Par maz uzmanības

Reitings 613
Reģ: 29.01.2009
Ko jūs darāt, kad puisis jums nedod tik daudz uzmanības, cik jūs gribat?
Vai ir kādi triki, kā esat panākušas vairāk uzmanības? :)
10.12.2013 16:02 |

Reitings 613
sunset, ļoti labs variants! Žēl, ka man tas nav iespējams finanšu dēl :( Man vispār nav naudas tādām sevis lutināšanām un sievišķīgiem niekiem :(
10.12.2013 21:23 |

Reitings 8272
a ko man darīt, ja man katru otro nedēļu darba dienu vakaros pat stundu nav, kas velta, jo draugs strādā tad, kad esmu mājās un otrādi? jā, es pasaku, ka es skumstu u.tml., bet nezāģēju un nepukstu, ka viņam tagad jāsēž visu vakaru man blakus un jātur rociņa.
tev vajag dzīvot arī savu dzīvi. tu esi pilnībā atkarīga no sava drauga. tev nav savu interešu. tev ir jābūt arī pašai sev, nevis jādzīvo tikai dēļ vīrieša.
bet es neteiktu, ka vīrietis man nevelta pietiekoši daudz laika. kad esam kopā, lielākoties uzmanība tiek tikai man. reizēm šķiet, ka viņš man vairāk vēlas veltīt uzmanību, nekā es viņam.

ja jau tu ej uz sporta zāli, tad jau tev tomēr kādi līdzekļi ir. sadali tos prātīgi un skaties atlaides, 'tad arī iegūsi ko vairāk.

nekad neesmu prasījusi draugam, ka man vajag uzmanību. ja viņš nav mājās, tad nav. un es par to nezāģēju. nē, nu jā, var jau darīt arī tā, ka tu apmaksā visu jūsu rēķinus un viņš sēž mājās un tur tev rociņu ne tikai visu vakaru, bet arī visu nakti. un beidz vienreiz čīkstēt. ne jau viņš krogā sēž un dzer ar draugiem vakaros, bet gan dara lietderīgas lietas.
12.12.2013 15:41 |

Reitings 460
Reģ: 31.07.2013
Mēs vsp nedzīvojam kopā...esam katrs savā pilsētā,tiekamies varbu't katru nedēļas nogali... ,ko tad lai saku...Tev varu pateikt- sāc ar sevi .....
12.12.2013 15:47 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Nokaitini vīrieti, un uzmanība garantēta!
12.12.2013 15:50 |

Reitings 135
Reģ: 28.10.2013
Tikai nezāģē viņu par šito, būs vēl trakāk.

Atrodi laiku sev, palutini visādos veidos, mīli sevi vairāk.... Tad pats sāks skumt pēc mīļuma u.tml.
12.12.2013 15:56 |

Reitings 8272
problēma jau nav tajā, ka vīrietis katru vakaru visu laiku nav kopā ar tevi. attiecībās tai nevajadzētu būt galvenajai lietai. vienmēr ir jābūt sajūtai, ka tu pēc otra ilgojies. un tas ir normāli. tad, kad vairs neilgosies, tad tā gan būs problēma. taču lielākoties cilvēki strādā un viens gar otru nečubinās diennaktīm. svarīgais šajā situācijā ir tas, vai tu vispār sajūti vīrieša mīlestību? varbūt tu to nesajūti un tādēļ tas tev realizējas kā nepārtraukta vēlme pavadīt laiku kopā tikai ar viņu?
tu jūties mīlēta? attiecības nekad nevar būt ideālas. vienmēr būs lietas, uz ko tiekties. un tā arī vajag. kad attiecībās vairāk nav jaunu mērķu, tās notrulinās un paliek pašsaprotamas.
varbūt tu domā, ka neesi viņam pietiekoši svarīga?
es zinu, ka arī laikā, kad mēs neesam kopā, viņš domā par mani (ne jau, saprotams, nepārtraukti).
13.12.2013 09:51 |

Reitings 2258
andzelija
piedod, sanāca tas mans ieraksts tāds iedomīgs, it ka bez naudas nevarētu.. gluži tā nebiju domājusi. esmu bijusi arī situācijā, kad 6 mēn. nestrādāju un valkāju savas vecās paudžu laiku drēbes :D nav tik traki ar mani. bet tad es katru dienu nodarbojos ar skriešanu (tas gandrīz neko nemaksā) un ēdu ļoti maz, pārsvarā partiku no auzu putras, zaļās tējas un griķiem, jo neko citu nevarēju atļauties. un tad izskatījos kā modele, novājējusi un vēl ar muskulīšiem no sporta. mana doma bija tāda, ka vajag sevi nodarbināt, nevis visu laiku diedelēt uzmanību, puisim tas ļooooti ātri apniks. es parasti cenšos, ko sadarīt tā, lai man ir ko stāstīt par redzēto, būt interesantai. bezdarbnieces laikos es ļoti bieži gaju uz bibliotēku, lasīt žurnālus, grāmatas un internetā sameklēju visādas izstāžu atklāšanas, bezmaksas pasākumus, performances. Ja dzīvo Rīgā, tad var ļoti forši izdzīvoties. Esmu bijusi mākslas muzejā uz bezmaksas lekcijām, esmu bijusi Japānas vēstniecībā uz bezmaksas izstādi un tur vēl varēja pacienāties un vīnu iedzert :D un galvenais, ka es kko jaunu iegūstu un man ir par ko parunāt, pastāstīt vīrietim, kad vakarā pēc viņa darba tiekamies. Šobrīd strādāju, tad nu, zinot, ka kādreiz atkal gribēšu padzīvoties mājsaimnieces statusā baudu visādus priekus, kuriem vajadzīga nauda. (Agrāk 6 gadus matus sev griezu pati :D :D ) Pedikīru taisu tur, kur tajā brīdī ir kopā pirkšanas kuponi :)
13.12.2013 10:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)