man ir problēma, brālis un tētis grib smaržas (vispār neko sev prasības), kur varētu dabūt lētākas? nu padģelkas negribu, bet vismaz kur būtu tax free? ostā nav iespējams dabūt? man nav laika uz lidostu tikt...
Alise - Vai tad tā tik vien aizbraukt uz lidostu ir iespējams tikt tax free zonā? Ir kaut kur jālido, lai tiktu tajos veikalos, vai es esmu visu laiku ne tā sapratusi?
Man vispār nav ideju ko savam dāvināt.. ļoti cerēju,ka kaut kas ienāks prātā lasot šo diskusiju, bet nekas no iepriekš pieminētā manam nederētu :D ja nu vienīgi smaržas, bet viņam to smaržu ir vairāk nekā man :D
Tā kā nekādu ideju nav, tad ceru uz to,ka ejot ziemassvētku shoppingā kaut kas vienkārši iekritīs acīs.
Visādas idejas šaudās pa galvu, bet ne par vienu neesmu pārliecināta līdz galam. Gribas kaut ko tādu mīļu, bet tai pat laikā praktisku un foršu. Nezinu.
man ir problēma, brālis un tētis grib smaržas (vispār neko sev prasības), kur varētu dabūt lētākas? nu padģelkas negribu, bet vismaz kur būtu tax free? ostā nav iespējams dabūt? man nav laika uz lidostu tikt...
pec manas pieredzes lidostas ES robezhas viss ir tikpat dargs vai vel dargaks ka parastajos veikalos. Kur letak - Kolonnas outlets, internetveikali. tagad daudzi arzemju internetveikali nesuta uz Latviju, bet arii Latvijas internetveikalos var atrast par zemaku cenu - man pozitiva pieredze ar parfumexpress.lv un johaidi.com
Alise
shodien kaa reiz ir atlaides 220.lv smarzhaam, jau iegaadaajos gan sev, gan radu viirieshiem.
pie tam ir bezmaksas piegaade ar dpd. cenas ljoti normaalas/
meitenes, jau mēnešiem meklēju aproci (ok, laikam jau nemeklēju pietiekami cītīgi :D), bet bez rezultātiem. varbūt kādai ir iesakāma kāda zelta bedere, kur var nopirkt skaistas vīriešu aproces?
aptuvenās prasības - tērauds+āda, kkas uz to pusi, kā zemāk bildē. var arī adreses netā.
visur, kur esmu skatījusies, tagad topā tās pusplānās kaučuka, noot.
shyvana, ja gribi tieshi taadu kaa bildee? vai vispaar lidzigu??? man shitaas mokas bija pagajusho gadu vasaraa :D un baigi shitaa tieshi patika,bet beigaas izvelejos citu :)
buuuu, tieši kā bildē es zinu, kur dabūt par 100+ LVL :D
kaut ko uz šo pusi, ieliku vizualizācijai, nav jābūt pītai, var būt viengabalaina, es tīri tā - gabarītiem to bildi ieliku :D
droši vien nāksies atkal ceļot uz Van Rein cerībā, ka šoreiz būs kaut kas interesantāks par to nelaimīgo kaučuku.