Agri šeit lielākā daļa apprecējušās. Tad man ar jautājums - tajā laikā jūs vēl studējāt? Un kopīgs miteklis jau jums bija iegādāts? Puišiem stabili ienākumi bija vai kā?
Tad vēl mācījos vidusskolā, tagad studēju. Vīrs man ir ļoti gudrs, jauns un veiksmīgs. Jau bija pastāvīgs, nopietns darbs, kad viņam bija 21(kad arī apprecējāmies).
Es pati arī biju ieguvusi manikīres profesiju, kurā arī piestrādāju. Abi īrējām un joprojām īrējam dzīvokli. Tagad gan īrējam labāku, dārgāku dzīvokli nekā attiecību sākumā :) Pati tagad strādāju par operatori internetkompānijā un vienlaikus studēju.
Tās, kas apprecējušās līdz 23 gadiem, nenožēlojat neko ?
Nē, nenožēloju. Jutu spēcīgas sajūtas pret viņu, ko joprojām izjūtu, vēl tagad, kad viņš mani negaidīti pārsteidz ar savu apciemojumu, piemēram, darbā, man sāk viegli trīsēt rokas. :)
Kad strādāju par manikīri, arī bija atnācis negaidīti. Uhh, kur grūti bija turpināt iesākto darbiņu trīcošo roku dēļ :D + Aizejot prom, viņš bija ar blakus veikala pārdevēju sarunājis, lai vakarā viņa atnes man viņa dāvināto konfekšu kasti un pasaka, ka tā ir no slepenā pielūdzēja (l)