Ko jūs domājat par flirtēšanu? Vai jūs ikdienā flirtējat ar vīriešiem, un vai jūs pievēršat uzmanību, ja kāds flirtē ar jums?
Kāmēr biju attiecībās īpaši nepievērsu uzmanību vīriešiem, kas flirtēja ar mani. Tas bija patīkami, ka draugi, paziņas vai nepazīstami cilvēki izsaka komplimentus, smaida, mulst manā klātbūtnē. Domāju, ka tā ir visiem, kas sevi kopj un cenšās izskatīties labi, smaida utt :D
Arī man pašai patīk flirtēt, izteikt komplimentu, smaidīt cilvēkiem. Man ir savas robežas attiecībā uz flirtēšanu, tās arī nepārkāpu.
Bet tagad, kad esmu viena, brīžiem vairs nespēju atšķirt vienkāršu flirtu no kaut kā vairāk. Šobrīd es runāju par saviem draugiem un paziņām. Es brīžiem jūtos nēerti no tā, ja draudzenes draugs man miedz ar aci, vai kāds paziņa pēkšņi pieskarās man saveicinoties, vai aicina mani iedzert kafiju utt. Lai gan pašai jau šķiet, ka neko tādu nedaru, neraudu viņiem signālus :D, lai viņi tā uzvestos. Visbiežāk tie ir aiņemti vīrieši, tāpēc rodas jautājumi:
Kā ir jums, vai jums ir līdzīgi, vai jūs tam pievēršat uzmanību?
Vai tā ir normāla ikdiena, pieklājība un ir dažādi vīrieši, ka man tam nevajadzētu īpaši pievērst uzmanību.