NETICU vairs mīlestībai!

Reitings 163
Reģ: 11.06.2010
Es vairs neticu mīlestībai, īstiem vīriešiem!!! Brīžiem liekās, ka viss par ko es sapņoju un ticu notiek tikai filmās, vai es neesmu pelnījusi, nezinu :(

Esmu bijusi ilgu laiku attiecības, bet ar laiku attiecības vienkārši izsīka un pēc tā, man vairs nav izdevies izveidot nopietnas attiecības. Un ticība zūd ar vien vairāk. It sevišķi, novērojot draugu, paziņu attiecības, man neievieš pārliecību, ka viņi ir laimīgi. Vieni šķirās, cits krāpj, cits melo nemitīgi, citi vienkārši nav laimīgi, citi nemitīgi strīdās vai ierobežo viens otru, ka nevar vairs paelpot. Kur ir tā mīlestība, kur ir tie vīrieši, kas gatavi savas meitenes dēļ uz visu?!

Bieži dzirdu no apkārtējiem, es nesaprotu kāpēc tev nav draugs, tu esi tik jauka, tik skaista, kā tev nav draugs... aaa, kā man tas ir apnicis. Bet es negribu būt kopā tikai tādēļ, ka cilvēks ir jauks, vai ar viņu man būtu laba nākotne. Es gribu kaisli, jūtas, un pārliecību, ka jā, tas ir tas īstais cilvēks, kas mani saprot un padarīs mani laimīgu.

Es zinu, ka ne vienmēr viss ir ideāli, bet iepazīstoties ar cilvēku, gribās just klikšķi, taureņus vēderā, bet tā tas vienkārši nenotiek. :(

Un tagad, it sevišķi Ziemassvētkos, brīnumu laikā ir tik tik vientuļi, un liekās, ka tas ir tik negodīgi, lai gan ne man to lemt. Un tās filmas padara visu vēl trakāk.

Padalaties meitenes ar saviem laimes stāstiem un palīdziet man noticēt mīlestībai no jauna.
22.12.2013 22:16 |

Reitings 163
Iena, Pa lielam, jā, bet gribās ticēt!
23.12.2013 22:23 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Lova, nē, nav, esmu ceļā uz laimi tāpat :)
23.12.2013 22:28 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Jā, par čāčas attiecībām - vismaz tik, cik viņa vēlas publiskot - atliek vien priecāties par viņiem! :) Prieks lasīt, ja kaut ko piemin. Tas kā tāds motivātors,ka iespējamas laimīgas, mīlestības pilnas un veiksmīgas attiecības. Protams, tas ir tikai tik, cik pati stāsta. :)
23.12.2013 22:33 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
tur jau tā sāls. ir jānobučo daudz varžu (vienam būs jāsabučo 2, otram 22), līdz satiksi to vardi,kas par princi pārvērtīsies.
Ja nemēģināsi, nesatiksi.

Seriously? :D Man obligāti jābučo visas vardes! Kas par murgu. Ja es satieku vīrieti, man viņš jāizmēģina? Es tā nedomāju.
23.12.2013 22:37 |

Reitings 190
Reģ: 14.09.2013
Es arī neticēju mīlestībai līdz ļoti par daudz iemīlējos. Tagad neticu, ka kas tāds var notikt arī otro reizi.
23.12.2013 22:40 |

Reitings 495
Iena, Pa lielam, jā, bet gribās ticēt!

Nu tad tici un miers! :) Jo man arī ir tās sajūtas un noteikti vēl būs - ka esmu pelnījusi, bla bla. Nevienu tas neinteresē. Labāk izvēlies darīt kaut ko un atmest visas šitādas runas. Labāk koncentrēties uz sevi, savu lielisko personību :)
23.12.2013 22:42 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ja es satieku vīrieti, man viņš jāizmēģina? Es tā nedomāju.

Mīlestība nav tikai zemenes ar putukrējumu, tā ir arī kilogrami sāls un rūgtums. Ir jāprot tikt galā ar strīdiem, nesaprašanām un (pirmkārt) savu egoismu, kas ir visgrūtāk. bet rezultāts ir tā vērts.
23.12.2013 22:45 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Bieži dzirdu no apkārtējiem, es nesaprotu kāpēc tev nav draugs, tu esi tik jauka, tik skaista, kā tev nav draugs... aaa, kā man tas ir apnicis. Bet es negribu būt kopā tikai tādēļ, ka cilvēks ir jauks, vai ar viņu man būtu laba nākotne. Es gribu kaisli, jūtas, un pārliecību, ka jā, tas ir tas īstais cilvēks, kas mani saprot un padarīs mani laimīgu.

Šis arī par mani :D. Cerams, ka jauns gads nesīs jaunas sajūtas.
23.12.2013 22:45 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Man liekas, ka diskusijas autorei ir mazliet greiza izpratne par lietām... Sēdēt un gaidīt, kad nāks lielā mīla, kad kāds tevi beidzot iemīlēs un dos tev mīlestību - ir aplami. Mīlestībai jāveidojas tevī, tai jānāk no tevis. Ja pratīsi sevī ģenerēt mīlestību, arī citi pie tevis pievilksies, tostarp vīrietis, kurā arī ir mīlestība un kurš gatavs dalīties tajā ar tevi.
23.12.2013 22:48 |

Reitings 495
Mīlestība nav tikai zemenes ar putukrējumu, tā ir arī kilogrami sāls un rūgtums. Ir jāprot tikt galā ar strīdiem, nesaprašanām un (pirmkārt) savu egoismu, kas ir visgrūtāk. bet rezultāts ir tā vērts

Kāds tam sakars ar vīrieša pamēģināšanu? Nu kāda starpība kurš būs tas čalis ar kuru ēdīšu sāli? Tas jau ir lēmums.
23.12.2013 22:53 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Kāds tam sakars ar vīrieša pamēģināšanu? Nu kāda starpība kurš būs tas čalis ar kuru ēdīšu sāli? Tas jau ir lēmums.

Kārtīgai pamēģināšanai nepieciešams daži gadi kopdzīves. Tad jau mūža nepietiks.
23.12.2013 22:58 |

Reitings 163
chanely, ok, tad izskaidro, savu viedokli līdz galam.

Teikšu uzreiz, es neesmu no tām, kas varētu skriet nemazīstamam cilvēkam pakaļ, lai pievērst savu uzmanību. Esmu vecmodīga, un ticu, ka tas ir jādara vīrietim, viņam ir jāiekaro mana sirds. Tikmēr kāmēr esmu viena, cenšos pilveidot sevi cik varu, un zinu, ka man viss ir kārtībā. Ja satikšu cilvēku, par ko būs vērts pacīnīties, noteikti, nesēdēšu savā tronī rokas salikdama, bet darīšu, ko uzskatīšu par pareizu. Bet tāpēc, ka jūtos vientuļi, tādēļ nemeklēšu izmisīgi sev draugu, bet tikmēt attīstīšu sevi, savus sapņus, ko varu realizēt pati, un neķeršos katram salmiņam klāt. Bet kāmēr esi viens, zūd ticība mīlestībai, un es neko ar to nevaru izdarīt, kāmēr kāds man pierādīs pretējo. Ne jau izdarot visu manā vietā, bet gan satiekot īsto, kuru mīlēšu un darīšu laimīgu un kurš mīlēs un darīs laimīgu mani.
23.12.2013 23:00 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es nezinu, kura galējība skaitās labāka.. Esmu pilnīgs pretstats, jo ļoti ātri iemīlos. Vai viens randiņš, jauka telefonsaruna.. un tad notiek kaut kāds klikšķis. It kā skaisti, bet katru reizi bija jāpiedzīvo tā smagā ''lauztās sirds'' sajūta..
Tomēr, kad atrod cilvēku, kas atbild ar to pašu.. tas ir tik skaisti! :)

Tā kā piekrītu chanely

Mīlestībai jāveidojas tevī, tai jānāk no tevis.
23.12.2013 23:01 |

Reitings 495
Bet kāmēr esi viens, zūd ticība mīlestībai, un es neko ar to nevaru izdarīt, kāmēr kāds man pierādīs pretējo. Ne jau izdarot visu manā vietā, bet gan satiekot īsto, kuru mīlēšu un darīšu laimīgu un kurš mīlēs un darīs laimīgu mani.

Neuztraucies, ja ir lemts būt vienai tev atliks ar to samierināties. Bēdīgi izklausās, tā ir. Bet tur neko nevar mainīt vai izdarīt. Tāpēc liecies mierā.
23.12.2013 23:24 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Man dzīves moto ir dot, nevis ņemt! Negribu ne no viena neko ņemt, bet gan dot!
Super! Vīriešiem patīk tādas, kas "dod". :)

Ja satikšu cilvēku, par ko būs vērts pacīnīties, noteikti, nesēdēšu savā tronī rokas salikdama, bet darīšu, ko uzskatīšu par pareizu.
Ja jau līdz šim neesi satikusi, ir gaužām maz cerību, ka kaut kas mainīsies (ja nemainīsies kritēriji). Iesaku pamēģināt laimi ārzemēs. Latviešu aukstasiņu lēnprātīgie bāleliņi acīmredzami nav tavā gaumē. :)
23.12.2013 23:41 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Interesting stuff... Secinajumus izdariet pašī.

Šovakar vēlējos runāt par puišiem un vīriešiem.
Man interesē kā jūs iepazīstaties?
Ko jūs dariet, lai iepatiktos?
25.01.2012 01:16

Kāds puisis uzaicināji mani uz savu izlaidumu, mums ir savstarpējas simpātijas, bet mēs neesam kopā. Tāpēc gribu uzdāvināt viņam kaut ko īpašu, tikai trūkst idejas.

17.06.2012

Kādu laiciņu nu jau esmu brīva, pēc ļoti ilgām attiecībām, tāpēc gribu zināt, cik daudz meitenes atļaujās!
25.09.2012 21:02

bet kad es aizgāju ar viņu uz tā saucamo randiņu, tad kaut kā nebija par ko runāt, nezinu kaut kas nesanāca, lai gan vēl joprojām šad un tad atceros viņu, bet jau pagāja kādi gadi 6 pēc iepazīšanās.

tā man bija pirmā lielā mīlestība vai aizraušanās
27.09.2012 00:55

Pirms pāris mēnešiem iepazinos ar jauku puisi, bet protams ir viens bet, drīzāk vairāki...

Pirmo reizi mūžā izjūtu, neizskaidrojumu pievilkšanās spēku. Es pat nevaru izskaidrot šo sajūtu, bet tā nav pat iekāre (lai gan viņš ir ļoti izskatīgs), vienkārši velk pie šī vīrieša, un es neko nevaru padarīt, brīžiem pat izskaidrot!

Bet ir tik ļoti daudz bet, kāpēc nevēlos ar viņu veidot attiecības. Īsumā - mēs esam pārāk atšķirīgi (Stulbākais iemesls ever!!! Šitā TU toč nekur tālu netiksi.). Es zinu, ka nevēlos saistīt savu dzīvi ar tādu cilvēku.

Drīzāk vēlētos dzirdēt vai ar jums tā ir gadījies, ka sastopat savā dzīvē vīrieti, kas padara jūs vai trakas, bet ar prātu saprotat, ka labāk neko neuzsākt?! Vai ļāvāties, vai tomēr palikāt pie sava?
06.01.2013 23:27

Īsuma - pirms kāda laiciņa sabruka attiecības, un tad sākās problēmas.
30.07.2013 23:42

Paldies, par ieteikumiem, jūs noteikti man palīdzējāt, jo es saprotu, ka esmu uz pareizā ceļa. (Tiešām? :D)
Es zinu, ko es gribu (Tiešām? :D ), es zinu, kas man patīk, es uzturos sabiedrībā, man ir draudzenes, es nodarbojos ar lietām, kas man patīk, un es apzinos, ka viss ir manās rokās.
Bet dažreiz gribās visu un tagad, vai noticēt brīnumam vai filmām!

Un jā, gribās, Vīrieti! blakus
31.07.2013 02:21

Esmu bijusi ilgu laiku attiecības, bet ar laiku attiecības vienkārši izsīka un pēc tā, man vairs nav izdevies izveidot nopietnas attiecības. Un ticība zūd ar vien vairāk.
22.12.2013 22:16

Galvā mudž no tarakāniem!
24.12.2013 00:28 |

Reitings 495
Galvā mudž no tarakāniem!

:D
24.12.2013 00:40 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
čāča, man patīk tavi attiecību komentāri :) Nepazīstot tevi atgādina vienu pazīstamu pāri, tādi čabulīši, čunčuki
24.12.2013 00:53 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Mans viedoklis- vienkārši neesi bijusi īstajā vietā īstajā laikā. Gan jau esi arī tāda, kā raksti- skaista, jauka utt. Vienkārsi nav sanācis satikt īsto puisi. Neiespringsti- tak satiksi ar laiku.
Man atkal ir tā, ka no vienām attiecībām otrās. Izšķīros, gribēju būt viena un izbaudīt brīvību, bet nesanāca :D Nespēju vēl aptvert, ka tik ātri atkal esmu attiecībās.
Vajag to atelpu. Cilvēks ļoti labi māk pastāvēt arī bez otra :)
24.12.2013 01:20 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nerazja ir taa, ka visbiezjaak zem taa saucamajaam augstajaam prasiibaam patiesiibaa sleepjaas pilniigi nereaalas prasiibas. Daudzas gadriiz ideaalaas (jo pilniigi ideaals nav neviens) sievietes meklee ljoti viiriskjiigu viirieti, kas riikojaas un domaa kaa ..... sieviete. Par macho, kas ir stiprs kaa veersis, ciiniitaajs un mamuta neseejs, kursh briivajaa laikaa lasa liepu ziedus miiljotaas meitenes teejinjai, miil melodraamas un raksta dzeju, raksta tikai graamataas, dziivee taadiem eksemplaariem ir miiljotais viirietis vajadziigs, nevis miiljotaa sieviete. Veel arii pie vainas var buut tas, ka sieviete sevi stipri vien paarveertee. Ja tie gandriiz ideaalie viirieshi to sievieti nemaz negrib, tad visticamaak, tik ideaala vinja nemaz nav.
Miilestiibai kaa taadai var ticeet vai nee. Agri vai veelu taapat atnaaks kad buus pienaacis iistais laiks. Jautaajums ir tikai viens - vai praats nenoslaapees to ar saviem aizspriedumiem un iedomaam par Mr. Iisto.
24.12.2013 01:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits