Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā zaudēt svaru neupurējoties

Reitings 3
Reģ: 18.12.2013
Sveikas meitenes,
ja vēlaties paēst ārpus mājām un neuztraukties par ēdiena pagatavošanas tumšajām aizkulisēm,tad varu rekomendēt Smartfood

https://www.facebook.com/SmartfoodRiga

Pie ēdiena ir norādīts kaloriju skaits, viss garšīgais ir pagatavots veselīgā versijā :) Maz taukvielas, nekādas treknas, neveselīgas mērces
18.12.2013 17:46 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man jau liekas,ka noteikti nevajag centreeties uz kaut kaadu kaloriju skaitiisanu...!Vispaar taada loti liela koncentreesanaas uz to-ko var ,un ko nevar ,var izraisiit nepatiku ...taadu lieku uztraukumu-taadu kaa upureesanos.Liekas, ka tu tiesaam nebaudi to eedienu,bet eed to taapeec ,ka taa vajag!
Es noteikti saaktu ar cukura daudzuma samazinaasanu...tad noteikti ar tauku samazinaasanu uzturaa ,mazaakas porcijas ...un tad laikam paskrietu...Man izraadaas ,loti patiik skriet tos savus 4km agri no riita!:)
18.12.2013 18:00 |

Reitings 3
Reģ: 18.12.2013
Kalorijas noteikti nav tas, uz ko viss balstās, bet ir vērtīgi zināt enerģijas daudzumu, kuru sniedz konkrētais ēdiens :)

Smartood nelieto cukuru, lieto tikai augstvērtīgas eļļas minimālā daudzumā, ēdienu sautē, tvaicē krāsnī,
tiek gatavotas picas, burgeri, sushi, sašliki,wok, saldumi - un viss veselīgi :)
JEBKO var pagatavot veselīgi un brīnumgardi, tātad absolūti nav sevi jāierobežo un jāgrauž salātlapas un jāiet gulēt ar rūcošu punci
18.12.2013 18:06 |

10 gadi
Reitings 4392
Reģ: 30.09.2013
nozime jau ir netikai plikam kaloriju apjomam.... nozime ir ari glikeniskajam indeksam katram og produktam, uzsuksanas atrumam katram ob produktam, olb-ogl-tauku proprcijas utt... ipashi ja merkis ir iegut ari kadu muskulu reljefinju.. edienam jabut pareizi sabalansetak pa uzturvielaam... sava zinja plikai kaloritatei nav jegas ja sis balans ir nepareizs.. tievejot veel ok - bet ne audzejot muskulmasu
18.12.2013 19:19 |

Reitings 1
Reģ: 24.05.2014
Notievēšanas tabletes - http://thermacuts.lv Es vienmēr biju cietusi no aptaukošanas. Pēc šķiršanām es nolēmu diametrāli izmainīt savu dzīvi. Fitness un Thermacuts. Tā bija mana recepte efektīvai svara zaudēšanai.
24.05.2014 11:39 |

Reitings 631
Reģ: 28.12.2010
Tā kā smartfood atrodas manam darbam blakus, beži tur pusdienoju. Bet regulāri tur pusdienojot nedaudz apnīk tā vienveidīgā garša. Ir reizes, kad man ļoti garšo ēdiens, ir reizes, kad nē..
24.05.2014 11:54 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu piu piu.
Es arī tur pusdienoju regulāri, bet reizēm ir ļoti gards ēdiens, reizēm nav ēdams.. Turklāt pēdējo reizi piedzīvoju vilšanos - uz nedēļas beigām salātu bārā bija ieskābušas bietes, kuras man tik ļoti garšo un kuras vienmēr ņemu..
24.05.2014 12:24 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Pie ēdiena ir norādīts kaloriju skaits, viss garšīgais ir pagatavots veselīgā versijā Maz taukvielas, nekādas treknas, neveselīgas mērces
Dažas reizes esmu tur ēdusi. Manuprāt, ideāls risinājums kaloriju skaitītājām, kam neatliek laiks gatavot mājās! Ķirbju zupa mani neuzrunāja, bet otrie ēdieni bija garšīgi. Pat desertiem ir norādīta enerģētiskā vērtība :)
24.05.2014 12:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!