Čau, meitenes! (l)
Noteikti, verot vaļā šo diskusija, kāda nodomāja - 'bāc, nopietni - atkal?' :D
Bet neskatoties uz to, dikti gribējās šādu tēmu izveidot, jo visas līdzīgās jau visādā ziņā novecojušas! :)
Tātad - tā kā pēdējā laikā ļoti, ļooooti gribu nomainīt vidi, kurā atrodos un cilvēkus, kuri man ikdienā ir apkārt, kā arī zinu, ka šajā forumā ir foršas meitenes, tad cerībā, ka kāda jūtas kaut mazliet līdzīgi kā es, nolēmu izveidot šo diskusiju! :)
Ko es īsti vēlos? Iepazīties ar kādu foršu meiteni, kas zina - varbūt ar laiku kļūsim arī par draudzenēm, ar kuru kopā varētu padarīt tā saucamās 'meiteņu lietas'! Ar to es domāju - pastaigāt pa veikaliem, pasēdēt kādā foršā kafejnīcā un parunāties, aiziet kopā uz kādu foršu pasākumu/ballīti un tā tālāk! Nekad īsti neesmu bijusi vecrīgas piekritēja, bet varbūt arī turp kādā vakarā var aiziet iedzert kādu kokteili! :)
Mazliet par sevi - man ir divdesmit gadu, esmu gandrīz no Rīgas, studēju LU 3. kursā un strādāju apģērbu veikaliņā. Man jau šķiet, ka esmu jauka un saprotoša, tāda, kas var ne tikai runāt, bet arī uzklausīt! :)
Tā kā .. ja kādu no Jums es kaut mazlietiņ uzrunāju - droši varat sūtīt vēstulītes, varam arī vienkārši pačatot šeit pat vai skaipā, iepazīties .. nu tā! Un ja kāda cita arī vēlas iepazīties (bet ne ar mani :D) droši var pievienoties! Jauku vakaru! (l)