es domāju, ka tā bija tāda kā reklāma viņai pašai. No vienas puses viņā gribēja parādīt savu cilvēcību un, ka arī ir cilvēks, no otras puses viņā runāja diezgan pārdomāti un formāli.
Piekritīšu Dina, likās, ka viņa tomēr visu runā tik ļoti pārdomāti, itkā lasītu no lapas, ko sagatavojis viņas menidžeris, bet tomēr kāda daļa no tā visa ir patiesība. Katram par šādām tēmām būs gan labas atsauksmes, gan sliktas:)
TED prezentacijas vinji vienmer ir sagatavojusies un logjiski,ka vinji pirms tam izdomaa kaartiigi un pieraksta savas runas,lai viss butu plustoshi. Tapec varbut likas mazliet samaksloti. Vinja gan diezgan minimali pieskaraas taam teemaam,ar ko ikdienaa modeles ciinaas un kas vinjaam jaapaarciesh.
Skarbo patiesibu parasti zina tikai tie,kuri shajaa sfeeraa stradaa vai ir tuvaas attieciibaas ar kaadu,kas piemeram ir modele.
Diemzhel vairs neatceros nosaukumu dokumentaaliem isiem video,kur perfekti bija paradita nepilgadigu amerikanju modelju dziive.bet ieskatam der arii shie raksti:
Tas ir milzigs rakstura parbaudijums,jo visur centisies no Tevis nopelnit vai izmantot. Visas modeles iet cauri tam..no pashas atkarigs kam piekritisi va atteiksi. Diemzhel dzivojam gadsimtaa,kur Sex sells.
Viņa taču uzstājas diezgan lielas auditorijas priekšā, loģiski, ka ir iepriekš sagatavojusi savu runu. :)
Man gan viņa sākumā izklausās ļoti uztraukusies, bet šoreiz ne jau par to runa.