Skumīgais

Reitings 199
Reģ: 29.10.2012
Situācija tāda, ka šodien man visu dienu nomācošs garastāvoklis. Vairākas problēmas reizē un kaut kā esmu iecietinājusies sevī un negribu par tām īsti runāt ar nevienu. Atnāca draugs, biju vēsa, pagāja laiks un vienkārši man sāka birt asaras, jo draugs vaicāja kas noticis vai atkal kaut ko ir izdarījis. Teicu, ka nekas un viss kārtībā un nezinu kāpēc man tā. Vairākas reizes jautāja, līdz viņam apnika, jo pateica, ka es viņu nomācot un aizgāja prom, lai ar draugu satiktos
Un tagad burtiski visu laiku raudu, jo viņa rīcība manā izpratnē bija diezgan nesmuka. Saprotu, ka viņu nomācu, bet varēja vismaz pavaicāt kā man palīdzēt vai tomēr censties mani piedabūt pie runāšanas, nevis uzreiz skriet prom un šobrīd liekas, kam man tādu draugu, kurš nespēj mani nomierināt.
Jūsu viedoklis?
14.12.2013 22:15 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Protams,ka neskries. Un no rīta gultas otrā pusē gulēs Pūķis Baisulis, kas neļaus pat roku aplikt, jo ,cūka tāds, nesēdēja ar viņu un pat pēc draudu sms neskrēja atvainoties.

Ak, cik tu gudra... :) Neesi kāds ekstrasens?
14.12.2013 23:23 |

Reitings 199
Un situācijas apskaidrībai, es neesmu dusmīga. Esmu vīlusies un saskumusi vēl vairāk nekā pirmīt. Liekas, ka jūs man pārmetat dramatizēšanu, bet pašām šeit dramatizēšana vēl labāk uz urrrā iet..
14.12.2013 23:24 |

Reitings 10333
Tad laikam tavs "skumīgais" sakrita ar sliktu dienu darbā vai kādām viņa problēmām. Piedod šoreiz!

Viņa teica, ka puisis visu dienu ar draugiem bijis kopā.
14.12.2013 23:24 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Viņa teica, ka puisis visu dienu ar draugiem bijis kopā.

Nu tad jāpamet! :D
14.12.2013 23:25 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Šī ir pirmā reize, kad viņš šādi izrīkojies. Lai kādas problēmas bijušas, bet vienmēr palicis, kamēr mēs neatrisinam problēmu, tāpat es neskrienu prom.

Varbuut tev taas probleemas ir paaraak nenoziimiigas vai paaraak biezji? Otram var apnikt citu visu laiku zjeelot.
14.12.2013 23:26 |

Reitings 321
Reģ: 22.05.2013
Absolūti nepareizs priekšstats tev ir radies un liekas, ka arī dramatizēšana tev nav sveša

Es cenšos tev piespēlēt, jo skaidri redzams, ka tu esi no tām sievietēm, no kurām vīrieši bēg - agrāk vai vēlāk. Drāmas, scēnas nepatīk nevienam. Jā, mums sievietēm reizēm uznāk vēlme uztaisīt drāmu- asākai ikdienai, bet ir sievietes, kas ņemas ne par ko.
Bet te jau sākumā bija skaidrs, ko autore grib sagaidīt no šīs diskusijas.
Var uzrakstīt savas izjūtas bez taviem spilgtajiem piemēriem tā, ka vīrietis nejutīs pārmetumus.

Tev pašai izskatās, ka autore rakstīs sms bez sarkasma un pārmetumiem?

Beigu beigās, gribētos ieteikt Jums paskatīties uz šīm jaunības situācijām no malas pēc gadiem, kad būsiet precējušās, Jums būs bērni un cita domāšana.
Es no šādām problēmām esmu izaugusi un man tas vienkārši liekas smieklīgi.
14.12.2013 23:27 |

Reitings 10333
Nu tad jāpamet!

Nekas cits neatliek :D :D
Tagad būs nākamie komentāri-ak, tu lose draugam labo garastāvokli ar savu pīkstēšanu sabojāji, kā tu tā varēji!
14.12.2013 23:27 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Nevienai prātā neienāk,ka pastāv arī variants,ka viņam tiešām bija po, jo atnāca no tusiņa ar draugiem, negribēja ņemties ar raudošu meiteni,nākamais tusiņš jau spieda..un šamējam vnk nebija laika,lai paliktu un mīļi atbalstītu meiteni? Un tiešām,nav ko dramatizēt,visdrīzāk vienā mierā laiž apkārt,nemaz nedomājot par kaut kādiem pūķiem baisuļiem,sazvērestībām,kas mājās tiek plānotas, jo tam vnk nav laika,jautrākas izklaides par to. No rīta atnāks,kā nekas nebūtu bijis ar wtf izteiksmi sejā. Nu,ja būtu šāds scenārijs,es ieblieztu ar pannu pa seju,lai tusē zilu aci.
14.12.2013 23:28 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ieteikums no personīgās pieredzes, nomierinies un pati tiec galā ar savu garastāvokli. Nevajag sūtīt nekādas sms, un kad pārnāks mājās, uzvedies normāli, nepūties un nelecies. Vēlāk vienkārši izrunājies un izstāsti, ka tev nepatika viņa pretreakcija un viss...

Reitings 199
Varbuut tev taas probleemas ir paaraak nenoziimiigas vai paaraak biezji? Otram var apnikt citu visu laiku zjeelot.

Iespējams pārāk bieži man ir tās problēmas, bet es negaidu no viņa žēlošanu. Es gaidu sajusties mīlētai un apčubinātai. Kas starp citu, viņam skaidrā tekstā nesen ir teikts, ka gribētu saņemt vairāk uzmanību.

Reitings 321
Ak, cik tu gudra... Neesi kāds ekstrasens?

Vienkārši- nodzīvo Tu manus gadus. Izaudzini 2 bērnus un paskatīsimies, cik tev "nopietnas" liksies šīs problēmas.

Reitings 10333
Es no šādām problēmām esmu izaugusi un man tas vienkārši liekas smieklīgi.

Nu tad smejies tālāk.
Tev pašai izskatās, ka autore rakstīs sms bez sarkasma un pārmetumiem?

Tur jau slēpjas sievietes gudrība un viltība. Pateikt savas izjūtas tā, lai vīrietim neliktos, ka viņam kaut ko pārmet, un to iemācās, ja vispār iemācās, un tam nav sakara ar gadiem vai attiecību ilgumu.
14.12.2013 23:30 |

Reitings 533
Igy Es arī esmu precējusies,man arī ir bērnu, un es arī esmu izaugusi no pusaudžu vecuma.
TIEŠI TĀPĒC mans vīrietis nekad nenotītu makšķeres, vienalga cik ilgi es biņņātu, ja nu vienīgi izietu kaut ko padarīt, ne jau nu aizskrietu tusēties.
14.12.2013 23:30 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Iespējams pārāk bieži man ir tās problēmas, bet es negaidu no viņa žēlošanu. Es gaidu sajusties mīlētai un apčubinātai. Kas starp citu, viņam skaidrā tekstā nesen ir teikts, ka gribētu saņemt vairāk uzmanību.

Ko tu pati labaak pachubinaatu - kjeercoshu Tasmaanijas velnu vai miilji murraajoshu kakjiiti? Niigrus, ar muuzjiigaam probleemaam nomaaktus cilveekus iipashi negribaas miiljot. Savaac sevi, uzvedies normaali un gan jau vinjsh tevi arii biezjaak samiiljos.
14.12.2013 23:32 |

Reitings 10333

Vienkārši- nodzīvo Tu manus gadus. Izaudzini 2 bērnus un paskatīsimies, cik tev "nopietnas" liksies šīs problēmas.

Skaidrs, man nav nekādas teikšanas...
Tici man es zinu kā risināt šādas problēmas, bet es saprotu arī autori, jo pašai tā ir gadījies, bet no kļūdām cilvēki mācās, tāpēc domāju, ka tie pārmetumi, kas tiek raidīti autores virzienā ir pilnīgi nevajadzīgi.
Nodrillētā frāze laiku laikos:
ir jārunā ar vīrieti!
14.12.2013 23:33 |

Reitings 199
Ko tu pati labaak pachubinaatu - kjeercoshu Tasmaanijas velnu vai miilji murraajoshu kakjiiti? Niigrus, ar muuzjiigaam probleemaam nomaaktus cilveekus iipashi negribaas miiljot. Savaac sevi, uzvedies normaali un gan jau vinjsh tevi arii biezjaak samiiljos.

Atkal kaut kādi pārspīlējumi. Vai tiešām radīju iespaidu, ka es te ķērcu kā velns?
14.12.2013 23:34 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
signup, taču iedomājies no otra skatu punkta, tu saki, ka viņš varēja pavaicāt.Varēja, jā. Bet tu varēji to vienkārši pati pateikt. Varēji? Jā! Kāpēc ir nepieciešams sevi padarīt par tādu upuri un meklēt vainīgo? Tev bija slikts noskaņojums, tu pārreaģēji un draugs nerīkojas atbilstoši tavām ekspektācijām - kā viņam it kā bija jārīkojas. Nav gluži tā, ka tikai viņš ir tas ļaunais lohs, kas tagad ir prom un vispār viss ir slikti. Godīgi, ej gulēt, tagad ir vēls, nekādi labie lēmumi šajā laikā nepieņemās, saku no pieredzes. Visu tikai sadramatizēsi vēl vairāk.

++++++
Par pašas pieredzi - manī vienmēr dusmas ir izraisījis tas ''kas noticis? ai, nekas princips''. Maniem bijušajiem tieši tāpat. Tāpēc tādu situāciju mums principā nebija... Ja kādam kaut kas bija, tas tika izrunāts, otrs samīļots un problēmas atrisinātas. Ja es skatītos uz sev mīļu cilvēku, kuram ir slikti, gribētu palīdzēt (man palīdzēt nozīmē izrunāt sāpi, un, ja iespējams, meklēt risinājumu, ja vienkārši slikta diena - tad izrunāties un samīļot, nekad ''Ai, tagad negribu par to runāt''), bet mani atgrūstu ar ''Es negribu par to runāt'', es droši vien arī nepaliktu.. Nesaku, ka mans veids ir pareizas, bet otram nav jāvelk viss ārā ar stangām, cilvēkiem ir jāiemācās atvērties un pieņemt rūpes un palīdzību, kad tā tiek sniegta.
14.12.2013 23:34 |

Reitings 321
Igy Es arī esmu precējusies,man arī ir bērnu, un es arī esmu izaugusi no pusaudžu vecuma.
TIEŠI TĀPĒC mans vīrietis nekad nenotītu makšķeres, vienalga cik ilgi es biņņātu, ja nu vienīgi izietu kaut ko padarīt, ne jau nu aizskrietu tusēties.

Mans vīrietis arī neatstāj mani raudam, nepavaicājot, kas ir par problēmu. Ja jūtos skumji un vēlos paskumt vienatnē- paņem bērnus un ļauj man atpūsties, paraudāt un nomierināties. Ja ir nopietna problēma- vienmēr pasaku, nevis lieku vīrietim zīlēt kafijas biezumos.
Bet desmit reizes prašņāt es vīrietim nelieku. Ja vēlos izrunāties- pasaku, ja gribu, lai paņem klēpī un klusām ir blakus, lieku par to manīt. Un mums šādu problēmu nav.
14.12.2013 23:35 |

Reitings 10333
Un vispār nevajag atkal tos vīriešus padarīt par memļakiem. Vīrietis ir tikpat vainīgs kā autore šajā situācijā.
14.12.2013 23:35 |

Reitings 533
bet otram nav jāvelk viss ārā ar stangām, cilvēkiem ir jāiemācās atvērties un pieņemt rūpes un palīdzību, kad tā tiek sniegta.

piekrītu arī šim.
14.12.2013 23:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)