NETICU vairs mīlestībai!

Reitings 163
Reģ: 11.06.2010
Es vairs neticu mīlestībai, īstiem vīriešiem!!! Brīžiem liekās, ka viss par ko es sapņoju un ticu notiek tikai filmās, vai es neesmu pelnījusi, nezinu :(

Esmu bijusi ilgu laiku attiecības, bet ar laiku attiecības vienkārši izsīka un pēc tā, man vairs nav izdevies izveidot nopietnas attiecības. Un ticība zūd ar vien vairāk. It sevišķi, novērojot draugu, paziņu attiecības, man neievieš pārliecību, ka viņi ir laimīgi. Vieni šķirās, cits krāpj, cits melo nemitīgi, citi vienkārši nav laimīgi, citi nemitīgi strīdās vai ierobežo viens otru, ka nevar vairs paelpot. Kur ir tā mīlestība, kur ir tie vīrieši, kas gatavi savas meitenes dēļ uz visu?!

Bieži dzirdu no apkārtējiem, es nesaprotu kāpēc tev nav draugs, tu esi tik jauka, tik skaista, kā tev nav draugs... aaa, kā man tas ir apnicis. Bet es negribu būt kopā tikai tādēļ, ka cilvēks ir jauks, vai ar viņu man būtu laba nākotne. Es gribu kaisli, jūtas, un pārliecību, ka jā, tas ir tas īstais cilvēks, kas mani saprot un padarīs mani laimīgu.

Es zinu, ka ne vienmēr viss ir ideāli, bet iepazīstoties ar cilvēku, gribās just klikšķi, taureņus vēderā, bet tā tas vienkārši nenotiek. :(

Un tagad, it sevišķi Ziemassvētkos, brīnumu laikā ir tik tik vientuļi, un liekās, ka tas ir tik negodīgi, lai gan ne man to lemt. Un tās filmas padara visu vēl trakāk.

Padalaties meitenes ar saviem laimes stāstiem un palīdziet man noticēt mīlestībai no jauna.
22.12.2013 22:16 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista-vai tu brauc ar motociklu?Es tiesaam tevi iedomaajos ,kaa "The Girl With The Dragon Tattoo"!Protams ,labaa noziimee:)
Salomee-Cosmo kaisliigaakaa sieviete(paaris gadus atpakal...)Es tik loti ceru,ka vina veel atgrieziisies!
24.12.2013 01:44 |

Reitings 16208
Demoiselle-humors vienmeer iistaa vietaa un laikaa!:)
24.12.2013 01:45 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Krista-vai tu brauc ar motociklu?Es tiesaam tevi iedomaajos ,kaa "The Girl With The Dragon Tattoo"!Protams ,labaa noziimee

Juu, turklaat to skaidri var noprast no manaam reetainajaam kaajaam. :D
24.12.2013 01:45 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Zon ko Lova? Kopš ši brīža, vienīgās filmas, ko tu vari skatīties ir Allien quadroloģija un Harrijs Potters!
24.12.2013 03:31 |

Reitings 5637
Kaut gan nē, pēc pāris mēnešiem brēksi, kāda velna pēc tava slota nelido....
24.12.2013 03:32 |

Reitings 16208
Ak Dievs!!!Tad te ir aizgajusi mani domu graudi!!!!:D:D loti atvainojos diskusijas autorei-Ziemassveetku noskana galvaa!!!
Lova-Miilestiiba atkal naaks-tiesi tad ,kad vismazaak to gaidiisi....!!!
24.12.2013 03:39 |

10 gadi
Reitings 631
Reģ: 29.01.2009
nu tad lai šajos Ziemassvētkos ievēlētās vēlēšanās par to īsto un vienīgo blakus nākamgad piepildās! tām, kuras vēl nav satikušas, lai satiek, un tām, kas ir - lai viss izdodas! :)
24.12.2013 11:56 |

Reitings 479
Un kur ir tie jaukie stāsti par mīlestību?

Bija laiks,kad biju Tavā ādā..

Vieni šķirās, cits krāpj, cits melo nemitīgi, citi vienkārši nav laimīgi, citi nemitīgi strīdās vai ierobežo viens otru, ka nevar vairs paelpot. Kur ir tā mīlestība, kur ir tie vīrieši, kas gatavi savas meitenes dēļ uz visu?!

Izšķīros no izsīktajām attiecībām un viss. Likās,ka vairs neko negribu. gribu pabūt viena, pati ar sevi. Varbūt vispār aizbraukt uz citu valsti... pagāja nedēļa, draudzene brīvprātīgi piespiedu kārtā, aizvilka uz sava drauga dzimšanas dienu, citā pilsētā... lauki, pirts... lieki teikt,ka bijām uzaicināti ar ex, bet paldies Dievam, viņš bija tik gudrs un neatbrauca. Un tad ,kad es vismazāk to gaidiju, iepazinos ar savu Mr.Īsto. kopš tās dienas, esam nešķirami. Ir nedaudz mazāk kā gads pagājis, bet es zinu,ka viņš ir mans īstais. Lai arī ne es, ne viņš neesam perfekti cilvēki, bet viņš man ir tas, kurš vajadzīgs. Tāda sajūta, ka piedzīvoju visu pirmo reizi ar viņu. Mīlu tik stipri,ka bail. Patiešām. Un zinu,ka tas ir abpusēji. Bija mums arī šādas tādas nesaskaņas, bet tas satuvināja vēl spēcīgāk un lika novērtēt vienam otru. Godīgi? Nekad neticēju,ka tāda mīlestība pastāv.

Nav pat jāsāk tai ticēt vai to gribēt, lai viņa atnāktu. viņa uzrodas tad,kad ir īstais mirklis. Tad,kad to negaidam. Tāpēc novēlu Tev, nākamajā 2014.gadā satikt un nobaudīt tos taureņus vēderā ilgstošā laika posmā, izjust nezūdošo kaisli un rūpes. :)
Varu galvot,ka tas viss vēl ir un tādi vīrieši izrādās vēl ir uz pasaules, kas savu sievieti nēsā uz rokām.
24.12.2013 12:21 |

Reitings 5637
Varu galvot,ka tas viss vēl ir un tādi vīrieši izrādās vēl ir uz pasaules, kas savu sievieti nēsā uz rokām.

Un pārējie ko? Aiz matiem pa grīdu velk?
24.12.2013 12:24 |

Reitings 479
Un pārējie ko? Aiz matiem pa grīdu velk?

Jā, un vel pasper,lai ātrāk kūleņotu :D
24.12.2013 12:29 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Pie pašreizējās sistēmas "1 sieviete - 1 vīrietis" objektīvi un neizbēgami daļai no jums ir jāpaliek vienām. Pārāk augstas prasības, nespēja uz kompromisiem ar apkārtējā pasaulē notiekošo vai kas cits, - kāda starpība, kas ir par iemeslu, kāpēc vienai ir, bet otrai - nav? Var, protams, pierakstīt arī 5 reiz 5 reiz 5 lapas ar pārdomām un pamācībām, kas jāmaina, bet situācija (kopējā) no tā nemainīsies. Autore, protams, var, no kājām krītot, strādāt ar sevi un mainīties, bet atšķirība būs vien tāda, ka nākošo dvīņutēmu pēc brīža pēc brīža te iesāks kāda cita. :-D
24.12.2013 14:35 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
kur ir tie vīrieši, kas gatavi savas meitenes dēļ uz visu?!

Abiem jābūt gataviem uz visu. Citādi tā nav abpusēja. Ir cilvēki kuri gaida lielo, lielo mīlestību tik ļoti ka nepamana to īsto kas ir tepat blakus.
24.12.2013 14:46 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Ir cilvēki kuri gaida lielo, lielo mīlestību tik ļoti ka nepamana to īsto kas ir tepat blakus.

Piekrītu. Man tā bija. Ilgi domāju, kāpēc nevienu nesatieku, biju arī uzlikusi savas prasības un nevienu apkārt nemanīju. Bet beigās izrādījās, ka tas īstais cilvēks ir no mana ciema un kuru satiku vien 1-2 reizes nedēļā. Par viņu vispār nebiju iedomājusies. :)
24.12.2013 14:52 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
Šo gadu pavadīju bez attiecībām, taču es satikos ar ļoti daudziem! Un jā, neviens neatbilda manām prasībām. Taču, kad es vienā jaukā rudens vakarā apsēdos un padomāju (īstenībā tumšajā rudens vakarā izgāju pastaigā uz apmēram 2 stundām vai ,5) un sapratu vienu būtisku lietu! Es sapratu kāpēc nemaz nevēlējos dot šiem puišiem iespēju ( un puiši lielākā daļa patiešam bija jauki) es vienkārši neļāvos!
Apsēdies vai pastaigā un padomā! Tev ir prasības un zini kādas tās ir! Bet es iesaku padomāt (ņemot vērā tavus kritērijus) ko Tu pati vari dot pretī šim puisim? Kāda esi tu pati? Vai tas puisis, kurš atbildīs tiem kritērijiem, vai viņš vēlēsies tādu meiteni kā tu? Ko ideālais puisis saņems pretī no tevis?
Es sapratu, ka man ir jābeidz uzstādīt noteikumus otram, bet jāsāk dzīvot šeit un tagad sev! Un tagad esmu laimīga, es baudu mirkli! Un esmu iemīlējusies!
24.12.2013 15:24 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
Kaut gan nē, pēc pāris mēnešiem brēksi, kāda velna pēc tava slota nelido....

:D
24.12.2013 15:25 |

10 gadi
Reitings 1582

Pretjautājums. Kur ir tās meitenes, kuru dēļ būt gatavam uz visu?
24.12.2013 16:27 |

Reitings 767
Melns tieši tāpēc uzdevu jautājumu autorei, ko viņa pati var dot, vai ir tik ideāla un vai pati atbilst saviem standartiem! :)
24.12.2013 16:42 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns tieši tāpēc uzdevu jautājumu autorei, ko viņa pati var dot, vai ir tik ideāla un vai pati atbilst saviem standartiem!

O! Sāk kļūt interesanti! Gribētos vien saprast, kā pašas sievietes domā, kādām ir jābūt, lai vīŗieši jūsu dēļ būtu gatavi uz visu?
24.12.2013 16:47 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Da neuztraucies, viss būs čotna. Līdz tam brīdim, kad ir čotna, tiešām padomā un piestrādā pie tā, lai pati būtu sieviete ar kvalitāti :)
Es neesmu, lai arī no vīrieša/puiša negaidu Džonija Depa izskata biznesmeni ar Hjū Džekmena raksturu un talantiem, šaubos, ka šobrīd spētu būt gana laba partnere.
Līdz tam - nopērc suni.
24.12.2013 16:54 |

Reitings 767
Melns tas ir tas, ko pēdējā laikā daudz pārdomāju! Skaidrs ir tas, ka mēs gribam pārāk daudz! Nav tas nevienam pa spēkam - panest to, kam jābūt sievietes prāt!
Tad, kad Viņa pārstās būt Cita... tad kaut kas mainīsies! Kamēr sieviete meklēs atbildes uz jautājumiem citur ( pieredzējušās draudzenes, Cosmo, TV seriāli, raidījumi utt ) , bet nemeklēs tās sevī, nekas nemainīsies.. Kāpēc vīrieši spēj pieņemt lēmumu nebalstoties tikai uz to , ko pasaka cits? Cik man nav bijuši stulbi lēmumi , tikai tāpēc, ka ir bijis bail no tā, ko vēlos pati.. Bet tas noved pie neapmierinātības! Ir jādomā pašai! Tikai tu pats zināsi , kas tevi iepriecinās un būs labs!
Un tad , kad būs patiesi īsta sieviete, tad būs blakus īsts vīrietis! :)
24.12.2013 17:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits