Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kā Jūs gatavojat vistu?( veselu)

 
Reitings 264
Reģ: 28.01.2013
Es apmazgaju,ielieku cepamtraukā.tad nemu dažādas garšvielas visu samaisu un iesmereju vistā. tad auru lapas,piparus,kiplokus apkart ārpuse salieku.dazi piliei ellas virsu vistai,un cepoties leju udeni uz vistinas .netinu follija un neko tadu nedaru.
smarza un garsa dieviiga:)
12.12.2013 12:28 |
 
Reitings 264
Reģ: 28.01.2013
`lauru lapas
12.12.2013 12:28 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Nemēdzu cept veselu vistu, bet zinu, ka vecmamma gatavo tajā cepammaisā.
12.12.2013 12:29 |
 
Reitings 264
Reģ: 28.01.2013
jā,es arii biju gatavojusi cepammaisā, bet tiesi uz to dienu biju aizmirsusi nopirkt maisinus.
12.12.2013 12:34 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Man viena no kulinārās izvirtības fantāzijām ir uzsēdināt vistu uz pudeles. :D Bet bail riskēt, kaut gan sanākot sulīgi un garšīgi.
12.12.2013 12:34 |
 
Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
es arī negatavoju veselu vistu ... :D
12.12.2013 12:35 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Man ļooooti patīk, kad mamma gatavo ar žavētām plūmēm... :)))
12.12.2013 12:35 |
 
Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
es esmu sēdinājusi tītaru uz pudeles :)
12.12.2013 12:35 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Bieži gatavoju veselu vistu un vienmēr cepot krāsnī, vistu sēdinu uz bundžas vai lieku uz cepamformām, pildu ar ūdeni un vienmēr tinu follijā. Vislabākais pildījums ir ar āboliem, ļoti gardi sanāk un kastaņi klāt. Gardi! :)
12.12.2013 12:37 |
 
10 gadi
Reitings 855
Reģ: 12.02.2011
esmu cepusi uz alus podeles, protams pudele ar alu bija, alus līdz pusei, atšķirība nebija, garšas ziņā
12.12.2013 12:37 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
garšu nedod alus, tāpat kā cits šķidrums, funkcija tas pilda pavisam citu, lai vista sanāk sulīga.
12.12.2013 12:39 |
 
Reitings 264
Reģ: 28.01.2013
kadu pudeli isti ir jalieto?
zinu ka visu laiku tas skidrums esot japapildina.
arii bez pudeles sanaca suliiga,jo ieksa cepamtrauka bija udens.
12.12.2013 12:41 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Kā dara manā ģimenē:

1) 1kg sāls uzber uz pannas un vistu vienkarši mazliet pagriež vaļā un uzliek uz tās sāls virsū - viss vairs nekādu garšvielu, tik cep kādu laiku, nu laikam jau stundu vismaz.

2) vistā iekšā sabāž ābolus, ārpusi iesmērē ar ķiplokiem un sinepēm, vēl uzkaisa kādu garšvielu, ieliek cepammaisā un patur kādu laiku, lai mazliet ievelkas un tad liek cepeškrāsnī.
12.12.2013 12:41 |
 
Reitings 264
Reģ: 28.01.2013
cepammaisa un uz sals, ja?
paldies,ganjau kadreiz noderes.
12.12.2013 12:43 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
zinu ka visu laiku tas skidrums esot japapildina.

kā Tu iedomājies papildināt ūdeni pudelē uz kuras ir uzsēdināta vista? :) Nekas nav jāpapildina, Pildu ūdeni gan bundžā, gan cepamtraukā, vista kūst pēc tam.. protams pirms beigās noņemu folliju un atstāju apbrūnināties.
12.12.2013 12:44 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
uz sāls bez cepammaisa - man tur divi varianti uzrakstīti.

sāli ber tikai uz pannas un vistu liek virsū.
12.12.2013 12:46 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Mamma gatavo īstās vistas (vai gaiļus) vecajā čuguna pīlē, iztīrīta, sapildīta ar dārzeņiem, garšvielām, apkārt arī dārzeņi.
Izcils ēdiens! Un burkāni, kas man parasti mīkstā veidā negaršo, sakaramelizējušies, savilkušies ar garšvielām. Mmmmm!
Un tā vista, kas veikalos nopērkama, ne tuvu nav tā, kas pa īstam augusi - gaļas struktūras un garšas ziņā vien.
12.12.2013 12:59 |
 
Reitings 3
Reģ: 07.12.2013
Manā ģimenē visu gatavo dažādi gan kā teica, kad cepampannā tiek iebērts 1kg sāls.. bet vislabāk garšo kad vistu apsmērē ar sinepēm tādā biezā kārtā , mm.. pat rakstot sakārojās vistiņu :)
12.12.2013 13:26 |
 
Reitings 287
Reģ: 11.03.2013
Kā tas ir - uzsēdināt vistu uz pudeles? Skan smieklīgi, bet izklausās interesanti ka gribas pamēģināt :)
12.12.2013 13:27 |
 
Reitings 274
Reģ: 29.01.2009
Pēdējo reizi, kad gatavoju, liku apelsīnu iekš dibena. :D
12.12.2013 13:31 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Sasmērēta ar apeslīnu sulu un ar apelsīniem sapildīta, sanāk ļoti gardi! Protams, garšvielas arī jālieto ;)
12.12.2013 13:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!