Kobra - daktere G. Čui

Reitings 67
Reģ: 28.04.2013
Sveikas, vai kāda ir veikusi kobru pie dakteres Čui nesen?
Man jau 4.janvarī ir pieraksts, ja godīgi bail :(.
Arī endoskopija vai tas laikam tas pats īsti nezinu..
JA, arī esat veikušas nesen pie kādas citas dakteres/daktere, lūdzu padalieties pieredzē..
Vai ir ciešami, taisījāt ar narkozi vai bez? Man daktere minēja, ka tas aizņemšot kādas 2 minūtes un galvenais ir elpot..
22.12.2013 16:58 |

Reitings 254
Reģ: 18.06.2013
Man taisiija bez narkozes.Godiigi sakot,nebija patiikami,bet nebija tik traki cik biju iedomaajusies.Tajaa laikaa man bija nevairaak par 12. Buus labi,nav tik traki.;)
02.01.2014 23:48 |

Reitings 67
Reģ: 28.04.2013
Sveikas, mīļās meitenes!
Tātad, šodien beidzot arī man tika veikta saucāma gastroskopija jeb kobra!
Pieraksts 13:30, piecēlos 12:00, protams, neko neēdu un nedzēru, arī pēc procedūra 1 stundu nedrīkstēja ne ēst, ne dzert.
Ierodos kabinetā, satraukosies , pirmais ko ārste prasa - nu gatava esi, badā esi?
Jau ar nelielu humoriņu..
Māsiņa uzreiz jau aicina uz kabinetu, kur veiks procedūru, lika apsēsties un iepūta zāles, kuras bija jānorij , lai nejūt tās siekalas.
Es sāku uztraukties, protams, visu ko jautāju un viņa mierināja, ka sāpīgi tas neesot, tikai jocīga sajūta būs, itīpaši sākumā, kad sāks laist iekšā kobru.
Tā, nu es apgūlos uz sāniem un daktere sāka laist kobru iekšā, nu pirmās sajūtas bija tiešām dīvainas, ārste un māsiņa tiešām morāli atbalstīja un runāja,
un es arī labi elpoju, nemaz elpu neaizturēju :) Domāju, ka viss būs labi un , ka jāiztur pāris minūtes. Ņēma vismaz kādas 4 biopsijas, tāda sajūta ik pa laikam jau bija,
ka ņemās pa kuņģi kāds nedaudz :). Tās tiešām ir pretīgas, savādas minūtas, bet tik tiešām izturamas. Bija momenti, ka gribējās pajautāt, nu drīz būs viss? :)
Minēšu, ka man to, protams, veica bez narkozes.
Vispār viens no pirmajiem jautājumiem māsiņai bija - narkozi taču neveiks?! Un viņas atbilde - protams, ka nē, tas nav vērts dažu minūšu dēļ :).
Tik tiešām visām iesaku veikt bez narkozes, tas nav nemaz tik traki, ciešami! :)
Taisīju MDF ''Veselības pārdaugavas centrā'' pie dakteres Gaļinas Čui.
No viņas klientiem labas atsauksmes daudz ir :). Tagad arī es varētu ieteikt, jo , piemēram, gastroskopiju viņa ātri :).
Vienīgais mīnuss, ka ir dārgi! Tā vispār ir dārga, maksas poliklīnika!
Kopumā man viss sanāca 53.60 Ls!!! Pati šokā.
Minēšu, ka es vēl pie tam esmu 17 gadus veca.
04.01.2014 14:36 |

Reitings 1748
Reģ: 08.03.2013
oho, tad nu gan summiņa. cik atceros, kad draugam veica, tad gan nebija tik dārgi un ne pie G.Čui.
04.01.2014 14:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits