cik ilgs pagāja līdz kļuvāt "brīvas" no pirmās mīlestības?
Ir jau pagājuši vairāki gadi.... Attiecības izbeidzu es.... pa šiem gadiem esmu tikušies, esmu viņam rakstijusi.. Nekas tur tāds..taču jā... nevarēju tomēr aizmirst.. tad viss noklusa..pagāja apm gads... pēdējo reizi viņu satiku apm 2-3mēn.atpakaļ...pilnīgi nejauši..parunājāmies, piedāvāja aizvest mājās...līdz mājām neaizveda ... aiveda līdz jūrai..kur staigājām , kko runājām(paralēli biju attiecībās ar puisi, ar kuru tiešām biju laimīga) , līdz tikām pie jautājuma, kas ar mums īsti notika..nu jā.. viņš mani mīlot vēl aizvien un bērnus grib tikai no manis..sievas lomā arī redz tikai mani. Neviena cita nekad... Zinu,ka tie nav tikai vārdi to var just, pie tam viņš ar vārdiem nekad nebija mētājies.. Vecums arī nav tas,lai tā runātu,lai gultā ievilktu.. aj..sagriezās man galva, ar savu puisi pašķīros, lai tiktu skaidrībā ar sevi... nu jā.. nu jau 2mēneši pagājuši... esmu kopā atpakaļ ar savu puisi..pirmā mīlestība aizgāja... itkā viss bija kārtībā... taču tikko ieraudziju sociālajos tīklos viņam bildi ar meiteni... jau pirms tam biju redzējusi, bet neļāvu ieslīkt tajā, taču tagad... nezinu... pat nemāku aprakstīt to sajūtu iekšā..man likās, ka beidzot viss beidzies...vai tiešām tas nozīmē, ka vēl aizvien viņš man tur iekšā sirdī ir...?