nobiedēja

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Mani pirms neilga brītiņa sabiedēja.
Draugs aizbrauca uz naktsmaiņu, tādēļ dzīvoklī šonakt esmu viena.
Skatījos savu seriālu un pēkšņi kāds zvana pie durvīm. 3x nozvanīja ar pārtraukumiem, līdz es izlēmu, ka tomēr jāaiziet palūrēt pa "actiņu".
Kaut kāda sieviete pie durvīm, sāk bļaustīties, lai veru vaļā. Pateicu, ka neko nevēršu, lai vācas prom.
Pēc minūtēm 5 atkal zvana. Nu jau uzstājīgi, kādu minūti no vietas bez apstājas bliež pa zvanu pogu. Kaut ko vervelē krievu valodā, dusmīgā tonī bļauj, lai veru vaļā. Atstāja manas ārdurvis vaļā, pilnīgi atvērtas, nobrauca ar liftu lejā, tad uzbrauca atpakaļ un aizvēra viņas ciet. Pilnīgs bezsakars :D
Ko jūs darītu šādā situācijā?
16.12.2013 22:05 |

Reitings 343
Reģ: 01.09.2012
Moš savu veci pa svešiem dzīvokļiem meklēja. :D
17.12.2013 12:52 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Man bija līdzīgi,kad dzīvoju Pērnavas ielā,kur ne pārāk tālu ir arī tā vieta,kur stāv pērkamās meitenes un vispār tas rajons nav pārāk patīkams.. Dzīvoju pirmajā stāvā un vienreiz sanāca 3 naktī vēl būt augšā. Ņēmos kaut ko pa virtuvi,kad pēkšņi pie loga kāds klauvē. Logam priekšā aizkari..parastie stikla logi,nav pvc un restes arī nav priekšā. Es neko,ignorēju..tad atkal klauvē arvien stiprāk un stiprāk,bet neko nesaka..palika bail,ka to logu izdauzīs,tāpēc ar trīcošu sirdi pavēru tomēr vaļā tos aizkarus..izrādās kaimiņš no 5.stāva(manā vecumā) pālī nevar kodu saspiest un prasa,lai ielaižu viņu iekšā kapņu telpā :-D
Pēc dažām dienām nāca atvainoties ar konfektēm par to,ka sabiedējis,nevienā citā logā gaisma neesot degusi,tikai manā.. :-D
17.12.2013 14:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits