andzelija
piedod, sanāca tas mans ieraksts tāds iedomīgs, it ka bez naudas nevarētu.. gluži tā nebiju domājusi. esmu bijusi arī situācijā, kad 6 mēn. nestrādāju un valkāju savas vecās paudžu laiku drēbes :D nav tik traki ar mani. bet tad es katru dienu nodarbojos ar skriešanu (tas gandrīz neko nemaksā) un ēdu ļoti maz, pārsvarā partiku no auzu putras, zaļās tējas un griķiem, jo neko citu nevarēju atļauties. un tad izskatījos kā modele, novājējusi un vēl ar muskulīšiem no sporta. mana doma bija tāda, ka vajag sevi nodarbināt, nevis visu laiku diedelēt uzmanību, puisim tas ļooooti ātri apniks. es parasti cenšos, ko sadarīt tā, lai man ir ko stāstīt par redzēto, būt interesantai. bezdarbnieces laikos es ļoti bieži gaju uz bibliotēku, lasīt žurnālus, grāmatas un internetā sameklēju visādas izstāžu atklāšanas, bezmaksas pasākumus, performances. Ja dzīvo Rīgā, tad var ļoti forši izdzīvoties. Esmu bijusi mākslas muzejā uz bezmaksas lekcijām, esmu bijusi Japānas vēstniecībā uz bezmaksas izstādi un tur vēl varēja pacienāties un vīnu iedzert :D un galvenais, ka es kko jaunu iegūstu un man ir par ko parunāt, pastāstīt vīrietim, kad vakarā pēc viņa darba tiekamies. Šobrīd strādāju, tad nu, zinot, ka kādreiz atkal gribēšu padzīvoties mājsaimnieces statusā baudu visādus priekus, kuriem vajadzīga nauda. (Agrāk 6 gadus matus sev griezu pati :D :D ) Pedikīru taisu tur, kur tajā brīdī ir kopā pirkšanas kuponi :)