Sveikas! Kā jūs plānojat sagaidīt jauno gadu?
Domājam ar draugiem palikt Rīgā, bet neviens neko īsti nav ieplānojis, negribētos pēc salūta sagaidīšanas sēdēt dzīvokī, bet labāk ballēties, bet nezinu kur :)
Sākot no rīta, būs ikkgadējā tradīcija ar drauga ģimeni- kopīgas gardas brokastis, pēc tam diena "Līvu akvaparkā", pēc tam restorāns vai "Lidiņš", tad mājās kopīgas spēles vai atkārtota ēšana:) Visbeidzot šo Jauno gadu sagaidīsim ar topošo vīru divatā ar šampanieti mūsu jaunajā dzīvoklītī, kurš būs mūsu (l) Plānojam tieši uz Jaungada nakti ievākties beidzot :)
Rīkojam drauga laukos modernizēto dzīvnieku masku balli. Būs jautri, nevaru sagaidīt, visu laiku štukoju par maksu utt. Tas nekas, ka ziemassvētku dāvanas pat neesmu pirkusi. Bet jauno gadu gaiduuuuu :D
Heartkiller- nu man tas pats, bet negribās,ka visi tā arī paliks tai dzīvoklī, tapēc es gribu atrast kādu ideju ko viņiem piedāvāt :)
Kas darās Vecrīgā? Viss kā katru nedēļas nogali, vai visur saliktas baigās ieejas cenas uz to nakti? :)
Es arī esmu neziņā ko Rīgā darīt Jaunajā gadā, gan jau uz salūtu aizbrauksim, pieēdīsiemies un tad jau redzēsim... bet visticamāk, ka sarunāsim arī ar draugiem kaut ko.
šogad ar draugiem brauksim uz citu LV galu, nekad tur neesmu bijusi, būs party-party jau vilcienā, jo laikam tā dosimies turp :D jau tagad nevaru sagaidīt (l)
Svinēšu kā jau katru gadu. Ar ģimeni, pie vecmammas, pie milzīga galda, kā parasti pārēšanās, vispirms krievu jaunais gads, tad Latvijas... uzrunas prezidentu un tml, pēc tam salūti un tad jau redzēs pēc situācijas.
šogad ar draugiem brauksim uz citu LV galu, nekad tur neesmu bijusi, būs party-party jau vilcienā, jo laikam tā dosimies turp jau tagad nevaru sagaidīt
Nekur. Draugam piedāvāja mega giga izdevīgu haltūru vecajā darbā, jābūt muļķim, lai atteiktos no tādas naudas. Tā nu es lkm iešu pie mammas, pasēdēšu, izspiedīšu no sevis "jē" 00:00 brīdī un iešu uz mājām gulēt... :|
Kkur Vecrīgā, tik nezinu kur, klubos rezervācijas baigās cenas un mums nav vesela galdiņa kompānija. Droši vien kkur salūtu noskatīsimies un tad uz kādu barčiku :D Tik nezinu eiro vai latus ņemt :D