tur jau tā sāls. ir jānobučo daudz varžu (vienam būs jāsabučo 2, otram 22), līdz satiksi to vardi,kas par princi pārvērtīsies.
Ja nemēģināsi, nesatiksi.
Iena, Pa lielam, jā, bet gribās ticēt!
Ja es satieku vīrieti, man viņš jāizmēģina? Es tā nedomāju.
Bieži dzirdu no apkārtējiem, es nesaprotu kāpēc tev nav draugs, tu esi tik jauka, tik skaista, kā tev nav draugs... aaa, kā man tas ir apnicis. Bet es negribu būt kopā tikai tādēļ, ka cilvēks ir jauks, vai ar viņu man būtu laba nākotne. Es gribu kaisli, jūtas, un pārliecību, ka jā, tas ir tas īstais cilvēks, kas mani saprot un padarīs mani laimīgu.
Mīlestība nav tikai zemenes ar putukrējumu, tā ir arī kilogrami sāls un rūgtums. Ir jāprot tikt galā ar strīdiem, nesaprašanām un (pirmkārt) savu egoismu, kas ir visgrūtāk. bet rezultāts ir tā vērts
Kāds tam sakars ar vīrieša pamēģināšanu? Nu kāda starpība kurš būs tas čalis ar kuru ēdīšu sāli? Tas jau ir lēmums.
Mīlestībai jāveidojas tevī, tai jānāk no tevis.
Bet kāmēr esi viens, zūd ticība mīlestībai, un es neko ar to nevaru izdarīt, kāmēr kāds man pierādīs pretējo. Ne jau izdarot visu manā vietā, bet gan satiekot īsto, kuru mīlēšu un darīšu laimīgu un kurš mīlēs un darīs laimīgu mani.
Man dzīves moto ir dot, nevis ņemt! Negribu ne no viena neko ņemt, bet gan dot!Super! Vīriešiem patīk tādas, kas "dod". :)
Ja satikšu cilvēku, par ko būs vērts pacīnīties, noteikti, nesēdēšu savā tronī rokas salikdama, bet darīšu, ko uzskatīšu par pareizu.Ja jau līdz šim neesi satikusi, ir gaužām maz cerību, ka kaut kas mainīsies (ja nemainīsies kritēriji). Iesaku pamēģināt laimi ārzemēs. Latviešu aukstasiņu lēnprātīgie bāleliņi acīmredzami nav tavā gaumē. :)
Šovakar vēlējos runāt par puišiem un vīriešiem.25.01.2012 01:16
Man interesē kā jūs iepazīstaties?
Ko jūs dariet, lai iepatiktos?
Kāds puisis uzaicināji mani uz savu izlaidumu, mums ir savstarpējas simpātijas, bet mēs neesam kopā. Tāpēc gribu uzdāvināt viņam kaut ko īpašu, tikai trūkst idejas.
Kādu laiciņu nu jau esmu brīva, pēc ļoti ilgām attiecībām, tāpēc gribu zināt, cik daudz meitenes atļaujās!25.09.2012 21:02
bet kad es aizgāju ar viņu uz tā saucamo randiņu, tad kaut kā nebija par ko runāt, nezinu kaut kas nesanāca, lai gan vēl joprojām šad un tad atceros viņu, bet jau pagāja kādi gadi 6 pēc iepazīšanās.27.09.2012 00:55
tā man bija pirmā lielā mīlestība vai aizraušanās
Pirms pāris mēnešiem iepazinos ar jauku puisi, bet protams ir viens bet, drīzāk vairāki...06.01.2013 23:27
Pirmo reizi mūžā izjūtu, neizskaidrojumu pievilkšanās spēku. Es pat nevaru izskaidrot šo sajūtu, bet tā nav pat iekāre (lai gan viņš ir ļoti izskatīgs), vienkārši velk pie šī vīrieša, un es neko nevaru padarīt, brīžiem pat izskaidrot!
Bet ir tik ļoti daudz bet, kāpēc nevēlos ar viņu veidot attiecības. Īsumā - mēs esam pārāk atšķirīgi (Stulbākais iemesls ever!!! Šitā TU toč nekur tālu netiksi.). Es zinu, ka nevēlos saistīt savu dzīvi ar tādu cilvēku.
Drīzāk vēlētos dzirdēt vai ar jums tā ir gadījies, ka sastopat savā dzīvē vīrieti, kas padara jūs vai trakas, bet ar prātu saprotat, ka labāk neko neuzsākt?! Vai ļāvāties, vai tomēr palikāt pie sava?
Īsuma - pirms kāda laiciņa sabruka attiecības, un tad sākās problēmas.30.07.2013 23:42
Paldies, par ieteikumiem, jūs noteikti man palīdzējāt, jo es saprotu, ka esmu uz pareizā ceļa. (Tiešām? :D)31.07.2013 02:21
Es zinu, ko es gribu (Tiešām? :D ), es zinu, kas man patīk, es uzturos sabiedrībā, man ir draudzenes, es nodarbojos ar lietām, kas man patīk, un es apzinos, ka viss ir manās rokās.
Bet dažreiz gribās visu un tagad, vai noticēt brīnumam vai filmām!
Un jā, gribās, Vīrieti! blakus
Esmu bijusi ilgu laiku attiecības, bet ar laiku attiecības vienkārši izsīka un pēc tā, man vairs nav izdevies izveidot nopietnas attiecības. Un ticība zūd ar vien vairāk.22.12.2013 22:16