Labrīt! :)
Šodien jūtos lieliski. Priecīgs prāts, labas domas un super duper foršs noskaņojums. (l)
Mana māja vakar izskatījās pēc karalauka. :D Tas par īsu, šitam melnā krāsa atšķiras no legingu melnās krāsas, šitajā es izkatos resna, šim nav ko klāt pievilkt, ši kleita pārāk vulgāra, šitā pārāk vasarīga, nu kur es ziemā ar tādu šlēpi iešu - jā, tieši tā tas notika. Beigās uzvilku kleitu, kuru pirms tam trīsreiz paspēju uzvilkt un novilkt, jo tad šķita, ka izskatās galīgi garām. :D
Ar matiem arī karoju - matu virtulis mani pievīla. :D Lai gan drīzāk matu gumija, kurai bija visu skaisti jāntur kopā - ņēma un saplīsa. Jautri man gāja. :D
Bet Kabarē vakar bija tiešām lielisks. Esmu sajūsmā. (l) Varbūt tādēļ, ka pirmo reizi apmeklēju, bet tiešām, ļoti skaisti. Vienīgais tērpus gaidīju mazliet košākus un koķetīgākus. Un Dons lieliski iederas arī Kabarē. (l)
Lai nebūtu tādā izskatā jāiet mājās vienai (lai gan nemaz nav tālu) tad sarunāju, ka ap 23.50 man nāks pretī un došos mājup. Izrādījās, ka mans labsirdīgais vīrietis (uz vienu vakaru) būs ar mašīnu (draugs/brālis veda viņu mājās no darba). Tad nu ap divpadsmitiem naktī viena, īsā kleitā stāvu pieturā, gaidu savu kavalieri ar karieti, bakstos telefonā, pēkšņi pie manis piebrauc melna mašīna, sabijos, atveras durvis un seko "čau!" - un tad es atjēdzos, ka tas taču savējais. :D
Nu neko, papļāpājām bikiņ, bikiņ, iespiedu viņam rokā mini Rafaello kastīti kā pateicību un tad jau drīz vien bija jākāpj ārā. Bet man par labu viņa draugs/brālis vairākkārt pabrauca garām krustojumam, kur manas mājas. :D Žēl tik, ka nesanāca apkaut to superīgo vīrieti. :)
Šodien šo pastāstu kolēģēm, viņas smejās - "bet mēs domājām, ka tu mums baigi pareizā, apzinīgā, bet izrādās, ka tev kavalieris, tapēc tik ātri aizskrēji". :D Mēģināju attaisnoties, ka viņš tikai mani līdz mājām nogādāja un ir tikai bijušais darba kolēģis, bet kura gan tam noticēja? Neviena. :D Vēl tik paķircināja mani - ak tad tagad to sauc par bijušo darba kolēģi?! :D
Viens vakars, bet tik daudz emociju, tik daudz brīnišķigu notikumu. Ahhh, es sajūsmā (l)
Šodien svētki turpinās - kolēģītei Vārdiņsvētki. :)
Viss skaisti, viss super.
Apburbuļojošu dienu arī jums, mīļās dāmas! :)