Labs vakariņš! Ātrais jautājums - patīk Jums šāda veida (nu konkrēti tieši šādas) jaciņas vai nē? Nevaru izdomāt, vai es gribu :D Visu laiku biju skeptiski noskaņota pret tām parkām, bet šī forši izceļ vidukli un ja pie noteiktuma - tikai brīvajam laikam - sāku domāt, varbūt man vajag :D
Man piedāvā pa ļoti lētām naudiņām atvest no Vācijas, Latvijas H&Mā nezinu vai ir (mājaslapā nav) tādēļ nevar arī aiziet un uzlaikot :D
pati šodien sev tādu iegādājos! :) patīk kā izskatās! agrāk kautkas tamlīdzīgs ļoti nepatika, bet kā uzmēriju - iepatikās.
bet ļoti daudziem Rīgā kautko tādu nākas redzēt.. kā nekā no h&m :/
mmellene, tev tieši tāda, ja?
Nu man saka, ka Vācijā tādas līdzīgas ir uz ielām katrai otrajai, LV neesmu tik ļoti ievērojusi :D Bet lielā mērā tas, ko velk citi mani neuztrauc :D
Forša. Man vispār patīk, js cilvēki ģērbjas atbilstoši situācijai. šī brīvajam laikam ideāla. (l)
Es gribu kaut ko līdzīgu, bet tumši zilu un savādāku :D
Vai, nē papēžu zābaki man tee galīgi neiet klāt :D Papēžu zābaki man nav un kā suga nepatīk, bet tādi glaunāki iet kopā ar mētelīti, pie šīs kādi brīvā laika tipa :)
Ok, mellene, ieraudzīšu kādreiz Rīgā meiteni ar tādu jaciņu, domāšu, ka tu :D :)
Forsha jacinja. Dzivoju Londona, un dudzas meitenes ta staigaa. Latvija jau ta mode aiziet paris gadus veelak. Ka jau te mineja, ar skinny jeans un Timberland zabakiem, + kadu cepuri, = jauks kopskats. Tik man liekas, ka tads vairak piestav ~17 gadus vecam meitenem. Vairak nobriedushakam vairak tads sievishkjigaks stils piestav.
Nākamo ziemu šeit tādas būs topà :-D
Ja jau kā dāvana, tad pieņemtu, bet pati sev tadu nepirktu. Nepatīk krāsa.
Galvenais, lai tev pašai patīk un tu zini, ka vilksi. Ja vienkārši metàsies skapī ar domu, ka gan jau kàdreiz uzvilkšu,tad nav jēgas. Tad labāk izvēlies ko citu, par ko būsi priecīgāka.