manhattanite ārprāc, lasīju Tavu komentāru un man pilnīgi sirds sagriezās... Kā tā vispār var pateikt vecākam cilvēkam, kas , kā saki, vēl neizskatījās kā bomzis.. Ja pēc urīna, tad bieži vien tāda vecuma cilvēkiem ir smagas problēmas ar veselību un urīna nesaturēšanas , līdz ar ko komplektā nāk pieaugušo pamperi, kur tas urīns arī satek un ja netiek uzreiz nomainīt, tad, protams, tā smaka arī paliek.. un nevar jau zināt, mazums tam onkulītim jāiztiek ar pāris santīmiem dienā un nav naudas pirkt jaunas pamperu pakas dien dienā un , iespējams, viņš spiests ar to 1 pamperu ilgāk staigāt. tik bezsirdīgs, aprobežots, neaudzināts cilvēks. nekas, es, ja redzu tādu augstprātību vienmēr nodomāju, nekas, nekas, kad pati būsi veca un nespējīga, tad redzēsi... tādas lietas atgriežas. pret tādiem veciem cilvēkiem man ir tieši žēl, ja viņi smirdīgi, jo tas jau nav aiz labas dzīves... bet, ja ir 40, 50 gadus veci bomži, kuru sejās vienkārši var redzēt jau no tāluma, ka tur šņabis savu roku pielicis un tad tie tur izgāzušies pa 2 krēsliem sēž un vēl apmīzušies, tad gan es piekrītu tādam likumam.
ai, vispār nafig to Tavu komentāru izlasīju :D Tagad pilnīgi gribētos būt tajā laikā un vietā un pateikt tai sievietei visu, ko es gribētu pateikt tādā situācijā :D