Protams,ka neskries. Un no rīta gultas otrā pusē gulēs Pūķis Baisulis, kas neļaus pat roku aplikt, jo ,cūka tāds, nesēdēja ar viņu un pat pēc draudu sms neskrēja atvainoties.
Tad laikam tavs "skumīgais" sakrita ar sliktu dienu darbā vai kādām viņa problēmām. Piedod šoreiz!
Šī ir pirmā reize, kad viņš šādi izrīkojies. Lai kādas problēmas bijušas, bet vienmēr palicis, kamēr mēs neatrisinam problēmu, tāpat es neskrienu prom.
Absolūti nepareizs priekšstats tev ir radies un liekas, ka arī dramatizēšana tev nav sveša
Var uzrakstīt savas izjūtas bez taviem spilgtajiem piemēriem tā, ka vīrietis nejutīs pārmetumus.
Nu tad jāpamet!
Varbuut tev taas probleemas ir paaraak nenoziimiigas vai paaraak biezji? Otram var apnikt citu visu laiku zjeelot.
Ak, cik tu gudra... Neesi kāds ekstrasens?
Es no šādām problēmām esmu izaugusi un man tas vienkārši liekas smieklīgi.
Tev pašai izskatās, ka autore rakstīs sms bez sarkasma un pārmetumiem?
Iespējams pārāk bieži man ir tās problēmas, bet es negaidu no viņa žēlošanu. Es gaidu sajusties mīlētai un apčubinātai. Kas starp citu, viņam skaidrā tekstā nesen ir teikts, ka gribētu saņemt vairāk uzmanību.
Vienkārši- nodzīvo Tu manus gadus. Izaudzini 2 bērnus un paskatīsimies, cik tev "nopietnas" liksies šīs problēmas.
ir jārunā ar vīrieti!
Ko tu pati labaak pachubinaatu - kjeercoshu Tasmaanijas velnu vai miilji murraajoshu kakjiiti? Niigrus, ar muuzjiigaam probleemaam nomaaktus cilveekus iipashi negribaas miiljot. Savaac sevi, uzvedies normaali un gan jau vinjsh tevi arii biezjaak samiiljos.
signup, taču iedomājies no otra skatu punkta, tu saki, ka viņš varēja pavaicāt.Varēja, jā. Bet tu varēji to vienkārši pati pateikt. Varēji? Jā! Kāpēc ir nepieciešams sevi padarīt par tādu upuri un meklēt vainīgo? Tev bija slikts noskaņojums, tu pārreaģēji un draugs nerīkojas atbilstoši tavām ekspektācijām - kā viņam it kā bija jārīkojas. Nav gluži tā, ka tikai viņš ir tas ļaunais lohs, kas tagad ir prom un vispār viss ir slikti. Godīgi, ej gulēt, tagad ir vēls, nekādi labie lēmumi šajā laikā nepieņemās, saku no pieredzes. Visu tikai sadramatizēsi vēl vairāk.
Igy Es arī esmu precējusies,man arī ir bērnu, un es arī esmu izaugusi no pusaudžu vecuma.
TIEŠI TĀPĒC mans vīrietis nekad nenotītu makšķeres, vienalga cik ilgi es biņņātu, ja nu vienīgi izietu kaut ko padarīt, ne jau nu aizskrietu tusēties.