Man viņš patīk Gan "Suņu būdā", gan izrādēs, gan izskata ziņā (nu, priekš 30+ vīrieša ir ok). Zinu, ka daudziem nepatīk, bet kkas viņā ir tāds...
Man loti simpatizee Artuss Kaimins, man liekas, ka vizuali vins ir no Renara Kaupera izskata grupas.
Sunju Buuda ari forsh raidijums, reals, bez bullshita. Nu labi, daziem vins kakaa tur uz galvas, bet tas viss pelniiti. Ari vina balss man loti patik.
Viņš nav apguvis smalki, ironiski izteikties. Viņš ir kā svarcēlājs, kas mēģina dejot baletu. Nu, nesanāk.Visas tās sarunas ir neveiklas, šķidras, neloģiskas un brutālas. Jā, iespējams, viņš ir labs aktieris, iespējams, viņš ir intelektuālis, bet viņš mēģina uzlēkt augstāk par savu pakaļu vadot Suņu Būdu
Viņš nav apguvis smalki, ironiski izteikties. Viņš ir kā svarcēlājs, kas mēģina dejot baletu. Nu, nesanāk.Visas tās sarunas ir neveiklas, šķidras, neloģiskas un brutālas. Jā, iespējams, viņš ir labs aktieris, iespējams, viņš ir intelektuālis, bet viņš mēģina uzlēkt augstāk par savu pakaļu vadot Suņu Būdu
Ja reiz viņš tā izsakās (stostoties, meklējot vārdus) un joprojām vada raidījumu, tad tomēr tas par kko liecina.