Jūsu vīrietis, jūsu draudzenes un izklaides.

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Sveikas, Cosmo dāmas! :)
Uzreiz ķeršos pie lietas. Tātad, šodien aizdomājos par vienu diskutējamu jautājumu. Es zinu, ka ir daudz tādas meitenes (personīgi pati arī pazīstu vairākas), kuru draugi nelaiž viņas izklaidēties vienas pašas ar draudzenēm vai arī nelabprāt ļauj satikties ar labiem draugiem,kuri ir vīrieši.
Es uzskatu, ka savā ziņā puisis tā izrāda to, ka neuzticas savai meitenei un visu laiku grib viņu pieķēdēt sev.
Ko jūs domājat par šādām attiecībām? Un vai jūsu vīrietis kādreiz ir mēģinājis jūs kaut kā ierobežot?
23.12.2013 00:12 |

Reitings 414
Reģ: 03.02.2013
Hahahh.
Tieši ar māsu par šo šodien runāju.

Mans draugs mani izklaidēties laiž. Nu, viņam īsti nav teikšanas, jo, ja baigi ierobežotu, nebūtu mans draugs :) Bet laiž. Tagad viņš uz trīs nedēļām ir prom no valsts, biju izballēties ar draudzeni. Pusnakti dejojām, iedzērām, padejojām ar citiem puišiem. Had a great time.

Mani mans vīrietis uz to pamudināja. Viņš teica - ej, izklaidējies, es pirms tam šaubījos :D Viņš teica, lai eju. Pēc tam atstāstīju, kā gāja un saku - dejojām trijatā ar vienu džeku. Viņš prasa - tikai vienu? Vajadzēja tev kārtīgāk izdejoties! :D
Tāda pilnīga uzticība, ko es ļoti novērtēju. Ļoti atbrīvo. Un pareizi vien ir - palaid vaļā to, ko mīli, un viņš atnāks atpakaļ.

Abpusēji.
Uz ex drauga fona, kas par visu cepās un nekur negribēja laist .. šī šķiet kā paradīze.
23.12.2013 17:25 |

Reitings 135
Reģ: 28.10.2013
Viens otru laidām, bet nu vairāk nē, drīzāk pat šādi jaut netiek apspriesti -ņemam viens otru līdzi.

Ir bijuši gadījumi, kad eju izklaidēties ar draudzenēm un puiši nevar atsieties (nu nepatīkami), ir bijuši gadījumi, kad meitenes sākušas koļīt manu draugu. Nu mēs uzticamies viens otram, bet tāpat uzskatu ka nopietnās attiecībās aizņemtiem cilvēkiem nav jādanco pa klubiem apkārt bez otra. Jo tomēr draugiem jābūt kopīgiem.
23.12.2013 17:39 |

Reitings 414
Reģ: 03.02.2013
Nu mēs uzticamies viens otram, bet tāpat uzskatu ka nopietnās attiecībās aizņemtiem cilvēkiem nav jādanco pa klubiem apkārt bez otra. Jo tomēr draugiem jābūt kopīgiem.

Piekrītu. Vairumā gadījumu, jā, taču - laiku pa laikam (ne katru piektdienu, protams), manuprāt, ir ļoti veselīgi pavadīt laiku ar draugiem un pasocializēties (kaut tajos pašos klubos un bāros) ar svaigām sejām.
Man, personīgi, pārmijot kaut pāris teikumus ar kādu, kas mani cenšas koļīt, paliek silti ap sirdi, domājot, cik man lielisks vīrietis mājās un nevis visi tie, kas mani koļī. :D
23.12.2013 17:44 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Nekad nav ierobezojis mani, bet esmu pamanijusi, ka ir greizsirdigs pret manu labako draudzeni... Laigan pamata nav, jo vina man ka maasa un kad esam visi kopa tad viss ok, ka atseviski, tad rodas kaut kadi komentari ...
Nu varbut tapec, ka mes tik reti satiekamies, ka nemakam uzvesties :D
23.12.2013 17:52 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Šādas attiecības bija agri jaunībā, tagad domāju, ka nav nekā trakāka par greizsirdīgi puisi. Nedevu pilnīgi nekādu iemeslu greizsirdībai, bet mani vaktēja pilnīgi visur, gandrīz pat ar vienkārši draugiem-klases puišiem ārpus skolas nedrīkstēju vārdu pārmīt. 18 gados varbūt nesaproti, ka tas nav ok, bet tagad neko tādu nepieļautu.
23.12.2013 19:38 |

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
attiecībās es appelēju pie otra sirdsapziņas, ka es nabags palikšu mājās viena, bet neaizliedzu iet ar draugiem, neciestu, ja man aizliegtu. ja aizliedz ar domu, ka var nokrāpt, tad jau to var arī atrast kādu citu ejot arī kaut uz veikalu un telefonu tak otrs netur pie sevis.
25.12.2013 22:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits