Man ir pieredze ar Biodermas tonējošo krēmu. Nopirku ar lielām cerībām, ka nu, beidzot, būs līdzeklis, kas noslēps manu problēmu, kura ilgst jau 10 gadus. Kopumā Biodermu lietoju pusgadu. Sākumā bija redzami rezultāti (vasarā), jo arī saulīte palīdzēja un nekādus maskējošos līdzekļus nevajadzēja. Tad, kad atnāca rudens, šis jautājums aktualizējās. Tā kā Biodermas krēmiem ir tieksme uzklāšanas laikā "birt", par jebkādu tonālo vai BB krēmu varēju aizmirst. Ar laiku āda vispār pierada pie Biodermas un progress pārvērtās par regresu. Jaunais tonējošais brīnums diemžēl neko neslēpa, ādai tika piešķirts tāds dzeltenīgs tonis, tā spīdēja. Pats krēms bija pārāk šķidrs un zaļais korektors kaut kā dikti izcēlās zem tā līdzekļa. Un tā tipiskā Sebium līnijas smaka... no sākuma bija ok, bet uz beigām jau rāva uz augšu. Esmu izmēģinājusi visādus tonējošus līdzekļus, gan Lorealus, gan Oriflame, Garnier, Maybelline un arī ārstnieciskos. Pagaidām esmu atradusi savu kombināciju - Eveline BB krēms 5 vienā un Catrice korektoru palete.