"čakarēšana"?

Reitings 122
Reģ: 07.12.2012
Labrīt!

Es nesaprotu sevi.. Es neprotu "atšūt" džekus. Piemēram, stiekot kādu puisi, es uzreiz saprotu, ka nē, tas nav mans, bet es cilvēkam nevaru to pateikt, jo tas visticamāk viņu aizskars. Kādu laiku satiekos ar vienu puisi, bet ļoti labi saprotu, ka man viņš nepatīk tā, lai veidotu attiecības. Esmu sagaidījusi vienu nesmuku rīcību no viņa puses, lai izmantotu to kā iemeslu viņa atraidīšanai, kaut gan vēlos to izdarīt jau apmēram 2 mēnešus, principā no tā laika, kad pirmo reizi satiku viņu.
Kā saudzīgi pateikt cilvēkam, ka tev viņš nepatīk? Man bail no viņa reakcijas.
15.12.2013 11:16 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
kā es atšuvu, vnk neatbildi uz zvaniem kādu laiku zvanīs, tad būs miers. :D
15.12.2013 14:13 |

Reitings 331
Reģ: 12.06.2012
Es laikam esmu vienīgā, kas saprot Tevi, jo man lielākoties tāda pati situācija. Bet man palīdz vārdi " Ai, man tagad nav laika" un arvien lielāks un lielāks ignors, kamēr pats atšujas.
15.12.2013 15:34 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Mans ieteikums bus sausmigs, aizsuti sms(pieklajigu, bet lai saprot, ka nab pa celam un nebus) un tad pilnigs ignors

+++

Tieši tā. Es tevi arī ļoti labi saprotu :) Man ir pat gadījies piekopt ignorēšanu BEZ tā pieklājīgā SMS, bet nu, ar to nelepojos.

Vari pamēģinat nobloķēt viņa numuru (lai vieglāk necelt), svešiem numuriem neatbildēt (ja darbs atļauj).

Ja puisis nāk uz darbu, tad gan grūtāk :( Bet tagad būs svētki - tevis darbā nebūs.
15.12.2013 17:52 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
manuprāt, abiem ir vieglāk ,ja ātrāk atšuj neviss marinē. jo ilgāks laiks paiet,jo vairāk otrs pieķeras un sāk lolot cerības. ja pasūta pirmajā randiņā,tad pēc kāda laika vairs nedomā par otru, aizmirsti..ja pasūta pēc vairākiem mēnešiem-vairāk pārdzīvo. uz pirmo randiņu parasti iet un nelolo lielas ilūzijas par neko-ja iznāks,tad iznāks,jo nē, tad būs cits ar ko tikties
15.12.2013 18:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits