nu kā? noteikti neesmu vienīgā

Reitings 66
Reģ: 22.10.2013
Drīz būs mēnesi kā čatoju, esmu satikusies ar puisi. Puisis 9gadi vecāks, es pie 20. Ļoti sakarīgs, var just, ka patīku, pats ir teicis. man arī viņš patīk, bet šīs ir pirmās attiecības ar puisi man personīgi, tāpēc esmu nedroša. Nav bijis fizisks kontakts, bet gribas to, bet tur es atsitos kā pret sienu, jo mulstu, kautrējos.. kā lai pārvar šo te? puisis pieklājīgs, nav pats palaidis rokas :D tik ik pa laikam saka, lai es to daru. bet te atkal tā siena man. simpatizē man viņš, bet nevaru sevi pārvarēt. ko sakat, varat ieteikt šādā situācijā? :)
18.12.2013 00:45 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Ne gluži tā. Vīrietis, kam tūlīt jau 30 neauklēsies ar mazu tīni. Ļoti daudz vīrieši, kas tiešām vēlas sakarīgas attiecības, ne tikai izklaidi, neielaidīsies ar tīni!!!

Man tiešām tā šķiet, ja cilvēks nav izaudzis un nobriedis, ja nav sasniegti vismaz 25 gadi, neko nopietnu nevar gaidīt. Vai tev pašai ir 25, ka brīnies ?

Jā un nē! Arī es izskatos mīnus 4-5 gadi no sava vecuma un man ir 30. Es tiešām nesatiktos ar tīni vai zem 21. Tomēr arī sava vecuma sieviete man nespīd, jo izskatos jaunāks! Vecumam nav lielas nozīmes, visu izšķir audzināšana ģimenē un vērtību skala. Ja man izdotos satikt 18 gadīgu jaunu sievieti ar man atbisltošu īpašību salikumu, mani neinteresētu viņas vecums .. tomēr es diskriminēju :) Un vienkārši neielaižos ar tik jaunām .. Ja man vecumu pateiktu pēc tam, tad vēl tā ..

Otrs aspekts ir tas, ka īstenībā ir forši paņemt "materiālu", kas viegli padodas "apstrādei". Ar to es domāju, ka jaunas, nepieredzejušas sievietes daudz vieglāk un ātrāk pieslīpējas attiecībām nekā jau no dzīves pa seju dabujušās 25+ sievietes. Jaunām prasības ir mazākas :D un vieglāk apmierināmas :D

Jā, pieklibo intelektuālā saskaņa, tomēr dažu gadu laikā arī tas jau tiks pievilkts. Vīrietis ir pacietīga būtne, mēs varam pagaidīt :D Labāk investēt nākotnē mazliet ziedojot tagadni nekā dabūt visu tagad un pēc tam ciest vairāk nākotnē ..

Nepiekrītu, ka vecums kā tāds ir būtisks faktors attiecībās. Galvenais, lai abi ir uz viena viļņa. Un arī ir izņēmumi, kas, jauni būdami, ir daudz gatavāki attiecībām nekā liela daļa 25+ ..
19.12.2013 10:30 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ar to es domāju, ka jaunas, nepieredzejušas sievietes daudz vieglāk un ātrāk pieslīpējas attiecībām nekā jau no dzīves pa seju dabujušās 25+ sievietes.

^^, šis jau ir filozofisks temats.. Atkarīgs no tā ''sejas sitiena''. Ir sievietes, kuras tas sitiens ir piezemējis, padarījis realistiskākas, atvēris acis.. respektīvi, dzīves likteņa upuris, kas pratīs novērtēt otrā cilvēkā labo, neradīs liekas problēmas ap sevi un citiem..

Esmu pamanījusi, ka bieži tie jaunie, ''apstrādajamie materiāli'' tiek ''izskoloti'' un ar pliku paldies (un ''zobu sāpēm'') viņas aizlaiž dzīvē.. :)
19.12.2013 10:42 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Tev vienkārši ir nepieciešams vairāk laika un mazliet vairāk jāpierod pie vīrieša. Bet vispār, kas ir jums bijusi, tavuprāt, lielākā tuvība?
Man bija tā, ka man pirmās nopietnās attiecības sākās 19 gadu vecumā, tikai puisis ir 2 gadus vecāks, bet man arī bija grūti atraisīties. Bet puisis bija pacietīgs. Tagad, kad mēs par tiem laikiem runājam, tad viņš saka, ka tiešām negribēja kļūdīties un uzbāzties, bet gaidīja kaut kādu atbildes reakciju no manis, un sagaidīja un tagad viss ir kārtībā.

Tā kā, cīnies. Un nav uzreiz jādomā, kā te daudzas domā, ka viņam vajag tikai seksu. Jūs taču tikai mēnesi tiekaties, tā kā, pēc tā grūti spriest.
19.12.2013 10:46 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es domāju ,ka tev nav par ko stresot. man ar draugu sākumā arī bija mulsums, neveikli pieskārieni. tā kā es iepriekš vispār nemīlēju kādam baigi pieskarties, tad arī ,filmu skatoties, sākumā bija grūti galvu uzlikt uz pleca. bet pēc laiciņa sevi pārvarēju, draugs arī vēl atraisītāks palika, jo man jau arī kāda iniciatīva kādreiz jāizrāda. tagad manas rokas un čubināšanos nevar novaldīt :D
mēs līdza kam intīmam tikām vsp tikai pēc vairākiem mēnešiem, bet tam bija cits iemesls.
vnk neuzkrītoši ķer momentus. ārā būs sniegs. mēģini viņu mīļi iegrūst sniegā vai tml. atbildi uz viņa pieskārienu ar pieskārienu. nu tā kaut kā. slidenā laikā tu taču vari paslīdēt. ļauj, lai viņš tev palīdz piecelties vai noturēt. tikai, protams, nepārspīlē un netēlo tizlu :D
19.12.2013 11:00 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
tagad manas rokas un čubināšanos nevar novaldīt

Izklausās pēc manis. :D Bet draugs it nemaz neiebilst. Viņam patīk, ka izrādu iniciatīvu.
19.12.2013 11:27 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
Man bija mazāk gadu kā autorei, kad sāku tikties ar 8 gadus vecāku vīrieti. Nu jau pagājuši 5,5 gadi, un mans kumeļš nekur nav aizauļojis. Jau daudzkārt apspriests tas, ka izaugšana un briedums ne vienmēr mērāms gados. Bet daudz kas atkarīgs no abām pusēm- vai vecākais ir gatavs gaidīt, vai jaunākais no pāra pietiekoši nopietns, lai pēc laika neaizspurgtu prom, jo vēlas izbaudīt jaunību utt.

Autorei- ja neesi gatava, tad turpini gaidīt īsto brīdi. Sarunās ar draudzenēm bieži esmu pārliecinājusies, ka sasteigtība nogalina tik daudz jauku brīžu un patīkamu emociju.
19.12.2013 11:41 |

Reitings 119
Reģ: 01.03.2012
"Otrs aspekts ir tas, ka īstenībā ir forši paņemt "materiālu", kas viegli padodas "apstrādei""

Tas arii ir tas , kas man pirmais ienaaca galvaa, ka viirietim patiesiibaa ir nopietni nodomi, ka vins ir gatavs gaidiit, jo zina, ka tas buus uz ilgu laiku. Un domaajams, ka vinam arii patiik, ka meitene ir kautriiga un nelec virsuu.

Nevajag visus viirieshus meeriit peec vienas meerauklas. Citiem 30 gados gribas jau noformeejushos personiibu, citi grib veidot no pakljaaviiga materiala savu idealu.

Un par to, ka vins varetu gribeet vinju tikai fiziski, es stipri shaubos..man shkjiet , ka ap 30 gadiem virieshi ir jau iztuseejushies un saak mekleet ko nopietnu.
19.12.2013 12:00 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Cormeum Pilnībā piekrītu :) Prakse arī ir :D
19.12.2013 12:46 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
puisis pieklājīgs, nav pats palaidis rokas tik ik pa laikam saka, lai es to daru

tieshaam? ja es pareizi sapratu, tad vinjsh speelee veeso dzeku, bet dod Tev maajienus, lai pati esi tachu karstaaka?! :D ljoti ceru,ka maldos..
19.12.2013 13:22 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Izklausās pēc manis. Bet draugs it nemaz neiebilst. Viņam patīk, ka izrādu iniciatīvu.

nē, nu es attiecībā uz mīļošanos nevaldu rokas. bet draugam patīk, ka es viņu čubinu. un viņam patīk apčubināt mani :)
19.12.2013 14:22 |

Reitings 66
Reģ: 22.10.2013
nav tā expedition. neko viņš nespēlē, vnk smejoties esam tā runājušies
19.12.2013 15:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits