12.12.13. Tēma :)

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
labrīt,

pamazām mainu niku. Drīz būšu soo happy :P

man laime plūst pār malām, gribas smaidīt un sveicināties, darīt labu visiem. Tikai atbaida cilvēku rekacija uz smaidu. Liekas jūtu cilvēka domas, tās atsitoties pret maniem sejas vaibstiem kliedz, "tā meitene nav smaidīga, jo laimīga, bet tāpēc, ka garā atpalikusī " :)

Bet nekas...arī es pa druskai varu veidot pasauli labāku. To vajag tikai vēlēties.

gribu iepirks biļetes uz izrādēm, pasākumiem, koncertiem..varat ko ieteikt no pieredzes? Paldies! :)))))
12.12.2013 08:28 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Man katru gadu uz šo Ziemasvētku laiku sanāk tāds kā atvaļinājums. Viss birojs nenākam uz darbu tajās dažās dienās, kas iekrīt starp visām svētku dienām, plus, skatoties pēc situācijas, paņemam vēl kādu nedēļiņu klāt, ja prasās
Valsts notektās atrstrādāšanas dienas arī īpaši neatstrādājam.

Mums tas pats.
Man vēl paliek kādas 5cas dienas klāt dēļ tiem sarkanajiem datumiem, bet tos kkad citreiz, jo tad es atrofēsos totali no darba. Mums ir tā, ja vajag kādam brīvu dienu vai divas, nav problēmu, tās dienas no atvaļinājuma neatvelk.
Pārējie kolēģi arī šo 6dienu un 28to nestradās.
Man patīk, ka mums ir pielaidīgs šefs :D
12.12.2013 10:03 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Šodien arī es vēlos izteikties, tik ļoti daudz kas pēdējās nedēļas laikā sakrājies, pietrūkst kāda, kam visu pastāstīt, bet labi saprotu, ka nevienu tas tā īsti arī nemaz neinteresē, ehh! Noskaņojums vēl drūmāks kā laiks ārā, bet cenšos saņemties! Labi, ka visi skolas darbi galā, tiešām nespēju iedomāties, kā vēl varētu koncentrēt domas uz tiem!

Gribu atrast kādas skaistas dziesmas, pārkārtot istabu, garderobi .. nu visu, visu kas manī un ap mani! Gribu pagatavot gardas pusdienas un aiziet uz pastu pēc ebay paciņas. Jāmācās saskatīt skaistās lietas sīkumos :)
12.12.2013 10:05 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Labrīt!
Arī man ir liels prieks, par vakardienas aktivitāti, bija tik forši, uzlādējos pozitīvi.
Es arī eju smaidot pa ielu, smaidu cilvēkiem, un esmu pamanījusi ka ir liela uzmanība no stiprā dzimuma, nekad tā nav bijis, tādēļ esmu nedaudz apjukusi :D bet jā, cilvēki ļoti maz smaida, un tad viņiem liekas, ka tas kas ir priecīgs, tas ir kaut ko salietojies...
12.12.2013 10:10 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Labrīt! Man būs mini atvaļinājums. :D nostrādāju 3 nedēļas bez brīvdienām, izpelnījos 3 brīvas dienas, jeee :D braukšu uz laukiem pie suncīšiem un kaķīša :D un pie vecākiem arī pie reizes :D
Šodien labs garstāvoklis, vakar bija gara saruna ar draugu un varēju beidzot aizmigt un esmu nedaudz vairāk pagulējusi. Tad 3 dienas gulēšu un necelšos :D
12.12.2013 10:12 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Nu man patiesībā tagad būs papildatvaļinājums- man reāli pienākas tikai 6 darba dienas, bet, par cik nāk svētki un tur tāpat ir daudz brīvdienas, tad tās manas 6 dienas ir sabāztas pa starpu brīvdienām, un sanāk, ka uz darbu nenākšu veselas 18 !!!! dienas:D
12.12.2013 10:13 |

Reitings 3084
Ahoi, dūdiņas :)
Man būs 5 dienas uz Jauno gadu brīvas, tad tur man ir ieplānota Jaunā gada sagaidīšana, bet Ziemassvētkos man pat viena diena jāstrādā. Bet ceru, ka svētkos būs pa mierīgo.
Buuu - nu tak iedzer kādas pretsāpju dropes, jo pāris nedēļas neko nedarot nervs liks sevi manīt.
Šodien tāda migla, kkur kalnu galotnēs aizķērusies. Vakar pat pa dienu nepazuda. Spocīgi!
Gaidu brīvdienas. Un jau rīt ap pusdienām tās sāksies! Gribas dzīvokli svinīgāku padarīt. Ah, ar sveču parafīnu esmu jauno linu galdautu un paklāju sačakarējusi. Jāmeklē, kā un vai maz vispār var dabūt ārā.

Savādāk, smaidu, smaidu un staroju kā Ziemassvētku zvaigzne :D Darbu vairāk kā vajag, bet man patīk dinamiskums un jauno lietu apgūšana :)
12.12.2013 10:15 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
čau!

man sākot ar šonedēļu ir tipiskā dvīņa garastāvoklis :D es reizē esmu baigi priecīga, un reizē baigi sagruzījusies, jo man prātā vnk ar lampiņām mirgo "maģistra darbs, maģistra darbs, maģistra darbs!" :D

bet forši, šonedēļ kolēģis atvaļinājumā, darba, protams, divtik un vēl vairāk, + winter event'a organizēšana, bet tā atzinība no vadības ir vnk wow, un par to man ļoti, ļoti liels prieks (l)
atstrādājamās dienas nestrādāsim, 27.12. uz darbu nāks tikai vadītāja, jo viņa pati pateica, ka dzīvo vistuvāk un atnāks apskatīsies, kas notiek. nu, tā ka es ceru, ka man arī brīvdieniņi sāksies jau 21.12. :)

šovakar iešu beidzot čekot Bada spēles. wii wii :D
12.12.2013 10:20 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Madonna, čau! :) :)

Čau arī visām citām!

Man tik bija rītiņš šodien! Draudzenes mazliet vairāk nekā gadu vecais čalis, kurš man šorīt uz pusstundu bija jāpieskata, sacepa biksēs kūkas. Mums bija ļooooti aizraujoša dušošanās un pampera uzlikšanas procedūra, sīčārs pārsmējies, es pati arī. :D Stāvu liela tante un nesaprotu - kur tam pamperam priekša, kur aizmugure. Laikam man labi mātišķie instinkti, jo klipši, izrādās bija īstajā pusē un vispār visās pozīcijās viss bija lieliski - neitralizējām šmuci kā vienota komanda! :D

Mīglā saro logs, a mēs darbā šorīt zirgojamies un pušķojam egli. Kolēģis man ap kaklu aplika spuldzīšu virteni un teica, ka viņš mani ņemšot līdzi uz mājām - par eglīti. :D Šķiet, tomēr būs noķērusies TĀ sajūta. :)

Foršīgu!
12.12.2013 10:32 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Ak, laimīgās meitenes, ka jums nav jāastrādā + starpsvētku dienās arī varat nenākt. Mums tieši karstākais darba laiks (t) nu, neko, tāds darbs. Kad es būšu liela, pati būšu sev priekšniece un nestrādāšu šajās dienās :D

Renē - man ļoti patika otrā daļa Bada spēlēm. Tāda spēcīga filma... šoreiz šīs daļas filma labāka nekā grāmatas 2.daļa.

Vakar gāju gulēt un pie sevis nodomāju - šīs rindas noteikti par mani:
"Forši būt sievietei. Atbrauc mājās no darba (pluss vēl no treniņa, tā ap 20iem vakarā), uztaisi vakariņas, nomazgā traukus, piekārto māju un viss, dari, ko gribi :D" Dusmojos vakar uz draugu - šis mājās jau no 16iem, pagulējis, paspēlēja spēlītes, kamēr ēst taisu un tad brīnās, ka plkst.22os es negribu skatīties filmu, jo jaunkudzei nāk miegs :D psc :D
12.12.2013 10:33 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
aloe, ohooo, iepriecināji! (l)
12.12.2013 10:39 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Dusmojos vakar uz draugu - šis mājās jau no 16iem, pagulējis, paspēlēja spēlītes, kamēr ēst taisu un tad brīnās, ka plkst.22os es negribu skatīties filmu, jo jaunkudzei nāk miegs

Ja , šī ir ierasta lieta arī mūsu ģimenē :D
12.12.2013 10:44 |

Reitings 1571
man laime plūst pār malām, gribas smaidīt un sveicināties, darīt labu visiem.

angry to happy, padalies savā noslēpumā! Prieks par ar dzīvi apmierinātiem cilvēkiem. :)
Man šodien - drūms, drūms, drūms. Nekas. Es arī savākšos! :)
12.12.2013 10:47 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Labrīt! :)

Rīts sākās diezgan jauki.

Vakar pēc ilgiem laikiem bija čillīgais vakariņš ar filmām un našķiem. (ardievu diēta :D )

Dūša sašļuka brīdī, kad uzzināju, ka vakar mans zaķītis(māsiņa) nokritis un izsitis zobiņu. :(
Es te vakar atpūšos, bet mazā mājās viena pati mokās un es pat nepiezvanīju viņai, lai apjautātos kā iet. :( Nē nu jā, es nezināju, ka tas noticis, bet sajutos šodien diezgan draņķīgi. Ceru, ka tas tiešām bija piena zobs. :(
12.12.2013 11:08 |

10 gadi
Reitings 2547
angry, iesaku aiziet uz improvizācijas teātri Spiediens Godvilā. Vakar biju, vēl šodien esmu metru virs zemes. Tik daudz sen nebiju smējusies. Vēl iesaku Vējiem līdzi Dailes teātrī un Divu kungu kalps LNT. Divu kungu kalps izrāde arī tāds smejamais gabals, nav baigi jāiespringst.
12.12.2013 11:10 |

10 gadi
Reitings 2547
ā, un man arī 14. decembrī nav jāstrādā, par 28. dec vēl nezinu, bet arī ceru, ka nē :)
12.12.2013 11:13 |

Reitings 15092
Čaau!

Aij, man darbu ka biezs... saku izjust pirmssvētku laiku! Bet nu forši vismaz, ka laiks palido vēja spārniem.
Par koncertiem runājot, man baigi patika iepriekšējos gados Zsvētku koncerti ar Kerēvicu, Skrastiņu, Putnu balli. Šogad neesmu čekojusi, kas vispār notiek, moš kāds koncertiņš derētu. Dzirdēts ir tikai par Rēzijas un Marhila tūri, bet tā kā Rēzija man īpaši nepatīk, tad nepiesaista..

Par teātriem - pirkšu mammai dāvanā biļetes uz Bagāto kundzi Nacionālajā un pati vilkšos līdz kā trešais liekais. :D Hah, cik savtīga dāvana, jo vnk pašai gribas redzēt to izrādi. Bet gan jau mammai arī patiks. Vismaz ļoti ceru! :)
2 kungu kalps gan man likās stulba - 70% joku ir pilnīgi glupi un jēli, bet piekrītu - atsevišķas epizodes bija izdevušās smieklīgas. Tā kā maksāju 1 LVL par biļeti, tad nenožēloju, ja būtu pirkusi dārgas biļetes, tad gan uzskatītu, ka nav tā vērts.
12.12.2013 11:15 |

10 gadi
Reitings 2547
Zaķi, man vairāk par visu patika tas dziedošais ansamblis un man arī bija lētā biļete :D
12.12.2013 11:17 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Dzirdēts ir tikai par Rēzijas un Marhila tūri, bet tā kā Rēzija man īpaši nepatīk, tad nepiesaista..

oi, uz šito es dabūju ielūgumus, ceru, ka būs forši :)
12.12.2013 11:18 |

Reitings 274
Kā vienmēr gaidu darba dienas beigas... Viena cosmiete kādreiz bija ieteikusi seriālu "Betrayal". Es tik ilgi gaidīju, kad iznāks 4.sērija, ka pat svarīgas sižeta detaļas jau piemirsu. :D Šovakar skatīšos! :)

Par svētkiem vispār gandrīz nedomāju, galva pilna ar pārvākšanos. :)
12.12.2013 11:48 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Es esmu priecīga šodien. Sapirku vakar gandrīz visiem dāvanas un pirmo reizi pa īstam gāju uz kazino :D Beigās mājās braucām tikai ap trijiem naktī, jo mani nevarēja atraut no pokera galda. Tagad es saprotu kā tās spēles ievelk azartā. :D

Esat bijušas Dailes teātrī uz " Romeo un Džuljeta" ?
12.12.2013 11:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits