tik grutii dzivoti ir 7gadi

Reitings 132
Reģ: 14.02.2012
Saksu ar to ka draugs mani nemil sakam oktbri planojam bebi loti velejas tagad saprot ka mani nil.ir bijis gruti
pardzivojumi vecaki man mate saka dzert mazo brali atnema tagad uz laiku dzivo cita gimene.mate sazin kur dzetstas apkart .man vina nav vajadziga jo nekad man vinas nav bijis tada ista mate gruta berniba.kas bus talak ees nezinu es milu vinu savu draugu .vins mani atbalsta man nav kur iet samekles dziv utt .palidzes. bet es tapst busu viena man draugu nav tikai vina draugi .protaams vina draugi atbalstis ne mani
.man sap vel svetkus aicina nosvinet pie vina vecakiem bet es ta nevaru kau es vina vecakkus uzskatu ka par saviem bet nevaru.vini neko nezin ne par manu mati ne kur par brali ka dzivo citur viss tika noklusets.tagad vins teica varam izstastit un aizbraukt koppa ar manu brali.darbs ari mav stabils 140ls alga .vins saka ka palidzes kaut vai visu laiku.man ta sap. nezinu kur likties.
18.12.2013 12:26 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
:D
Labs, omei sveiciens.
Nu, bet tiešām. Es vispār neesmu ļauna, bet kad šitāda kaza te sprēgā, tad tiešām gribas uzšaut.
18.12.2013 14:49 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
wtf, bellakilla? :D Kā pasaka Tev taisnību, tā uzreiz "skaties, ka Tu vienreiz bezzobaina nepamodies"? Pff, mīška, nevar neko jaunu (jā, tieši tā, jaunu) izdomāt :D Es arī varu daudz ko pateikt un tā nav nekāda māksla. Atradusies te varone :D

P.S. Mēs visas kādreiz pamodīsiemies bezzobainas :D
18.12.2013 15:34 |

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
Ja, man ari riebjas shadi teksti, ka pat teikumus nemak atdalit vienu no otra. Nepatik, ka cilveki nemak normali rakstit. Bet tikpat tizli liekas un neliecina, ka cilveks ir gudrs, ja, ka izsakas, NEKO nesaprata no teksta. Es, piemeram, visu sapratu. Neteikshu, ka to tekstu bija patikami lasit, bet saprast sapratu.

Autorei - zhel par visu tavu situaciju. Neko darit, jaljauj vinjam iet. Mekle citu virieti. Bet varbut shis pats apdomasies un sapratis, ka tu pietruksti. Vai ari bus izballejies un busiet atkal kopaa, ja tu velesies :)
18.12.2013 15:35 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Bet varbut shis pats apdomasies un sapratis, ka tu pietruksti. Vai ari bus izballejies un busiet atkal kopaa, ja tu velesies

bet uz šito ieteiktu neiecilēties. tikpat labi tas var nenotikt nekad. netērē laiku velti..
18.12.2013 15:37 |

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
bet uz šito ieteiktu neiecilēties. tikpat labi tas var nenotikt nekad. netērē laiku velti..

Ja, protams, iecikleties nevajag.
18.12.2013 15:41 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Jūs tikai runājot esat gatavas solīt 'sadot pa bieti '? Reāls cosmo cīniņš nav kādrei sarīkots? Es ļiti gribētu tādu apmeklēt :D jautrība bez gala!!
18.12.2013 17:30 |

Reitings 1972
platinum, ja domā mani, tad es nevienam nesolu pa bieti :D Es vnk piedūros un kaitināju taisnības aizstāvi :D Bet jā, laba doma... Varētu sarīkot Cosmo dubļu cīņas :D
18.12.2013 17:33 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
izlasiju līdz pusei un neko nesapratu, gruti kko saprast.pieturzimes kkur ir un kkur nav, vismaz butu kartigi teikumu uzrakstiijusi,lai var saprast kur sakas jauns teikums :D
18.12.2013 19:02 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
Es vienīgā šo tekstu neesmu uztvērusi? +
18.12.2013 19:31 |

Reitings 369
Autore, ko Tu gribi? Lai tevi sapurina?
Vispirms atrodi darbu, vai nu papildus vai labāku un beidz čīkstēt, no tā labāk nepaliks. Tik grūti, tik grūti. A kuram tad ir viegli?
18.12.2013 19:39 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
iekrāj naudu 2 algas( vai pusi algu) un laid uz Rigu. sakuma vari stradat Maxima un tur dodot par velti kojas. Velak sameklesi jedzigaku darbu, un kaut iztabu komunala dzivokli. Kuru var ari feini iekarot. Tad ar laiku sevi uz lenu uz atlaidem sapucesi un bus normals čalis. Luk viens no planiem kuru tu varetu realizet atri.
18.12.2013 20:02 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Nu gan... Kā tev patiktu, ja par tevi tā uzrakstītu?

Nu bet tā ir taisnība...

Tas teksts ir uzrakstiīts vienkārši šausmīgi. Ne gramatika, ne normāli noformulēta doma. Vai tad grūti uzrakstīt kaut vai "7 gadus biju kopā ar džeku, plānojām bēbīti. Taču tagad viņš mani pamet. Ļoti par to pārdzīvoju. Pašai grūta bērnība - māte dzēraja bla bla bla. Kā tikt tam pāri un kā sakārtot dzīvi, ja pat darbs nav stabils un alga tik 140?"

Iztiksim bez komatiem, bet vismaz punktus salikt un teikumu skaidrāku veidot.
18.12.2013 20:07 |

Reitings 99
Reģ: 09.03.2012
brauc prom, citu pilsetu, vi pat labak, citu valsti, un sac jaunu dzivi. pilnigi nopietni.
18.12.2013 20:25 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Kur ir komati, gramatika?
18.12.2013 20:30 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Tu pati pārlasot uzskati, ka tā rakstīt ir normāli???
18.12.2013 20:45 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Lai arī teksts ir šausmīgs, domāju, ka meitene šobrīd pārdzīvo un viņai jūsu pārmetumi neinteresē un nepalīdz.
18.12.2013 20:57 |

Reitings 2258
Nu gan... Kā tev patiktu, ja par tevi tā uzrakstītu?

Jā, man nepatiktu. Un visi skarbie aizrādījumi, kas manā dzīvē nākuši man nav patikuši, tieši tāpēc, es jau 3.klasē pēc uzrakstīšanas - oc nevis ods, zināju, ka man jāiemācās rakstīt un runāt pareizi, lai citi par mani nesmietos un es būtu gudrāka par neveiksminiekiem. Un tā tūkstošiem lietu, ko cilvēks labo savā personībā nāk no apkārtējo viedokļiem un aizrādījumiem. Redziet, no amerikāņu modeļa, kur visi ir skaisti un visi ir pirmie arī resnie ir labi un dumjie dabū dāvanas macību gada beigās nekas labs nesanāk. Darbā un dzīvē visur ir konkurence, neviens negrib draudzēties ar lūzeriem, tūļīgās dabū tādus pašus vīŗus utt. Izdzīvo stiprākais, jo tā dabā ir iekārtots. Tad, nu ceru, ka meitene sāks lasīt grāmatas, lai pamanītu, kā šo valodu lieto pareizi. Jo ātrāk cilvēks iemācīsies sevi pilnveidot un pašdisciplinēt, jo ātrāk viņš izkulsies no savām neveiksminieka gaitām. Nekas nav viegli, jā dzīve bieži vien ir grūta, bet tieši tāpēc to ir tik interesanti dzīvot.
18.12.2013 21:15 |

10 gadi
Reitings 1513
es domaju ka tev pirmāmkārtām ir jātiek skaidrībā ar sevi un savam attiecībām jānoskaidro kas ir ar braliti lai vari saprast kā viņam palīdzēt un tad jau pamazam vari lietas bīdīt uz priekšu vismaz bralitim būsi palīdzējusi tev nav par ko kauneties ar darugu ari vajadzētu izrunāties saprast kāpē jūsu attiecības iegriezās tādā gulsnē kas viānm lika pārdomāt kas jums tur mainījās vai nemain;ijās ar varu mīļš nekļusi varbūt labāk tagad izķrties nekā palikt virnai ar bērnu un tad tu būtu vŗl lielākā panikā gan jau un jāizrunājas varbūt ar māti lai nav aizvainojuma varbūt tu vari kā viņai arī palīdzēt varb';ut viņai ir nepieciešams tāds grūdiens atbalsts no malas lai saņemtos un paskatītos uz sevi no malas es saprotu ka tu savu draugu mīli bet nu tā dzīvē notiek ko lai padara jāpardzīvo un jāmēģina dzīvot tālāk un saskatīt labo un skaiso gan nāks jauns vīrietis kas tevi iepriecinas un darīs laimīgu un draugus arī gan jau izdosies atrast un nav jau uzreiz arī ar drauga draugiem jāpartraucas kontaktēties katrā ziņā es nezinu ko ar šo visu gribēju pateikt jo šādi rakstīt ir ārkārtīgi grūti un vispār domas nevar nofiskēt un uzrakstīt kaut ko sakar;igu lai arī cenšos domāt līdzi bet nu nesanāk
18.12.2013 21:21 |

Reitings 1972
OC :D:D:D:D:D:D:D
18.12.2013 21:22 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nu jā, ar ne visai stabilu darbu un 140 latu algu mazajam brālim palīdzēt būs grūti. Bet vai neiespējami?

Pirmais ieteikums - centies meklēt labāku darbu. Rīgā ir lielākas iespējas tādu atrast, nekā mazā pilsētā. Protams, viegli pateikt, ka jāmeklē un ne tik viegli ta uzreiz atrast, bet normāli ienākumi dotu tev iespēju gan pašai nostāties uz savām kājām, gan mazajam palīdzēt.

Ja draugs nemīl, nu tad tu tur maz ko vari izdarīt. Malacis viņš ir, ka grib šķirties bez skandāla, ka grib tev sākuma piepalīdzēt nostāties uz savām kājām.

Jūs kopā esat bijuši 7 gadus, domāju, viņa vecāki tev ir ļoti pieķērušies, tāpēc nevajag tagad sākt ignorēt viņa vecākus. Droši turpini uzturēt kontaktus, sevišķi sākumā, kamēr esi viena un tev ir grūti. Žēl, ka nestāstīji viņa vecākiem uzreiz par problēmām tavā ģimenē, varbūt viņi būtu varējuši palīdzēt ar brālīti UZREIZ, nevis tagad, kad tu pēkšņi esi palikusi viena. Tu tomēr esi pilngadīga, strādājoša (pat ja alga maza), un iepriekš tev bija stabila dzīvesvieta. Varbūt brālīti būtu varējusi paņemt jūs, nevis sveši cilvēki. Nu jau par vēlu.

Pēc 7 gadiem nebrīnos, ka draugi jums visi kopēji. Nu bet tas, ka tu un puisis šķiraties, principa netraucē tev uzturēt kontaktus arī ar jūsu kopīgajiem draugiem. Jārēķinās, ka sākuma tev varbūt būs sāpīgi un gribēsies noignorēt dažus pasākumus, kuros būs viņš, bet tev nav iemesla neiet uz kafejnīcu vai kino ar jums kopīgi pazīstamām meitenēm un puišiem. Pēc tam redzēs, kā viss attīstīsies.

Mācies būt patstāvīga. Mācies nostāties uz savām kājām. Tiec galā ar sevi, ar savu kauna sajūtu par savu ģimeni (tavas mātes dzeršana NAV tava vaina un nepadara TEVI par sliktaku vai mazvērtīgāku, nekā citi). Nepieļauj kļūdu uzreiz meklējot citu veci ar mājām, algu un atbalstu. Tev jāiemācas par sevi parūpēties pašai. Tu jau bērnība esi to darījusi, nav iemsla, lai nevarētu arī tagad. Grūti nenozīmē neiespējami.
19.12.2013 08:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)