Man šis būtu pēdējākais brīdis no pēdējiem runāt par kopā dzīvošanu. Gana ilgi gaidīts. Ja viņš to nevēlas, tad es ļoooti sāktu pārdomāt, vai es vēlos(un tādā gadījumā - cik tad ilgi vēlos) turpināt šādas attiecības, jo pēc četriem gadiem, man liekas, ka kopā dzīvošana būtu normāls attiecību turpinājums. Jo vnk nevaru iedomāties, cik tad ilgi vēl ''vienam otru jāiepazīst'', lai saprastu vai šis ir mans cilvēks, ar ko tālāk dzīvot, veidot attiecību turpinājumu utt.
Protams, ja tās ir 4 gadus ilgas attiecības, kas sākušās 16 gadu vecumā, tad ok...nu ir mazliet savādāk, jo skolā mācoties kopdzīvi īsti tomēr neuzsāksi un tā tie gadi paiet. Taču, ja tās attiecības sākušās kkur ap 19 vai 20 gadiem, kad visi pilngadīgi un plāno savu dzīvi, tad...nu sorry, man šis vnk būtu pēdējais brīdis sarunai par šo soli.
Neuzstādi ultimātus, bet vnk mierīgi uzsācs sarunu par šo tēmu, par to, ka tas viss vienmēr ir tavs ierosinājums, ko viņš tad īsti domā utt. Varbūt viņš pavisam normāli var pamatot savas domas(piem.,kāpēc vēl jāpagaida utt) un jūs varat šo lietu izrunāt, atrisināt.