Es savās pirmajās attiecībās arī šitā regulari darījos, nekas, nekas nav noticis, pati raudu, nemāku pateikt, ko domāju, pati vispār sevi neizprotu. Vēlāk pieaugu, vairāk izprotu sevi, līdz ar to manā dzvē arī vīŗietis pieaugušāks u n sakarīgāks ienācis. Un šobrīd ir tā, ka ja uznāk kaut kads skumīgais garastāvoklis, vai tiesām kaut kas atgadījies, tad pasaku draugam un viņš tad ir priecīgs, ka var to situāciju risināt kā jau vīrieši to risina, vnk darot kaut kādas lietas, lai it kā man palīdzētu. Tajā ietilpst samīļošana kaut 5 min un pēc tam visu vakaru pēc pieprasījuma, karsta tēja/kakao, šokolāde, masāža, mūzika, filmas, izdabāšana un vēlreiz un vēlreiz samīļošana. Viņš pat ir iemācījies, kā smalki no žēlošanas uz jokošanu pāriet un pamazām tiesām liek man aizmirst to pārpasaulīgo problēmu, kuru nu nekādi nevarēšu atrisināt un beigās jau smejamies. Secinājums, jo vairāk izprotam sevi, jo vieglāk ir definēt savas sajūas un otram ari vieglāk palīdzēt un pielāgoties. Es vairs nekad nesaku, ka viss kartībā, ja pati jūtos sūdīgi.