Nogurums...

Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Man riebjas mans darbs! Cik pazīstami. :D gandrīz katru dienu celos un eju ar nepatiku. Viss mani kaitina - darba stundas,attieksme,ok,kolēgi gadījušies patīkami,bet tas vienīgais,viss pārējais ir viens liels murgs. Strādāju ar modi un apgērbu ala Asos tipa uznēmumā. No malas izklausās tā neko,pienemu,bet katra darbadiena mani lēnām nogalina.... Ir dienas,kad vienīgā doma ir - viss,eju pie bosa un saku,ka pēc 3 nedēlâm manis te vairs nebūs. Esmu runājusi ar draugu par šo,vins zina kā jūtos,un cina attieksme ir - jā,vari kaut šodien uzteikt darbu,tikai izdomā,ko darīsi pēc tam. Līdz laikam,kad atradīsi jaunu darbu. Logiski. Bet es vairs nevaru tur izturēt,mani neinteresē,kas notiks pēc tam,es vienkārši gribu tik laukā no turienes. Zinu un saprotu,ka neviens darbs nav medusmaize,bet šis nav priekš manīm,manas emocionālās labsajūtas... Cik reizes neesmu atnākusi mājās un raudājusi...

Ko darīt..? Protams,esmu cītīgos darba meklējumos,bet cik gudri ( patiesībā jau es zinu,cik stulbi ), ir pamest šo darbu,līdz nav jauns?
17.12.2013 13:38 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
Nu es esmu bez darba kādas divas nedēļas. Varētu strādāt vēl šajā darba vietā, bet nervi netur to. Arī mājās sēdēt ir murgaini. Bet nu no diviem ļaunumiem šis ir vieglākais. Jo vismaz prāts brīvāks un brīvajā laikā var meklēt darbu.
Cik viegli tu vari meklēt sev jaunu darbu atrodoties vecajā? Man piemēram tas bija neiespējami tāpēc aizgāju.
Pēc tava ieraksta (autores) liekas, ka tu patiešām esi nomocījusies. Un kad cilvēks ir nomocījies, ar kaut kā jauna atrašanu varētu būt grūtāk.
17.12.2013 16:59 |

Reitings 824
Neesmu speciālists,bet man tas viss,kas notiek darba vietā,lēnām sāk izskatīties pēc vieglas formas mobinga.
18.12.2013 10:05 |

Reitings 824
Smejies vai raudi - ja pazaudē darba pildspalvu,jāmaksā! :D
08.01.2014 02:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits