Emmanuelle..pareizā gultne? Visus produktus var dabūt. Ir gan super tīri, gan bio produkti pieejami. Tas, ko tava francūziete grib darīt ir hobijs visticamāk, neba viņa lielo naudu ar to nopelnīs. Problēma slpējas tajā, ka tiem super tīrajiem produktiem ir 1) ļoti neilgs best before , kas patērētajam nemaz nepatīk, 2) cena - labi produkti maksā attiecīgi. Cik daudziem šeit ir tā nauda? NU es tev avrētu patiekt cik LV patērētājs gadā apēd bio produktus. To sauc - nice to have lielveikalā, bet reāli cilvēkiem nav naudas un ēd to, kas ir un var nopirkt. Ja grib ēst lēti un dabiski tad jāsoļo uz naturālo saimniecību vai jāpelna vairāk. Diemžēl. Mēs te varam spriedelēt cik skaisti ir pirkt LV preci, visu dabisku, bet reāli pirkspēja ir kāda? Protams, kāda teiks - tirgus, bet nu neba jau arī tirgus ir tik svēts. Prioritātes? Varbūt, bet ne visiem ir iespēja pat izvēlēties.
Protams, tas nav loģiski un pareizi, ka ir jāmaksā 2x vairak par dabīgumu, bet tā tas ir. Man pilnīgi dusma rauj, ka tik daudz kur ir E621, pilnīgi legāli..Bet, ja es būtu tajā pusē, ja es ražotu un E621 man nodrošinātu apgrozījumu x2, jo cilvēkam tas nomāc citas garšas, nevar apstāties ēst, es varbūt arī pieliktu, kas zina. Grūti nosodīt teiksim Ķekavas marinētās vistiņas. Garšo tiešām labi pie tam, bet saprotot, kāpēc.. Tā ir plaša tēma un tas neaprobežojas ar - man patīk lins, dabiskums un margrietiņas pļavā. Ne jau no kaut kādas sievietes mainīsies cilvēku izvēles, JA tās nosaka maks