Pagājušajā piektdienā nobeidzu trako pirmssvētku darba nedēļu un ar sajūsmu gaidīju garās brīvdienas. Padomā tik, veselas 5 dienas kuras varēšu pavadīt kopā ar savu mīļoto. Pēdējo reizi kad tik ilgi diendienā bijām kopā - gadu atpakaļ. Extra prieku protams dod dāvanu iepirkšana, saiņošana, x-mas filmu skatīšanās, ilgā pabūšana no rītiem gultā :) Tādi mazi nieciņi, kas iekrāso savstarpējās attiecības.
Sestdien mīļais ieradās ap 3.00 am no sava darba x-mas pasākuma, pēc elpas un vēlmes ātrāk nokļūt gultā jutu, ka pasākums viņaprāt izdevies :D Sestdien šis nu pūta un elsa, viss ok, saprotu - grūts rīts un gan jau man pašai tāds būtu, ja notusētu līdz 3.00 no rīta. Bet tad sākās visforšākais - aizgājām uz Kalnciema tirdziņu, atnācām mājās, šis atlūza uz mana dīvāna un pēc 2h piecēlās un aizbrauca mājās. Bez aplinkiem pateicu, ka diena izskatās diezgan neveiksmīgi pavadīta. Sadusmojās. Tik ātri taisījās prom, ka aizmirsa savu māju atslēgas pie manis. Mājās iekšā tika, jo vecāki bija mājās.
Nākamajā dienā klusums telefonā. Vakarā atsūtīja sms, ka braucot pakaļ atslēgām, pie reizes mēs varot aiziet arī uz filmu. Es viena pati tieši tajā brīdī biju aizgājusi uz filmu. Viņš piedāvā - aizejam tad kopā vakariņās. Diemžēl vieta, kur vienmēr ejam bija jau pilna un tā kā neko citu viņš nepiedāvāja, braucām mājās.Ne viņš mani pie rociņas paņēma, ne apskāva. Kad tikām mājās, šis pagrozījās neveikli, un teica, ka braukšot prom savādāk jau vēls un kamēr viņš vēl uz mājām tikšot. Un mēs runājam par Ogri, kas ir 40 min vilciena brauciens! :D
Šodien iet 3 ziemassvētku brīvdienu diena ( piektdien visiem uz darbu, sestdien arī) un šodien viņš brauc ar saviem puišiem uzsist voleju. 26. decembrī kas ir otrie Ziemassvētki,viņš iešot uz darbu pastrādāt. Lieki teikt, ka ofisā viņš būs vienīgais.
No visām garajām brīvdienām es viņu redzēšu rīt, 24. decembrī un 25. decembrī.
Lieki teikt, ka mēs esam kopā 3 gadus un vēl piektdien mēs dudinājām kā mīlas balodīši.
Es domāju, ka džeks ir baigi ieskrējies ar saviem egoistiskajiem plāniem brīvdienām.
Visas manas draudzenes ir prom - ārpus Rīgas, mana mamma nedzīvo Latvijā, manam brālim un māsai ir savas ģimenes ar saviem pirmsvētku uztraukumiem. Tad nu man sanāk tāds vientulīgs Ziemassvētku laiks :(