Māsa netīšām ielikusi mazgāties manu DŪNU (!!!) jaku!!! Un dūna ir pamatīgi sakritusies,raudāt pilnīgi gribas :( :( Ko darīt? Ķīmiskajā tīrītavā varbut var to dūnu kkā atkal atjaunot? Vai mājas apstakļos var kko izdarīt?
Kā nopirku, tā uzreiz izmazgāju. Man ieteica vairākkārt ielikt centēties, ko pirmo reizi arī izdarīju, vēlāk aizmirsu. Bet tāpat viss ok. Kad žūst, es tās dūnas mēģinu čamdīt, jo viņām ir tendence salipt kamolā.
Es ik pa laikam mazgāju, vai tad dūnu jaku esi ieplānojusi kā mūžīgo apģērbu, kas nekad netiks mērkts ūdenī? :D
Veļmašīnā izgriež, pēc tam izpurinu, un ik pa laikam, kamēr žūst, arī pačubinos un viss ok :)
es arī mazgāju dūnu jaku veļasmašīnā. ir čakars, kamēr žūst, tās dūnas ir jāpapluinī un un jācenšas izvietot vienmērīgi. izžūstot tā atkal pufīga. dzirdēju, ka veļasmašīnā jāieliekot tenisa bumbiņas, tad tās dūnas tā nesavelšoties
Esmu mazgaajusi pati duunu segu.Saakumaa ir taada sajuuta ,ka viss sabojaats,bet tad,kad sega izuvusi-atgriezas normaalaa staavoklii...taas duunas ir salipusas tikai slapjas...Es gan zaaveeju aaraa.Savu ziemas sleeposanas duunu jaku gan nesu uz kiimisko tiiriitavu-mazliet bail...Parasti ieksaa ir rakstiits,kaa var tiiriit.
Jā, pareizi jau meitenes tev raksta. Vajag pluinīt, sist pret istabas stūri ik pa laikam un žāvēt nevis izkārtu bet horizontāli. Ļoti svarīga ir tā daļa, kad ik pa laikam viņu izpluinī un izdauza. Lai tās spalvas atliptu viena no otras.
Arieta-man liekas ,ka es dariisu tagad tiesi taa-peec siis ziemas.Tev taisniiba-vajag vairaak taa papurinaat,paplucinaat-papluiniit(tas laikam iistais vards:D) un viss buus labi.