Man gudrības zobs, lai spētu izaugt, iegrieza smaganu tajā vietā, kad zāles gāja ārā, es domāju, ka izlēkšu no piektā stāva aiz sāpēm, tas bija vājprāts. Bet tagad, paldies Dievam, viss ir kārtībā, nekas nekur ne sāp un man liekas, ka arī neaug :D
Paldies meičas, cik sapratu, ka tikai kolēģu bērniņiem būs simboliskas dāvanas, pēc kurām mani aizsūtīja uz Rimčiku. :D Cerams, ka milzīgās kinderolas bērniem patiks.
Jānopērk caurspīdīgās zeķubikses...Man tādu vispār nav, kas es par sevieti. :D Kādas un kur vietā zeķubikses jūs pērkat?
Šodien priecājos - dabūju piesakņu gofrīti pa lēto, nu tik varēs gofrēties un teikt ardievas pieplakušajām saknēm :)
Drīz man taps grieķu salāti un ledusskapī gaida valriekstu saldējums. Jūtos visai apmierināta ar dzīvi!
Beidzot varēju sodien normāli pastrādāt. Jo tik tiešām likās ka bij melna striipa. Kārtējo pārbaudījumu gandrīz esmu izturējusi., pārējie ir nieki vien.
Pāaaaarāk daudz darbu, pārāk maz laika!
Tikko atskrēju no manikīra, nu varu ķerties klāt atlikušo dienu plānošanai, lai visu paspētu. Rīt braukšana, parīt meklēt dāvanas un ceturtdien uz CSDD eksāmenu. Tam visam pa vidu vēl jāiestarpina dažādi darbiņi. Nevaru sagaidīt nākamo nedēļu, kad kārtīgi un laikam jau arī pelnīti atpūtīšos. :)
Liela bēda tik tā, ka nav ne jausmas, ko dāvināt vīrietim, kaut gan svētki tūlīt klāt.
Diena iesākās labi, jo beidzu visus augstskolas darbus un sapirku ģimenei dāvanas svētkiem. Tagad garastāvoklis galīgi sašļucis, jo draugam nav labi, bet nekā palīdzēt nevaru, jo a) esam dažādās valstīs b) viņam nepatīk, kad viņu žēlo un gar viņu ucinās. Tad nu sēžu un gaidu, kad pats nomierināsies. Bet tas ir tik grūti...