Mana mamma, kad pirmo reizi lidoja un ņēma zāles, viņai atņēma un izmeta, un teica, ka jābūt pirkuma čekam. Nākamreiz lidojot, viņai bija čeks un bija jāuzrāda un viss bija ok. Bet tas varbūt atkarīgs no tā, kur lido un kāda lidosta un varbūt arī kāda pārbaude.
Hm, laikam krievu rulete.. Es regulāri rokas bagāžā lieku arī manikīra šķēres un skūvekli.. un ne reizi neatņema, bet tā laikam veiksme vai ne pārāk stingra kontrole
Sanāk lidot diezgan bieži,izmantojot dažādas lidostas un man nekad nav prasīts pirkuma čeks par zālēm.Drošības pēc gan zāles vienmēr atstāju iepakojumā ar lietošanas instrukciju.Ir vests arī vairāk par vienu paciņu rokas bagāžā,nekādu problēmu.
Jābūt nevis čekam, bet bija kaut kādas zāles, uz kurām vajadzēja ārsta papīrus, bet tās domāju, attiecās uz stiprajām, kaut kādiem depresantiem un tml, bet ne parastajām, bez receptes nopērkamajām.
pedejo reizi, kad lidoju no Rīgas uzmanību zālēm nepievērsa , bet kad jau atpakaļ no Krētas grieķi ilgi nedomājot izmeta laukā.. jo nesaprata, kas tās īsti par zālēm.. bet par laimi tik pāris tabletes bij.. :D
Jā, vari ņemt, čekam nav jābūt, ja neved ļoti lielā daudzumā, kā piemēram 5 paciņas.. Strādājusi esmu lidostā, tāpēc varu droši apgalvot.
Šķidrās zāles arī var vest ja ir zem 100ml un tā saucamajā šķidruma maisiņā.
Tā, kā komandējumos jādodas regulāri tad man ir pastāvīgās receptes uz tām svarīgākajām zālēm, kuras vienmēr jāņem līdzi. Tajā skaitā - Ibumetīns. Un nekad neviens nav uzdrošinājies neko atņemt.