Gribeju nedaudz pastastit par sevi, ari es mokos ar ko lidzigu, nezinu vai ta ir depresija, Vegetativa distonija vai jeb kas cits...Ir dienas kad esmu prieciga un viss ir kartiba, ir dienas, kad esmu bediga, neko darit negribu, neinterese nekadas filmas, pat citreiz savi iecinitakie seriali, bija periods, kad guleju gulta 3 dienas un maz edu, tad atkal piecelos un viss kartiba.
Vakar biju prieciga, daudz runaju, smaidiju, sodien atkal jutos sudigi, piemekle mani trauksmes - taja laika iestajas izmisums, gribas kkur paslepties, negribas runat ne ar vienu - palieku igna.
Visu laiku mani nomoka veselibas problemas, tad elpa trukst, tad spiez krutis, tad galva griezas, tad uz acim spiez, tad sajuta ka gruti parunat, sajuta ka kakla kkas iesprudis, galva kaa vate. Sodien spiez uz acim un slikta dusa, braucot masina ara, sak taka aizmigloties, tad kajas pa vaju, tad vel kkas...man tas vnk jau ir piebesijis :( :@ Tgd gruti rakstit, skatities monitora.
Kaa kkas iesapas taa uzreiz satraucos un saku domat kas tas varetu but, atkal VD simptomi vai kas cits...man pietiek tikai ar to lai butu slikta dusu vai kkas sapetu, lai visu dienu nebutu gariga un justos trauksmaina, gribu tikt no taa vala, apnika ta dzivot! Dzeru zales, kad ir slikti, bet lidz AD vel nonakusi neesmu..labi ka taa nejutos katru dienu, bet kad sitais uznak, tad vnk gribas raudat.