Pārāk sīkās detaļās to visu neaprakstīšu, tāpēc centīšos īsumā.
Vakar man piezvanīja Ex. Salīdzinot ar citiem, viņš ir vienīgais ar kuru es vispār pēc attiecību pārtraukšanas vēl uzturu kontaktus (mana izvēle). Sarunas laikā viņš mani aicināja uz vienu balli, kuru es, protams, ka atteicu, jo neesam jau nekāds pāris. Pirms pāris dienām man bija teicis, ka pie viņa ciemojusies bijusī draudzene, kas bija dauuuudzus gadus pirms manis un kā viņš pats atzīst, viņam ar viņu nav tik labas attiecības kā ar mani, bet, tā kā fiziskās vajadzības darīja savu, tad arī bija seksuālais kontakts (ja godīgi,man tas bija kā bomis ar galvu, jo iepriekš pats teica,ka nekas tāds nebija, bet vakar atzinās. Es to uzskatu kā nesmuku melošanu, lai arī viņa seksuālo dzīvi netaisos kontrolēt. Jā,kāda teiks,ka te nonāku pretrunās,lai jau...). Teica,ka gan jau,ja es ciemošos pie viņa,es būšu arī gatava uz to. Tad es atbildēju-NĒ,man ir stingrāks raksturs un nostāja-ja neesam kopā,tad arī nekas tāds nenotiks!
Pie velna - kāpēc man vispār tādas lietas stāsta, ka savai bijušajai iedevis, bet tajā pašā laikā aicina mani uz satikšanos, ballēm un pat ir gatavs braukt pie manis un iet uz kopīgiem pasākumiem?