Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nuva Ring

Reitings 37
Reģ: 07.11.2013
Sveikas, dāmas!
Vēlējos pajautāt vai NuvaRing ietekmē mēnešreizes, t.i., lietoju pirmo reizi un viņš ir jāievieto MR pirmajā dienā, līdz ar to radās jautājums vai riņķis var ietekmēt MR. Man vienmēr pirmajā MR dienā ir tikai tādi kā brūnīgi izdalījumi, bet otrā dienā jau sākās normālas reizes. Šodien ir pirmā diena un izdalījumi drīzāk kā smērējumi tādi brūnīgi, bail ka rīt nesāksies manas ierastās mēnešreizes. :(
15.12.2013 05:50 |

Reitings 1201
Reģ: 15.11.2013
Jā, tā tas var būt. Par pirmos pāris mēnešus. Tas ir arī rakstīts anotācijā, ko pirms lietošanas tā kā vajadzētu izlasīt!
15.12.2013 09:46 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
sis nav arstu forums, ja nevari to arstam pajautaat, tad tev tas nav jalieto, labi,ka vel nepajautaji, kaa tas darbojas un ko tas''ed'' !
15.12.2013 16:03 |

Reitings 37
Reģ: 07.11.2013
klade- tas bija vienkārši jautājums! Gribēju dzirdēt kā ir citām. Kā kaut ko pajautā tā uzreiz uztver par muļķi, kas neko nesaprot un neko nezina. Smieklīgi vienkārši. Cilvēki te nāk, lai uzdotu jautājumus un painteresētos, nevari atbildēt nevajag. ;)
15.12.2013 18:20 |

Reitings 12
Reģ: 12.12.2013
A es vispār jautājumu tā īsti nesapratu. Nuvaring jāievieto MR pirmajā dienā. Kāpēc tev bail, ka nesākas? Viņām tieši jāsākas kā parasti. Ja tev 1. diena tikai smērēšanās, nu tad liec iekšā 2-ajā.
Man pret Nuvaring kā tādu pretenziju nebija - šķita, ka foršs līdzeklis. Toties mans organisms gan tā nedomāja - Nuvaring varēju lietot max. 2 mēnešus, tad sākās visādas problēmas, piem., nieze, piena sēne. Kā nekā svešķermenis. Izmēģinājos 3 piegājienos, nekā. Jādomā kas cits.
17.12.2013 00:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits