Slimā spaidītāja

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Runa ir par pumpām :D
Man jau no kaut kādiem tīņu gadiem, cik atceros, ir pumpiņas uz roku augšdaļas (??) nezinu kā to vietu sauc :D (starp elkoni un plecu :D ). Tādas bija arī mammai un mammas mammai. Es viņas jau spaidu no paša sākuma, man jau visa āda ir rētiņās. Es zinu, ja pārtrauktu, viņas neizplatītos, vienu mirkli biju saņēmusies un pārtraucu, viņas nomierinājās. Un tagad atkal.. Un viņas jau ir uz elkoņa, pleciem.. Bet es nevaru, ja redzu, ka kāda ir izteikti balta, nu fuj. Es saprotu, ka tā jau ir kā slimība, bet es nevaru sevi apturēt. :D

Kā, lai samierinās un pātrauc? Bitch slaps nederēs :D man ļoti nepatīk, ja ir jāvelk maiciņa vai kleita bez rokām, bet viss apsārtis, rētains, bet ar baltām pumpām arī fuj staigāt. Visu mūžu jau ar garām piedurknēm nestaigāšu.

Jā, tas ir muļķīgi :D
12.12.2013 10:46 |

Reitings 545
Reģ: 12.09.2011
Nu jā, es arī ja ieraugu kādu pumpiņu ar baltu galu, tā metos tai virsū :D Bet labi, ka man tas gadās ļoti reti. Piekrītu gan par to, ka tā baltā pumpa izskatās slikti, kā arī tās saspaidīta, tās tač ir pumpas :D Bet undersun iesaku beigt viņas aiztikt, ja patiešām bija uzlabojumi, kad liki viņas mierā. Esi stipra un beidz spaidīt pumpas!
12.12.2013 21:27 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
12.12.2013 21:32 |

Reitings 363
Reģ: 16.05.2012
Es nelasīju visu diskusiju, nezinu kādi ieteikumi jau ir izteikti, tādēļ atvainojos, ja atkārtojos.
Pamēģini palietot attīrošu toniku ar silīcijskābi. Piemēram Clinique ir speciāls prolemātiskai ādai un kādu bepanten vai cinka ziedi- kaut ko nomierinošu, pretiekaisuma.
Ar kosmetalogu ir tā, ka no sākuma viss liekas vēl trakāk, bet tas tādēļ, ka āda tīrās, viss nāk uz āru- tā tam jābūt. Ar laiku paliek labāk. Bet ir jāskatās arī ko lieto uzturā. Pamēģini atturēties no trekniem ēdieniem un cukura - limonādes, sulu dzērieni, saldumi, lieto daudz ūdens. Pamēģini pāris nedēļas, nenožēlosi! ;)
Es kad nopirku Clinique, pēc nedēļas gāju pie veikala konsultantes un teicu, ka laikam āda nepanes, jo pumpu ir vēl vairāk. Viņa ieteica tomēr vēl paciesties pus mēnesi. Tiktiešām pēc pāris nedēļām āda bija tīra no pumpiņām. Viss vienkārši tika izvilkts ārā. 2 l ūdens dienā arī ļoti palīdz.
http://reviews.clinique.com/3813/15504/clinique-clarifying-lotion-4-reviews/reviews.htm
12.12.2013 22:16 |

Reitings 363
Ā un esmu ievērojusi, ka man tieši tai pašā vietā metās pumpiņas, ja depilēju rokas. Tagad ja depilēju, tad nedaudz virs elkoņiem, bet tā pavisam nedaudz. Augstāk neeju, jo jūtīga tur āda nezkādēļ.
12.12.2013 22:22 |

Reitings 363
Palasīju bišķīt diskusiju :D Es arī kā pertiķiene agrāk spaidīju pumpas ne tikai sev, bet draugam. Tagad tas ir pārgājis. Nav nekāda kaifa no tā. Pašai arī pumpas uzmetās ļoti reti. Ja ir tad tās sāpīgās kuras izspiest nemaz tik vienkārši nevar, bet tas ļoti reti...
12.12.2013 22:26 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Man tā pt kā čāčai, paldies dievam, to pumpu nav un ja parādās kāda reizi 2 gados, tad gaidu kmr nokalst.

un man ir tāda draudzene, kas spaida visu un visur un visiem. pretīgi.
12.12.2013 22:46 |

Reitings 57
Reģ: 21.08.2013
Šīs diskusijas iespaidā atcerējos kā es vispār sāku visu šito pumpu spaidīšanu..
Kad man sāka parādīties pirmās pumpas (nezinu 11,12 gados, kad nu tur viņas parādās), tad man māte viņas spieda! Viņa ierauga,ka man kaut kur uzmetusies pumpa un saka - nāc šurp, tev tur pumpa jāizspiež, nu es kā paklausīgs bērns arī gāju. Ja citreiz teicu,ka nē, neiešu (jo nu sāp tomēr un nav tas nekas patīkams), tad mātes jautājums - gribi staigāt apkārt tāda nesmuka ar briesmīgu pumpu? Nu loģiski ka negribēju, 'tā ka nācās vien ļaut to pumpu spiest. Un vēlāk, kaut kur ap 16 gadiem, biju jau tomēr liela meitene - laiks pašai spiest pumpas..
13.12.2013 18:07 |

Reitings 585
Reģ: 14.05.2013
Pēc savas pieredzes izsecinu sekojošo. Jo vairāk pumpas spiež un baksta, jo viņas ir un ir un nepazūd. Domāju, ka tas ir tāpēc, ka, ja arī pareizi un līdz galam viņas izspiež, tad tā arī viņas nodezinficē un atstāj. Bet poras ir pēc tā jāaizver, savādāk tajā pašā vietā pēc pāris dienām pumpa būs atpakaļ, vismaz tā esmu manījusi par melnajām. Ja nepievērš viņām uzmanību, pareizi kopj seju, ar laiku viņas pazūd un viss normalizējas.
14.12.2013 11:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)