Pirmā mīlestība

Reitings 479
Reģ: 29.01.2009
cik ilgs pagāja līdz kļuvāt "brīvas" no pirmās mīlestības?

Ir jau pagājuši vairāki gadi.... Attiecības izbeidzu es.... pa šiem gadiem esmu tikušies, esmu viņam rakstijusi.. Nekas tur tāds..taču jā... nevarēju tomēr aizmirst.. tad viss noklusa..pagāja apm gads... pēdējo reizi viņu satiku apm 2-3mēn.atpakaļ...pilnīgi nejauši..parunājāmies, piedāvāja aizvest mājās...līdz mājām neaizveda ... aiveda līdz jūrai..kur staigājām , kko runājām(paralēli biju attiecībās ar puisi, ar kuru tiešām biju laimīga) , līdz tikām pie jautājuma, kas ar mums īsti notika..nu jā.. viņš mani mīlot vēl aizvien un bērnus grib tikai no manis..sievas lomā arī redz tikai mani. Neviena cita nekad... Zinu,ka tie nav tikai vārdi to var just, pie tam viņš ar vārdiem nekad nebija mētājies.. Vecums arī nav tas,lai tā runātu,lai gultā ievilktu.. aj..sagriezās man galva, ar savu puisi pašķīros, lai tiktu skaidrībā ar sevi... nu jā.. nu jau 2mēneši pagājuši... esmu kopā atpakaļ ar savu puisi..pirmā mīlestība aizgāja... itkā viss bija kārtībā... taču tikko ieraudziju sociālajos tīklos viņam bildi ar meiteni... jau pirms tam biju redzējusi, bet neļāvu ieslīkt tajā, taču tagad... nezinu... pat nemāku aprakstīt to sajūtu iekšā..man likās, ka beidzot viss beidzies...vai tiešām tas nozīmē, ka vēl aizvien viņš man tur iekšā sirdī ir...?
10.12.2013 14:37 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Es nekad nespētu būt kopā ar cilvēku, kas citam ir teicis: "es mīlu tevi".

Un kā tu to zinātu vai ir teicis vai nav?
10.12.2013 22:52 |

Reitings 536
Reģ: 24.02.2013
vai pirmā mīlestība. eh...
nekas mums tur nesanāca, vismaz viņa ir tagad resna un es esmu priecīgs par to.
haha
10.12.2013 22:55 |

Reitings 135
Reģ: 28.10.2013
Viņam ir bijušas vēl tikai 2vas meitenes - attiecībās, nepilns mēnesis ar vienu, un trīs mēnešus ar otru.

Abas šīs meitenes ir diezgan labas draudzenes manai labākajai draudzenei.
Viņš pat viņas atraidījis, kad šīs uzmākušās.

Labu laiku atpakaļ, kad nolēmu pazvanīt puisim un parunat, izlēmām satikties pie viņa, viss notika...,un kamēr viņš aizgāja uz tualeti, viņam pienāca sms - un es protams paskatījos no kā sms, ieraudzīju meitenes vārdu, greizsirdības varā atvēru sms, kur bija aptuveni šāds teksts: es tevi ļoti mīlu, kāpēc tu mani ignorē? Kaut gan nespēj tik ātri iemīlēties, esmu gatava gaidīt. Un pēc vakardienas noprotu, ka sekss tev būs tikai pēc kāzām? --- bija vēl kaut kādi penteri, viņš tajā vakarā meiteni pameta ( es nezināju ka viņš bija aizņemts, to zināja tikai viņi abi :D, jo viņš bija ierosinājis to slēpt)

Pastāv īsta mīlestība!!
10.12.2013 23:04 |

Reitings 971
Reģ: 23.01.2011
13 gados biju ieķērusies vienā puisī, teicu, ka mīlu utt., šķita, ka tā nu ir pirmā mīlestība, bet patiesībā tās bija pupu mizas, jo, ko gan es tādā vecumā varēju saprast no attiecībām, mīlestības? Tāpēc uzskatu, ka mana pirmā mīlestība ir mans pirmais nopietnais draugs.

Man tas pats, tikai viss notika gados 16... Neteicu,ka mīlu, bet patika ļoti, pārdzīvoju arī ļoti... Viņš man atzinās, es pārbijos, tik nezinu no kā, laikam no tā,ka man bija sasodīti zems pašvērtējums un nodomāju: Kam gar es varu patikt?! Un atraidīju... Pēc tam atkal un atkal... Bet sāpīgi un kā vēl sāpīgi viss notika.
Ik pa laikam saskrienamies, vēsi sasveicinu. Nesen uzaicināja pat draugiem.lv un es biju šokā...
Laikam tā īsti neaizmirsīšu viņu nekad.
Kā saka: Mums katram ir cilvēks, kuru nevarēs aizmirst nekad. Šis cilvēks laikam ir mans.

Bet, šobrīd esmu laimīgās attiecībās jau 5 gadus un ceru,ka šīs vēl turpināsies ilgi.
10.12.2013 23:11 |

Reitings 536
Reģ: 24.02.2013
omfg.
10.12.2013 23:17 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Pagājuši gandrīz 6 gadi. Laiks gājis, viss mainījies, taču mīlu joprojām. Šo gadu laikā bijušas dažas nenopietnas attiecības, kuras izbeigušās, jo neesmu spējusi otru cilvēku pieņemt, iemīlēt tik ļoti kā to vīrieti.
Ar viņu bieži sanāk nejauši saskrieties. Zinu par to, ka viņš mani nespēj aizmirst. Es viņu tāpat. Bet tā viss arī paliek.
10.12.2013 23:21 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
4 gadi pagājuši.Aizmirst neaizmirsīšu droši vien nekad.Šķīrāmies kā draugi ar asarām acīs abi,viņš pārvācās uz UK. Ar šodienas saprātu saprotu,ka biju sīka muļķe,man bija 16 viņam 23,viņš bija vnk babņiks kam patika nevainīgas meitenes.Taču es neko nenožēloju.Reizēm šķiet,ka vajadzētu satikt,jo 100% zinu,ka šodien man viņš vairs nepatiktu,tikai par to jāpārliecinās un tad droši vien arī pārstātu gremdēties tajās bērnības dienu atmiņās,kur viņš man šķita tik perfekts un nobriedis.Šad tad parunāju ar viņa draugu ar kuru viņš kopā aizbrauca un jau tā pat saprotu,ka nekas tur no viņa nav tā kā es atceros.Vienīgi,ka man tā stulbi šķiet pavisam pazaudēt kontaktu ar cilvēku,kas man bijis pirmais it visā un bijis tik svarīgs?Gribētos tomēr vismaz pāris vārdus ar viņu šad tad pārmīt,bet nu neko.Nepārdzīvoju.
11.12.2013 02:02 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Es nezinu, cik ilgs laiks pagāja līdz es kļuvu "brīva". Varbūt tie paši daudz pieminētie 4 gadi, kad ieraugot nenotrīs neviena šūna. Cilvēki ar laiku izaug, ļoti mainās, prasības pret citiem ļoti mainās, tāpēc gremdēties romantiskās atmiņās nav vērts. Es atceros ar vieglu smaidu, ļaunu prātu par sevis pamešanu neturu. Esam tāpat vien komunicējuši, tad sapratu, ka man viņš vairs nederētu. Absolūti neitrāla persona. Bet tas laikam tāpēc, ka ir bijuši labāki, ja nekas labāks dzīvē nebūtu redzēts, tad gan būtu čābīgi.
11.12.2013 04:14 |

Reitings 479
Bet citādi man liekas tā ir tāda sevis ieprogrammēšana. Nu tāds mazohisms liekas jaunībā gadiem ilgi sevi mocīt un kavēties kādās atmiņās, ilgoties. Neviens jau nav aizvietojams, protams, bet pasaulē ir tik daudz vīriešu, ar kuriem var būt tā īstā, pat ja ne pirmā, mīlestība. Un, ja nesanāca, tad tam bija iemesls.

Paldies, so.so izpurinājā šie vārdi nedaudz :) Bet :D bāc, es pat par viņu nebiju pirms tam domājusi, nekur uzdūrusies, bet tik bieži redzēju sapņos. Pēc kāda laika uzskrēju virsū..un tad atkal viss sākās. besī! tā gribētu kaut kādu skaidrību smadzenēs. Man ir superīgs vīrietis, viss ir jauki, esmu laimīga...bet ja ieraudzītu to puisi ar kaut kādu meiteni, man visas iekšas apgrieztos otrādi.. tas jau nav normāli.. un nav tā, ka viņš man bijis vienīgais un tāpēc tā.. nesūdzos par uzmanību no pretējā dzimuma... bet par tiem pārējiem vispār vienalga.
11.12.2013 10:47 |

Reitings 363
Reģ: 16.05.2012
Aptuveni 8 gadi pagājuši. Biju tik naaaaaiva. Nesaprotu ar kuru galu domāju tobrīd. Rozā brilles uz acīm, pārmīlējusies. Nesapratu vai nevēlējos saprast, ka viņam vajadzēja plāksteri pēc šķiršanās ar savu 1. mīlestību, es pagadījos ceļā.
12.12.2013 00:41 |

Reitings 363
Reģ: 16.05.2012
Lai aizmirstu, pagāja kāds gads, pusotrs.
Vai tā bija īsta mīlestība? Šaubos.
Nākamās attiecības gan atstājušas dziļas pēdas dvēselē. Vēl pēc gada vienatnē sāpēs raudāju un lai arī, zinot, ka viņam jau ir sieva un bērns, tas nesāp un vēlu to labāko, bieži par viņu iedomājos, atceros mirkļus.
12.12.2013 00:55 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
Tas jau atkarīgs no tā cik stipra tā mīlestība. Un to noteikt droši vien var laiks. Ar laiku sapratīsi.
12.12.2013 02:03 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
Man ir superīgs vīrietis, viss ir jauki, esmu laimīga...bet ja ieraudzītu to puisi ar kaut kādu meiteni, man visas iekšas apgrieztos otrādi.. tas jau nav normāli.. un nav tā, ka viņš man bijis vienīgais un tāpēc tā.. nesūdzos par uzmanību no pretējā dzimuma... bet par tiem pārējiem vispār vienalga.

tipiskais "man ir superīgs vīrietis" "bet ieraugot viņu visas iekšas sagriežas". nedomāju, ka tas vēl ir rādītājs par patiesām jūtām. arī, bet tur tomēr pamatā jābūt vēl kaut kam. citādi iznāk, ka tu kā muļķe - ieraugi un vsjo taureņu pilna pakaļa. padomā vairāk par to vai tev maz viņš liekas tāds kuru tu patiešām mīlētu visu dzīvi arī tad, ja piem., viņam būtu trūkumi un tā. vai viņā ir kaut kas tā vērts lai būtu kopā visu mūžu. vai tikai satieku un reibst galva. reibums tāpat kā no šampja pāries dārgā :)

tas tāds mans mīlestības identifikators
12.12.2013 02:17 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
ir pagajusi 2 gadi ,kops izskiramies, bijam kopa kadu pus otru gadu vai mazliet mazak, vel joprojam aizmirst nespeju, jo tomer satiekamies reizi pa reizei, bet tas ir tikai sekss,pedeja reize bija aptuveni pusgadu atpakal. Zel, stulbi, nosodu pati sevi. Ikreiz, kad ieraugu,liekas, ka sirds pa muti izleks lauka, bet tam palidz tikai,tikai laiks. Lenam,lenam.
12.12.2013 10:29 |

Reitings 8272
tagad ir pagājuši kādi divarpus gadi vai nedaudz vairāk (tieši tik ilgi, kad sāku ar savu pašreizējo draugu satikties) un ar mierīgu sirdi varu teikt, ka es arī toreiz viņu palaidu vaļā. ilgstoši līdz tam bija ļoti grūti. tagad ir palikušas tikai atmiņas, bet nekas tāds, lai viņa dēļ šķirtos no drauga.
kāpēc tad jūs pēc tā jūras brauciena tomēr nepalikāt kopā, bet esi tagad kopā ar esošo draugu?
sākuma atskaites punkts par to, ka sapratu, ka neredzu ar to puisi sevi kopā bija jau agrāk, kad vienā dienā man atvērās acis, ka mūs nekas nesaista. NEKAS. atvērās viss kā priekškars. sapratu, ka mums pat nav kopīgu interešu. kopīgi mērķi īsti arī nē, ja neskaita kaut kādas plikas runas.agrāk domāju un teicu, ka nekad viņu neaizmirsīšu. viņš teica tieši to pašu. tagad ir tā, ka viņš mani apsveic pa reizei kādos svētkos telefoniski ar sms, nu es vnk uzrakstu paldies. man viņa telefona nr nebija, bet viņš, acīmredzot, manējo ir saglabājis. tagad nezinu', kādas ir viņa jūtas pret mani un ceru, ka neuzzināšu, lai man tas neliktu ieslīgt kaut kādās melanholiskās atmiņās. ne jau tādēļ, ka man gribētos skriet pie viņa, bet tas man pamatīgi sabojā garastāvokli.
12.12.2013 16:20 |

Reitings 8272
ā, uz ielas satiekot, domāju, ka sirds nedaudz notrīcētu un uzjundītu atmiņas, bet nekas vairāk. dēļ viņa savu laimi nejauktu ārā, vēlreiz paskatītos kā tur īsti varētu būt, jo mīlu citu.
12.12.2013 16:22 |

Reitings 8272
dēļ viņa savu laimi nejauktu ārā, vēlreiz paskatītos kā tur īsti varētu būt, jo mīlu citu.

dēļ viņa savu laimi nejauktu ārā, lai vēlreiz paskatītos kā tur īsti varētu būt, jo mīlu citu.
12.12.2013 16:28 |

Reitings 490
Reģ: 24.07.2012
Esmu kopā ar savu pirmo. .
12.12.2013 17:10 |

Reitings 17
Reģ: 07.12.2013
Pagājuši jau...oii 5 gadi.
Bijām jauni,naivi. Nekas nesanāca. Pēc 3 gadiem,kad izjuka manas pirmās nopietnās attiecības.es sagāju ar viņu vēlreiz. Bet abi sapratām,ka lai gan mīlestība bija-tomēr,kaut kas nav un lai tā arī paliek neizsapņota mīlestība. Bija skaisti,bet tomēr kopā būšana-nereāla.
Toties ar puisi,ko biju kopā šos 3 gadus-tas ir kaut kas mistisks. Mēs nespējam aizmirst viens otru joprojām,kaut abiem pa šiem 2 gadiem gājis raibi ar otrajā pusēm,tomēr kaut kas ir. Tagad viņš ir ļoti mainījies,tāpat kā es,bet šķiet,ka patīk vēl vairāk kā agrāk. Tomēr-bail atkal tajā pašā upē kāpt....
Tā ka es uzskatu,ka nekad jau tā pa īsto aizmirst nevar
16.12.2013 03:29 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Es savu pirmo mīlestību ieraudzīju pēc apmēram 4-5 gadu neredzēšanās. Pirmais bija - fuj, kur bija mana gaume
Man besī,ka mana pirmā love ir palicis resns un neglīts,zini stāsti draudzenēm par attiecībām un tev paprasa parādīt kā izskatījās,nu nevar taču neglītu sumo cīkstoni rādīt. Kauns :D
16.12.2013 07:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)