Šobrīd lietoju VS Sheer Love. Bet vispār, no tiem, ko esmu lietojusi, vislabāk patika Burt's Bees Milk an honey un John Masters Organics Blood orange and vanilla.
jau neskaitaamus gadus lietoju vienu un to pashu garnier toneejosho.... nespeeju lietot visus shitos sviestus utt utt utt..smarzha jau dikti jauka tiem,bet nepatik konsistence un kjeepa...
Riry, visu laiku un man pilnigi nekaadas problemas tas nesagaadaa :) neteiktu,ka baigi tonee manu kjermeni,bet man patik gan konsistence,gan smarzha un nekad nekur nav bijis neviens plekjis...
Heartkiller, man tāda dušas želeja bija-smarža patīkama, salda, bet nebija tā,ka pēc piparkūkām smaržoja.Kaut kā savādāk. Man kolas smarži atgādinaja vairāk nekā piparkūkas.:D
Heartkiller, nu smaržo pēc ziemassvētkiem, kaut kas no piparkūkam, tāds pasalds, bet ne pārmērīgi, man draugs teica- tāda silta ziemassvētku smarža...:)
Rakerss, mellenēm tā smarža tāda ļoti pieticīga,nav spēcīga. Man patīk,ka stiprāka smarža visiem šitiem zieķiem ir. :D Pag.gadā nopirku dzērveņu sviestu, tas konsistences ziņā tiešām sviestu atgādina, jo tāds ciets, citi sviestiņi nav tik cieti.
buuuuu - viņam nav tā dīvainā smarža, kas mēdz būt paštonējošajiem? Man ir mājās vairāki tonējošie, kurus vasaras beigās mēdzu pasmērēt, bet viņiem visiem ir smarža, kas baigi traucē.
Riry, ja Tu domā to smaržu,ko es saucu par cepiena smaržu,tad tā man nenormāli patīk. Smarža tā kā tikko no solārija, zinu,ka citiem tā ļoti nepatīk, bet man gan uhh (l)