Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Emocionala esana.

Reitings 40
Reģ: 26.07.2011
Ka lai izvairas no emocionalas esanas?! Man loti izteikti ir tas, ka lidzko netiekos ar cilvekiem un neesmu arpus majas, ta gribas sevi "iepriecinat", samierinat ar edienu.. Protams, nevaru muzigi diendiena tikties ar kadu un pavadit laiku arpus majas sarunas un smieklos, pedejas dienas sezu majas un edu 4000 kalorijas diena.. Jaa, atrast ko darit, es saprotu, bet mani uzladet vajag tieshi emocionali un to spej izdarit tikai citi cilveki.. nevis hobiji.. ja ta nav, tad piestumju sevi ar edienu.. nezinu, tad ka tads mierinajums, slikts paradums no bernibas. Bet loti velos iemacities to kontrolet, vai kadai ir kads padoms?!
19.12.2013 03:40 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Ja atbilde der angliski, paklausies šo:
http://podbay.fm/show/605570630/e/1372959125
19.12.2013 04:32 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nekas nav labāks par rakstura audzināšanu.. :) Nospraud ikdienas mērķa kaloriju skaitu un pakārto savus ēšanas paradumus tam... Citu izeju neredzu :)
Centies sevi piepildīt citādi. Man sākumā palīdzēja maza sevis lutināšana. Es vienu dienu noturos.. nākamajā rītā nopirku sev skaistu matu sprādzi.. citu dienu nagu laku :) To naudu, kuru tērēji pārtikā, vari investēt skaistumam :)
19.12.2013 08:23 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
piekrītu cormeum, bet ieteiktu ar naudas investēšanu skaistumā neaizrauties. ja pārlieku liela ēšana tev nodarīs kaitējumu, tad nepārtraukta lieka mantu pirkšana tevi nepadarīs resnu.
kas ir tas, ar ko tu piestum vēderu? ja tie ir saldumi, tad ieteiktu sevi audzināt - retāk iet uz veikalu, censties nepirkt saldumus. pat, ja nopērc kādu, tad nopērc vienu, bet pārējos saliec atpakaļ plauktiņā.
un tiešām atrodi, ko darīt, jo laikā, kad ar kko būsi nodarbināta, nebūs laika ēst. pat, ja tu pa reizei ko ieēdīsi, tas būs mazāk, nekā, ja neko nedarīsi?
tu dzīvo viena pati? varbūt ir vērts padomāt par kāda mājdzīvnieka iegādi?
19.12.2013 08:28 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Sany, brīdī, kad sāc sevi būtiski ierobežot, jūtams liels diskomforts.. vismaz es, ex-emocionālā ēdāja, to spēcīgi jutu uz savas ādas.
Tie mazie skaistuma nieciņi ir tikai piemērs, kā sevi kaut nedaudz motivēt, jo ēšanas paradumu maiņas laikā ir sajūta, ka dzīve ir sasodīti grūta.. jācieš.. un ciešanās vajag atrast arī kādu prieku :)
Ne vienmēr sākotnēji pietiek ar pliku domu, ka dari to sava ķermeņa labā :)
19.12.2013 08:35 |

Reitings 8272
cormeum - iespējams. es kaut kā esmu atradinājusies no savas emocionālās '(saldumu) ēšanas. man bija tā - kad daudz darba, tad ēdu šokolādes, lai skaidrotos it kā galva, bet, kad maz darba vai pēc smago darbu pabeigšanas - arī ēdu - no laimes. nu jā, rezultāts bija +5 kg. tas nebija īsā laika posmā, bet nu pēc aizvien biežākas sevis aplūkošanas spogulī mani gandrīz vai nepārņēma riebums par to, kā es to sev varēju nodarīt...lai gan tie nav + 20 kg, bet tik un tā pati manīt to noteikti varēju. sāku ko darīt lietas labā un tad atgriezās mans dzīvesprieks, auga pašapziņa. tagad tā saldumu ēšana ir tikai tāda periodiska, bet arī tad sevi kontrolēju, lai neaiziet par tālu. un nejūtos par to slikti. arī brīžos, kad saēdos saldumus, liekas, ka esmu sevi piebāzusi ar cukuru, kas arī neliek justies pārāk labi.
19.12.2013 08:53 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
atrast hobiju un turet ledusskapi pustuksu. tatad katru dinu ir jaiet uz veikalu un jaieprek ediens tiesi tik daudz, cik ir paredzets apest tatad ne vairak par 2000kcal.
19.12.2013 09:10 |

Reitings 2792
Reģ: 09.12.2010
Sākt nodarboties ar sportu, jo lai būtu lieliski rezultāti ir jāpiedomā arī par uzturu.
19.12.2013 09:14 |

Reitings 8272
bieži vien sportiskās aktivitātēs (nau jau jākļūs par olimpisko čempionu) var gūt jaunas, vēl līdz šim nezināmas emocijas. pie tam vēl, katra cita sportiskā aktivitāte dod savādākas emocijas. vajag tikai atras savu/as. tev varbūt ir uzmanības deficīts kā tāds?
19.12.2013 09:21 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits