Pirmā mīlestība

Reitings 479
Reģ: 29.01.2009
cik ilgs pagāja līdz kļuvāt "brīvas" no pirmās mīlestības?

Ir jau pagājuši vairāki gadi.... Attiecības izbeidzu es.... pa šiem gadiem esmu tikušies, esmu viņam rakstijusi.. Nekas tur tāds..taču jā... nevarēju tomēr aizmirst.. tad viss noklusa..pagāja apm gads... pēdējo reizi viņu satiku apm 2-3mēn.atpakaļ...pilnīgi nejauši..parunājāmies, piedāvāja aizvest mājās...līdz mājām neaizveda ... aiveda līdz jūrai..kur staigājām , kko runājām(paralēli biju attiecībās ar puisi, ar kuru tiešām biju laimīga) , līdz tikām pie jautājuma, kas ar mums īsti notika..nu jā.. viņš mani mīlot vēl aizvien un bērnus grib tikai no manis..sievas lomā arī redz tikai mani. Neviena cita nekad... Zinu,ka tie nav tikai vārdi to var just, pie tam viņš ar vārdiem nekad nebija mētājies.. Vecums arī nav tas,lai tā runātu,lai gultā ievilktu.. aj..sagriezās man galva, ar savu puisi pašķīros, lai tiktu skaidrībā ar sevi... nu jā.. nu jau 2mēneši pagājuši... esmu kopā atpakaļ ar savu puisi..pirmā mīlestība aizgāja... itkā viss bija kārtībā... taču tikko ieraudziju sociālajos tīklos viņam bildi ar meiteni... jau pirms tam biju redzējusi, bet neļāvu ieslīkt tajā, taču tagad... nezinu... pat nemāku aprakstīt to sajūtu iekšā..man likās, ka beidzot viss beidzies...vai tiešām tas nozīmē, ka vēl aizvien viņš man tur iekšā sirdī ir...?
10.12.2013 14:37 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Esmu kopā ar savu pirmo mīlestību vairākus gadus un ceru, ka tā arī būs vienīgā. :)

Protams, pirms tam ir bijuši kaut kādi draugi, bet nekas nopietns. 13 gados biju ieķērusies vienā puisī, teicu, ka mīlu utt., šķita, ka tā nu ir pirmā mīlestība, bet patiesībā tās bija pupu mizas, jo, ko gan es tādā vecumā varēju saprast no attiecībām, mīlestības? Tāpēc uzskatu, ka mana pirmā mīlestība ir mans pirmais nopietnais draugs.
10.12.2013 17:48 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
13 gados biju ieķērusies vienā puisī, teicu, ka mīlu utt., šķita, ka tā nu ir pirmā mīlestība, bet patiesībā tās bija pupu mizas, jo, ko gan es tādā vecumā varēju saprast no attiecībām, mīlestības? Tāpēc uzskatu, ka mana pirmā mīlestība ir mans pirmais nopietnais draugs.

Man tāpat. :)
10.12.2013 18:45 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Aptuveni 3 gadus ik pa laikam iedomājos par viņu, visticamāk, ka vienmēr siltas atmiņas paliks, taču jūtu, ka tās sāk izbalēt un iestājusies vienaldzība, šobrīd pagājuši vairāk kā 4 gadi. Agrāk domāju, ka nespēšu aizmirst nekad.
10.12.2013 18:51 |

Reitings 512
Reģ: 08.11.2012
Mana 1. mīlestība dzīvo 200km attālumā no manis, bet mums tāpat šad un tad sanāk saskrieties nejauši kaut kur Rīgā. Zīme vai nejaušība? Nezinu,bet to cilvēku es dziļi,dziļi kaut kur sirds nosturī mīlēšu vienmēr , lai gan zinu,ka nevaram būt kopā. Esmu ar to samierinājusies. Iesaku Tev darīt tāpat.
10.12.2013 19:00 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu jau 15 gadi ir pagājuši. Abiem ir ģimenes, bērni. Abi šad tad sarakstamies skypā. Toreiz es no viņa izšķīros savas muļķības dēļ... Apzinos, ka mīlu viņu joprojām kaut kur sirds dziļumos, un viņš mīl mani arī (ir to man pavisam nesen vēl teicis). Nu ko, tā arī dzīvojam...
10.12.2013 19:02 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Laikam mana pirmā īstā mīlestība ir mans tagadējais puisis, jo bez viņa mana dzīve nav iedomājama. Ir protams ka ieraugot kādu no bijušiem ir kādas izjūitas.
10.12.2013 19:16 |

Reitings 479
Apzinos, ka mīlu viņu joprojām kaut kur sirds dziļumos, un viņš mīl mani arī (ir to man pavisam nesen vēl teicis). Nu ko, tā arī dzīvojam...

un viss... ? tā arī viss paliek? neko nenožēlo..?
10.12.2013 19:19 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
joprojām apskata manu profilu, esam abi precējušies, bet, protams, atceros viņu un laikam arī neaizmirsīšu, abiem kopīga darba sfēra, tā kā gadās uzskriet virsū
10.12.2013 19:25 |

Reitings 135
Reģ: 28.10.2013
Es savu pirmo mīlestību meiģināju aizmirst 6 gadus ( samīlējāmies ne pa jokam tīņu gados), tā kā nesanāca aizmirst ne man ne viņam, tad esam kopā tagad un ļoti laimīgi...

Es viņu pametu stulbuma dēļ, nesapratu sevi vēl īsti, pēc kāda laika pēc šķiršanās ( tā bija vidusskola) es mainīju skolu. Nevarēju vienkārši, es nespēju mācīties, tikties ar citiem, man bija puiši kas pildīja katru iegribu, visu, lai tik būtu labi, bet es tikmēr sapņoju par to vienīgo. Ik pa laikam sarakstījāmies, bet es ne uz ko necerēju, jo salauzu sirdi viņam ļoti.

Bet nu sanāca tā ka biju izrāvusies no darbiem un aizgāju uz bāru ar draudzenēm, un tur viņš bija. Pavadīja mani mājās, skūpsti u.tml. Nākamjā vakrā piebrauca pie manis, uzaicināja kaut kur pasēdēt...Tagad esam vairāk kā gadu kopā.

Es uzskatu ka pirmā milestība ir tā vienīgā, tā var būt tikai ar vienu, tās pārējās ir tikai aizraušanās...
10.12.2013 19:26 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
ja pareizi atceros pagājuši 4,5gadi
10.12.2013 19:26 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Es uzskatu ka pirmā milestība ir tā vienīgā, tā var būt tikai ar vienu, tās pārējās ir tikai aizraušanās...

Tas ir kā kuram, nevar tā vienozīmīgi teikt. Man arī ir sava teorija par mīlestību, katrs jau vadās pēc savas pieredzes.
10.12.2013 19:32 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
un viss... ? tā arī viss paliek? neko nenožēlo..?

Jā, viss. Tā arī viss paliek. Ja reiz 15 gadu laikā nekas nemainījās, tad gan jau nemainīsies arī nekas turpmāk.
10.12.2013 19:55 |

Reitings 479
carinjo

Liels prieks par Jums :))

kaut kā gribas tam piekrist, bet vēl esmu šaubās... mjā... liels pārdomu vakars...
10.12.2013 20:00 |

Reitings 122
Reģ: 07.11.2013
Gads riņķī kopš pirmās mīlestības. Nekontaktējamies, lai gan, dažreiz domāju, ka vieglāk aizmirst būtu, ja varētu izrunāt visu. Bet ir kā ir. Reizēm iedomājos par viņu, sirsniņa salecās, bet vienalga - puisis, kas ir tagad, ir mana dvēseles otra pusīte, mīl mani ļoti, ļoti un saprot mani. Reizēm iedomājos, kā būtu, ja būtu...bet dzīve ir dzīve. Nekas nenotiek tāpat vien un ja jau neesam sgājuši atpakaļ kopā, tad tā arī tam jābūt :)
10.12.2013 22:22 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Es ar savu pirmo mīlestību izšķīros pēc pusgada kopā būšanas, lai gan pazīstami bijām 3 gadus. Nu neko, 4 mēnešus pārdzīvoju, raudāju, sirds pa muti leca ārā, bet viņam bija vienalga. Tad pie apvāršņa parādījās cits un mana pirmā mīlestība darīja visu, lai būtu kopā ar mani (nevar taču pieļaut, ka kāds aizņems viņa vietu :D). Nu, sagājām atpakaļ, bet pēc 3 mēnešiem sapratu - nu kāda pirmā mīlestība, nekā tur nav. Tāpēc viņu aizmirsu ļoti ātri, šad tad sanāk saskrieties, bet es uzmetu tikai naidīgu skatienu... Jo viņš ir darījis ļoti daudz nepatīkamu lietu gan man, gan citiem cilvēkiem...
10.12.2013 22:29 |

Reitings 78
Man ir pagājuši 5 gadi varbūt pat bišķ vairāk,viņš bija man pirmā mīla un īstā,neesam tikušies 3 gadus jau,protams iedomājos šad tad palūkoju soc,tiklos bet vairāk,neko nedomāju kad velētos kaut ko ar viņu vēl kādreiz!
10.12.2013 22:31 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
4 gadi, tagad domāju kur pie velna bija mans prāts?!
10.12.2013 22:34 |

Reitings 237
hmm, he turned out to be the best thing I never had, tas ir viss, ko varu par viņu pateikt.
Bijām ļoti jauni, viņš vēlējās, lai attiecības pāriet nākamajā "pieaugušo" līmenī. Nebiju tam gatava, atteicu. Skolas vasaras brīvlaikā kļuvām par brīviem cilvēkiem. Labi, ka pietika prāta viņam atteikt.
10.12.2013 22:39 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Gads. Bet nu tas gads bija tik drausmīgs, ka man šķiršanās lomku pietiks visai dzīvei. :D Bet, jā, - tagad gribas teikt līdzīgi kā pure heroine - kur bija mans prāts?! Kaut gan reti jau kuram padsmit, knapi 20 gadu vecumā ir baigā nojēga par attiecībām utt.

Palasot komentārus gan man rodas pārdomas..nu, ok, ja ir ilgstošas attiecības daudzu gadu garumā, es saprotu to nevarēšanu tikt pāri gadiem. Bet citādi man liekas tā ir tāda sevis ieprogrammēšana. Nu tāds mazohisms liekas jaunībā gadiem ilgi sevi mocīt un kavēties kādās atmiņās, ilgoties. Neviens jau nav aizvietojams, protams, bet pasaulē ir tik daudz vīriešu, ar kuriem var būt tā īstā, pat ja ne pirmā, mīlestība. Un, ja nesanāca, tad tam bija iemesls.
10.12.2013 22:47 |

Reitings 135
Mademoiselle! es jau teicu, ka tas ir mans uzskats.

Es nekad nespētu būt kopā ar cilvēku, kas citam ir teicis: "es mīlu tevi". Esmu parāk jūtīgs cilvēks iekšēji un mani tas sabrucinātu nevienam neredzot.
Gan jau mani uzskati būtu citādāki, ja tas pirmais nopietnais nebūtu tas īstais.
10.12.2013 22:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)