kā lai dabū vīrieti?

Reitings 10
Reģ: 16.09.2013
kādas ir jūsu domas par šo visu?
man ir jūtas pret vīrieti, kurš bija ilgstošās attiecības. viņi izšķīrās, tad mēs daudz runājāmies pa skype katru vakaru, jo viņš dzīvoja citā valstī, bet iepazināmies, kad viņš bija Latvijā - ballītē, bija arī viens tuvuma brīdis (ne sekss), bet tas pats, kad bijām abi iedzēruši, tāpēc nezinu, cik tas bija patiesi no viņa puses. runājāmies kādu mēnesi, pat norunājām, ka tiksimies, kad viņš atbrauks uz Latviju, tad, kad viņš atbrauca, es jau cerēju, ka būsim kopā, viss būs skaisti, bet viņš satikās ar mani un caur puķēm pateica, ka viss, nekas starp mums nebūs. protams, ne tieši, bet tāpat sapratu. vēlāk izmeta mani no skype, nezvana. un tā jau vairākus mēnešus, tomēr es katru dienu par viņu domāju! pazīstu viņa brāli, viņš teica, ka viņš ar savu bijušo sākuši runāties, bet tas brālis īpaši runātīgs nav, tāpēc nezinu, cik viņiem atkal viss tur nopietni. kad bija iedzēris vienmēr stāstīja, ka tās attiecības ir kā pa kalniem un lejām, un ir noguris no tām, un viņš visu laiku izrādīja pret mani mīļumu, vārdiski atbalstīja mani, jo man dzīvē grūts periods, bet te pēkšņi... viss. ko lai dara?
17.12.2013 12:12 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Liec viņam mieru. Viņš taču tevi naturāli atšuva. Pašai par sevi kauns nav?
17.12.2013 23:02 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
jo viņam ir viss labs darbs, laba āriene, es neesmu ne tuvu tik simpātiska, kā viņa bijusī, pati to apzinos.
Pēc šiem Taviem vārdiem sapratu.. Noteikti čīkstēji viņam, ka neesi pietiekoši skaista, ka Tev ir kompleksi, ka Tev nav laimīga dzīve, blā blā blā.... Veči no tādām nelaimes čupām kā Tu mūk prom pa gabalu! arī draudzenes mūk, tas ir normāli, ka negibam sev blakus redzēt PROBLĒMU. Mans ieteikums? Sāc beidzot pievērsties sev, veselīgi ēd, sporto, lasi grāmatas, lai kļūtu interesanta, skaista un forša. Citādāk tepat jau lasot Tavu stāstu (???), man kaut kā neērti Tavā vietā paliek.. Veiksmi ;)
18.12.2013 22:54 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
tu izklausies nožēlojama.
18.12.2013 23:22 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
Kā jau rakstīju - sirds izkratīšana, lai pašam paliktu vieglāk un laika kavēšana.+
18.12.2013 23:27 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
tas ir normāli, ka negibam sev blakus redzēt PROBLĒMU

Nē tas nav normāli.
18.12.2013 23:49 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Manuprāt, nevajag uzgrūst cilvēkam, ar kuru kaut ko gribi veidot, savas problēmas. Atklātība ir viena lieta, bet es uzskatu, ka cilvēkus vairak pievelk laimīgi un ar dzīvi apmierināti cilvēki. Tas tā.

Un es nesaprotu (tas nav kā uzbrauciens vai nosodījums), kā var vēljoprojām patikt cilvēks, kurš nedod ziņu jau vairākus mēnešus. S glaz daloj, iz serdce von. Jāliekas tev mierā. Skaidri redzams, ka ar bijušo nekas vēl nav kārtīgi beidzies, un, piedod, bet arī tas, ka tu viņam neinteresē.

Tā ir - sākas problēmas ar otru pusīti, izšķiries, it kā domā, ka viss, punkts ir pielikts, sāc pievērsties citam cilvēkam, kaut kas notiek, bet tad uzrodas tas cilvēks, kas ilgu laiku ir bijis svarīgs, un viss pārējais liekas vienaldzīgs. Gribas visu atpakaļ, un sāc nožēlot to, ka ar kādu citu kaut kas ir bijis. Tad, protams, seko kontaktu pārraušana, izdzēšana no visiem portāliem, jo tas otrais cilvēks, ar kuru bija kaut kāda maza intriga, flirts, īstenībā nenozīmē neko.
19.12.2013 00:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits