Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kruasāni

 
Reitings 537
Reģ: 29.01.2009
Gribu pamēģinat uztaisīt kruasānus, bet mīklu nopirkt, un nevaru saprast kuru pirkt labāk-kārtaino mīklo ar raugu vai bez? Kā jums liekas?
Un vēl pildījumā gribu likt šokolādi, atkal jautājums, kādu likt iekšā-šokolādes krēmu vai kādu veikalā nopērkamo šokolādi?
12.12.2013 19:10 |
 
Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Rīt tieši plānoju taisīt kruasānus ar nutellu iekšā- manuprāt, vieglāk nekā čakarēties ar šokolādi! ;)
12.12.2013 19:15 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Par mīklu jau atkarīgs no tā, kā tev labāk garšo, es ņemtu ar raugu. Pildījumama krēma konsistenci.
12.12.2013 19:56 |
 
Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
man liekas pildījumam šokolādi ar saldo krējumu
12.12.2013 20:05 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Kruasānu pagatavot ir augsta pilotāža.. neesmu vēl tam ķērusies klāt...vienīgais ko ieteiktu pēc ekspertu viedokļiem nežēlot sviestu. Un jā es izvēlos bez jebkādiem pildījumiem.
12.12.2013 20:08 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
DIO-mans viirs vienmeer smejaas ,ka tiesi tur ir tas lielaakais nosleepums-sviests!
12.12.2013 20:20 |
 
Reitings 649
Reģ: 29.01.2009
Emmanuelle, un Tavam vīram ir pilnīgi taisnība :-)
Jo katrā mīklas kārtā tiek "ierullēta" sviesta kārta.. un tā ļoti, ļoti daudzas reizes.
Tieši tāpēc jau parasti oriģinālā ēd "kailos" kruasānus, jo tie ir tik piesātināti ar sviestu un tā garšu, ka grēks vēl grēkot :-D

P.S. Manuprāt, labu ieskatu kruasānos var smelties Sirmā raidījumā "Kulta ēdieni".
12.12.2013 21:12 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits