Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Garās Ziemassvetku brīvdienas

Reitings 161
Reģ: 25.05.2009
Pagājušajā piektdienā nobeidzu trako pirmssvētku darba nedēļu un ar sajūsmu gaidīju garās brīvdienas. Padomā tik, veselas 5 dienas kuras varēšu pavadīt kopā ar savu mīļoto. Pēdējo reizi kad tik ilgi diendienā bijām kopā - gadu atpakaļ. Extra prieku protams dod dāvanu iepirkšana, saiņošana, x-mas filmu skatīšanās, ilgā pabūšana no rītiem gultā :) Tādi mazi nieciņi, kas iekrāso savstarpējās attiecības.
Sestdien mīļais ieradās ap 3.00 am no sava darba x-mas pasākuma, pēc elpas un vēlmes ātrāk nokļūt gultā jutu, ka pasākums viņaprāt izdevies :D Sestdien šis nu pūta un elsa, viss ok, saprotu - grūts rīts un gan jau man pašai tāds būtu, ja notusētu līdz 3.00 no rīta. Bet tad sākās visforšākais - aizgājām uz Kalnciema tirdziņu, atnācām mājās, šis atlūza uz mana dīvāna un pēc 2h piecēlās un aizbrauca mājās. Bez aplinkiem pateicu, ka diena izskatās diezgan neveiksmīgi pavadīta. Sadusmojās. Tik ātri taisījās prom, ka aizmirsa savu māju atslēgas pie manis. Mājās iekšā tika, jo vecāki bija mājās.
Nākamajā dienā klusums telefonā. Vakarā atsūtīja sms, ka braucot pakaļ atslēgām, pie reizes mēs varot aiziet arī uz filmu. Es viena pati tieši tajā brīdī biju aizgājusi uz filmu. Viņš piedāvā - aizejam tad kopā vakariņās. Diemžēl vieta, kur vienmēr ejam bija jau pilna un tā kā neko citu viņš nepiedāvāja, braucām mājās.Ne viņš mani pie rociņas paņēma, ne apskāva. Kad tikām mājās, šis pagrozījās neveikli, un teica, ka braukšot prom savādāk jau vēls un kamēr viņš vēl uz mājām tikšot. Un mēs runājam par Ogri, kas ir 40 min vilciena brauciens! :D
Šodien iet 3 ziemassvētku brīvdienu diena ( piektdien visiem uz darbu, sestdien arī) un šodien viņš brauc ar saviem puišiem uzsist voleju. 26. decembrī kas ir otrie Ziemassvētki,viņš iešot uz darbu pastrādāt. Lieki teikt, ka ofisā viņš būs vienīgais.
No visām garajām brīvdienām es viņu redzēšu rīt, 24. decembrī un 25. decembrī.
Lieki teikt, ka mēs esam kopā 3 gadus un vēl piektdien mēs dudinājām kā mīlas balodīši.
Es domāju, ka džeks ir baigi ieskrējies ar saviem egoistiskajiem plāniem brīvdienām.
Visas manas draudzenes ir prom - ārpus Rīgas, mana mamma nedzīvo Latvijā, manam brālim un māsai ir savas ģimenes ar saviem pirmsvētku uztraukumiem. Tad nu man sanāk tāds vientulīgs Ziemassvētku laiks :(
23.12.2013 08:54 |

Reitings 1201
Reģ: 15.11.2013
Neprasi no viņa pārāk daudz! Galu galā Jūs pavadīsit kopā veselas 2 dienas!
Pēc tava stāsta izklausās, ka ne tikai viņs ir egoists, bet arī tu. Jo tev redz nav nevienas daudzenes uz vietas, mamma arī prom, tātad ir tikai viens vairants, kā nepalikt vienai - draugs. Un brīvprātīgi piespiedu kārtā viņam visas dienas jāsēž ar tevi.
Pat precētā dzīvē tā nav un tā nebūs, kur nu vēl esot tikai draugs&draudzene attiecībās. Dod viņam brīvību, lai iet ar saviem puišiem, lai iet un strādā, ja vēlās. JUMS BŪS VESELAS 2 DIENAS!!!
23.12.2013 08:59 |

Reitings 161
Piekrītu tev Churchill par to egoismu. Tikai tāpēc neskandalējos, jo tad jau sanāktu, ka viņš man tieši to, ko minēji varētu pārmest.
23.12.2013 09:02 |

Reitings 407
Reģ: 29.01.2009
nu man jau šķiet, ka tas ir pārāk maz, jo ne jau katru mēnesi ir tāda izdevība palikt vairākas dienas kopā. Vienkārši kaut kādas atrunas no viņas puses. Kā nekā esat kopā 3 gadus, ne jau pāris mēnešus, kad tā varētu darīt.
Manuprāt, stulbi no drauga puses tā darīt.
23.12.2013 09:48 |

Reitings 161
Piekrītu arī Sisei, jo viņš strādā no 9.00-17.00, es no 7.30-20.00.Nākamais atvaļinājums man būs nākamajā vasarā. Jau šajā vasarā katrs savu atvaļinājumu pavadījām atsevišķi. Katru dienu negadās, ka varam pabūt kopā ilgāk nekā divas dienas. Tāpēc tas liekas diezgan skumīgi, ka viņs izvēlējies tieši Ziemassvētku laiku lai pazustu no redzesloka.
23.12.2013 09:52 |

Reitings 1201
Kā nekā esat kopā 3 gadus, ne jau pāris mēnešus, kad tā varētu darīt.

Manuprāt, tieši šis ir iemesls, kāpēc tieši tā varētu nedarīt. Nav jau vairs rozā briļļu periods, kad katra minūte ko pavada kopā ir ekstāzes virsotne.
23.12.2013 10:05 |

10 gadi
Reitings 124
Reģ: 04.08.2009
Man pēc Tava sarakstītā tas viss izklausās tā dīvaini... Tā itkā viņš negrib ar Tevi būt kopā :D tās ir manas domas :D
23.12.2013 10:28 |

Reitings 161
Jasmine,man jau protams negribas savu virieti turet aizdomas :D bet ta izskatas.
23.12.2013 10:45 |

Reitings 1201
Jasmine,man jau protams negribas savu virieti turet aizdomas :D bet ta izskatas.

Es protams atvainojos, bet vai tiešām tev ir kreņķis bet tu vēl spēj lietot smejošos smaiļikus!?! (retorisks jautājums)

Tas viss taču nav nopietni, vai ne?
23.12.2013 11:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits