Čāča, vēl labāk :D
Nu, es domāju, ka eļļu nevajag dzert baigi daudz, bet nu vairāk nekā 2 karotes :D Tā, lai nosedz visu to kuņģa saturu un lai nekas neiet uz augšu (smaka). Nē, nu, rūķītim pietiks ar vienu karoti, lielākam cilvēkam vrbt ar 5-6 :D
Alkohola smaka galvenokārt veidojas no izelpas. Un izelpojam mēs plaušās esošo gaisu. Tu nevari nomākt smaku ar ēdienu, ja alkohols jau ir nonācis asinsritē. Tas pats ir ar ķiplokiem. Var samazināt alkohola uzsūkšanās ātrumu, lai pēc iespējas mazāk ilgākā laika posmā nonāk asinīs un tiek izlepots, bet novērst jau radušos aromātu īsti nevar.
Nu īsti jau to nekas nenomāks, ja būs daudz dzerts, bet vispār par to eļļu ir dzirdēts
Es saprotu tā, ka tā eļļa izveidos tādu kā vāku virs tās pļeckas, kas kuņģī, un nelaidīs smaku uz augšu :D Bet tas tāds diezgan īslaicīgs efekts, droši vien...