Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

aizeju..

Reitings 117
Reģ: 19.10.2009
Sveikas meitenes!
Kā jums iet? Kā forši pavadīsiet Ziemassvētkus, Jauno gadu? :)
Es ar nepacietību gaidu svētkus, taču šoreiz tie man būs savādāki - bez mana otra cilvēka. Izlēmu šodien izbeigt sarežģītās attiecības pēc 3 gadu kopā būšanas, pēdējo gadu to nevarēju saņemties un izdarīt, jutu, ka tam kaut kad drīz jānotiek, bet nogaidīju. Un vakar Dievs man deva zīmi, nejauši izdzirdēju viņa sarunu pa telefonu, viņš runāja par to,kādā veidā izbeigt mūsu attiecības, un vēl to, ka atradis citu foršu meiteni!! Man par brīnumu noturējos, neizplūdu asarās, bet vnk ar līdzjūtību šīm attiecībām lasīju šodien mantas,lai aizbrauktu prom no mūsu dzīvokļa... playlistē skan skumjās dziesmas, tomēr savaldos. Palicis vieglāk elpot...
Kā lai saņemās tagad aizpildīt savu laiku,lai nedomātu par viņu? Kurai ir gadījies līdzīgi?
Vai uzreiz uzsākāt kādas satikšanās,attiecības ar citiem vīriešiem??
ahh, dodiet kādu labu padomu, mīļās cosmo meitenes!
21.12.2013 16:10 |

Reitings 460
Reģ: 31.07.2013
Sveika :-) ..nu man bija tā ,ka to laiku veltiju maximāli sevis izzināšanai...dvēseles kopšanai....iesaistijos labdarībā...vnk darīju visu lai vairotu pozitivo sevī un citos :-)un man palīdzēja grāmatas....tādas ,kuras liek domāt ...
21.12.2013 16:13 |

Reitings 117
pooga, varbūt padalīsies kādas grāmatas lasīji? ;)
21.12.2013 16:16 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Man ir bijis līdzīgi, jā... Es sāktu ar to, ka uzliktu enerģiskas un pozitīvas dziesmas, nevis skumjās, mēģinātu atrast plusus tādām izmaiņām, skatītos nākotnē, dzīvotu tālāk.. Tu jau gadu gāji uz to, tāpēc priecājies, ka beidzot tas ir beidzies, vari mierīgi uzelpot :)
Laiku iesaku aizpildīt ar jebko, jo sākumā tpt būs sāpīgi. Tie var būt gan treniņi, gan gleznošana, gan skriešana... Da jebkas. Iesaku tagad problēmas novirzīt otrajā plānā un izbaudīt Ziemassvētkus :)
21.12.2013 16:17 |

Reitings 117
Milla, paldies par ieteikumiem..
cerams būs forši svētki..ahh.

p.s. kā jūs uztvērāt to, ka tagad piem. abu kopīgos draugus vairs neredzēsiet? Manā situācijā ir tā, ka man ir daži jauni, labi bijušā draugi, bet tikāmies vienmēr visi kopā pa pārīšiem braucot ciemos viens pie otra, bet tagad saprotu, ko gan es tur viena darīšu, + vēl patālu dzīvo.. Kā šādā veidā saglabāt attiecības ar viņiem? un ja tiktos, tad iespējams tur būtu mans bijušais, jo tie viņa labākie draugi...
21.12.2013 16:29 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Šis tev tikai sākums. Vel tev būs puņķi un asaras, kad sāksi domat un apdomat visu. Bus domas vai pareizi darīji, ka visu izbeidzi. Pašai šobrīd raibs periods.
21.12.2013 16:37 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es nedomāju, ka tev ir iespējams tā nedomāt par viņu. Protams, ka tu domāsi, raudāsi, pārdzīvosi. Bet tu zini, ka vairs nav atpakaļceļa. Attiecības bija sevi izsmēlušas(cik noprotu no tevis teiktā.)

Es principā uzreiz sāku tikties ar citiem, bet tā bija tāda bēgšana no sevis, no domām. Manuprāt, ir ļoti pat nepieciešams un svētīgi pavadīt kādu laiku tikai ar sevi pēc šķiršanās. Pāris mēnešus būsi kā tāds tikko izšķīlies cālis, kas neko nesaprot, droši vien arī kāda kripata emocionālas nestabilitātes tiks, bet neķer krenķi, visu šajā dzīvē var izsāpēt. To nevar ne paātrināt ar kādiem hobijiem, nodarbēm - to visu var darīt paralēli, bet šim vajag laiku. Lai aizmirstu, lai atsāku no jauna.
21.12.2013 16:44 |

Reitings 117
ceru, ka pat izejot cauri pārdomām un asarām, es vairs neatgriezīšos tur, kur mani māc stress, neziņa, neuzticība vienam pret otru, un kas nupat arī atklājās kā fakts..
21.12.2013 17:08 |

Reitings 460
Reģ: 31.07.2013
mmm...Osho,Grejs,Šarma, bet visvairāk Luisa Heija :-)
21.12.2013 17:26 |

Reitings 34
Reģ: 29.01.2013
Man ļoti iedvesmojoša vienmēr ir likusies mūsu pašu Daces Rukšānes "sarunas par attiecībām".
22.12.2013 11:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits