Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Skumīgais

Reitings 199
Reģ: 29.10.2012
Situācija tāda, ka šodien man visu dienu nomācošs garastāvoklis. Vairākas problēmas reizē un kaut kā esmu iecietinājusies sevī un negribu par tām īsti runāt ar nevienu. Atnāca draugs, biju vēsa, pagāja laiks un vienkārši man sāka birt asaras, jo draugs vaicāja kas noticis vai atkal kaut ko ir izdarījis. Teicu, ka nekas un viss kārtībā un nezinu kāpēc man tā. Vairākas reizes jautāja, līdz viņam apnika, jo pateica, ka es viņu nomācot un aizgāja prom, lai ar draugu satiktos
Un tagad burtiski visu laiku raudu, jo viņa rīcība manā izpratnē bija diezgan nesmuka. Saprotu, ka viņu nomācu, bet varēja vismaz pavaicāt kā man palīdzēt vai tomēr censties mani piedabūt pie runāšanas, nevis uzreiz skriet prom un šobrīd liekas, kam man tādu draugu, kurš nespēj mani nomierināt.
Jūsu viedoklis?
14.12.2013 22:15 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Gribētos zināt, kā viss beidzās...
15.12.2013 10:42 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Vairākas reizes jautāja, līdz viņam apnika,

Man arī apniktu tāda niķošanās. Vienreiz saproti, ka, ja gribi vīrietim kaut ko teikt, tad saki uzreiz, nevis taisi teātri. Ja nesaki, tad neapvainojies, ka viņš nelasa tavas domas.
15.12.2013 12:43 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es tavā vietā viņam atvainotos un tad skatītos, ko viņš teiks. Jo, ja tu sāksi ar uzbrukumu, nekas labs nebūs, bet, ja atzīsi savas vainas daļu (ne jau visu vainu uzņemies, bet vismaz daļu!) un paskaidrosi, kas tev bija uznācis, tad viņš arī atmaigs un varbūt arī sāks tevi saprast. To sauc par sievietes viltību. Tēlot kaut kādu pūķi šai situācijā neatmaksāsies.
15.12.2013 12:54 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Saprotu, ka viņu nomācu, bet varēja vismaz pavaicāt kā man palīdzēt vai tomēr censties mani piedabūt pie runāšanas, nevis uzreiz skriet prom

Cik noprotu esi pieaudzis cilveks. Ir problemas, runaa. Otram nav tev jarinko apkart un jadic lai sac runat. Un vins tacu pajautajot kas noticis, acimredzami bija ieniteresets uzzinat kas tevi saskumdinajis.
Ja sada veida vienkarsi velies sanemt vairak viriesa uzmanibas, tici man, nebus arsana.
15.12.2013 13:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits