Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

palīdziet

Reitings 4
Reģ: 27.05.2013
sveiki. vēlos saņemt padomu. pirms kāda laika sanāca tā ka izšķīros no puiša kurš mani tiešām mīlēja, jo likās ka nemīlu viņu. bet nu esmu sapratusi ka viņš ir bijis vienīgais īstais ko mīlu, ilgi cīnoties esmu panākusi ka viņš dod otru iespēju, bet nau vairs kā agrāk, viņš visu laiku man prasa kā var zināt ka nebūs tāpat un grib lai pierādu ka mīlu. esmu gatava darīt visu, bet nezinu ko lai daru, kā lai pierādu ka tiešām mīlu viņu. tāpēc vēršos pie jums pēc padoma.
16.12.2013 23:29 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Nu, mēs jau nezinām, kāds viņš ir cilvēks, un ko viņam nozīmē mīlestība.Kā viņam tā izpaužas?
16.12.2013 23:35 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Nebūs vairs kā agrāk. Tagad trumpe ir viņa rokās; ka tik nesanāk tā, ka jebkura lielāka strīda laikā viņš to neatgādina.

Pierādījumi? Kādus pierādījumus viņš grib? Tad kāda iemesla dēļ viņš vispār Tev deva otro iespēju, ja ne mīlestība arī no viņa puses?!
16.12.2013 23:41 |

Reitings 4
viņš ir tāds cilvēks kurš īpaši neuzticas nevienam, kā tikai sev. viņš savu mīlestību ir izrādījis gan ar dažādām ddāvanām, vārdiem. saprotu ka viņš gaida ka es izdarīšu ko tādu lai viņš varētu būt pārliecināts par manu mīlestību, bet es nesaprotu kā lai to izdaru, jo ar vardiem vien viņam nepietiek. bet vrb vienkārši es nemāku viņam to tā pareizi pateikt.
16.12.2013 23:44 |

Reitings 4
deva iespēju tāpēc ka mīl, bet nespēj vairs uzticēties. gribētos atgūt uzticību kaut nedaudz. saprotu jau protams ka 100% uzticēšanās nebūs. bet vismaz gribās lai tic kaut nedaudz man un saprot kādas ir manas jūtas.
16.12.2013 23:50 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Nu, ja jau deva tev otru iespēju, tad jau mazliet arī tic.
16.12.2013 23:51 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu jums vairs attiecības nekad nebūs tādas kā agrāk. draugs droši vien vēl ilgi skatīsies uz tavu mīlestību ar šaubām. pagaidām jums vajag tikai runāt, runāt un runāt.
daudzi dod otru iespēju cilvēkam, neapzinoties, ka nespēs aizmirst savu sāpi.
visu pierādīs tikai laiks. tev nav jālec no ādas ārā, bet jāpacenšās vairāk gan, nekā agrāk. domāju, ka strīdos varēsi bieži dzirdēt šo frāzi.
varbūt sarīko viņam kādu romantisku vakaru, ja viņam tādi patīk. ja nē, tad vismaz aizved uz kādu spēli. bet tikai ne ar vārdiem - es to daru, lai pierādītu, ka tevi mīlu. tā nē. dari to, lai tas nāk no tavas sirds. draugs tevi vēl kādu laiku var vnk kacināt par to, lai gan, iespējams, par to tik šausmīgi vairāk nestresos.
bet noteikti neguli viņam pie kājām, jo savādāk viņs to izmantos un tu paliksi par kājslauķi.
17.12.2013 11:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!