pēc diskusijas - Sajūtas pēc atgriešanas Latvijā

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Forumu iedomājos lasot diskusiju - Sajūtas pēc atgriešanas Latvijā
Dažas meitenes minēja , ka latvijā nav ko darīt un tā, bet pēc maniem uzskatiem mēs paši šo valsti tādu veidojam. Te nav nekāds sakars ar politiku vai algām. Jā algas nav tās lielākās, bet ne jau naudā slēpjas tas prieks dzīvot Latvijā. Pavērojat paši sevi, kādi esat kļuvuši atbraucot no ārzemēm. Visi man zināmie cilvēki no anglijas atbrauc ar brīviem uzskatiem, no vācijas - nosvērti un harmoniski. Te Latvijā mēs esam saspringi, stīvi, mūsos nevalda avantūrisms... Tie esam mēs - kas šo valsti tādu rada.
09.12.2013 00:36 |

Reitings 363
Reģ: 16.05.2012
Par naudu fakts, jā. Iemesls kādēļ ir tā nīgrā attieksme.

Ance, UK ir tik daudz iebraucēju, kuri dažādas nekārtibas tur taisījuši, ka britiem vnk nav cieņas pret iebraucēju, skatās ar tādu augstprātību, cik zinu :( Bet visticamāk jau ka šoferīši paši ir iebraucēji tomēr...
Plus UK, Īrijā ja nerunā labi angliski, tad skatās uz iebraucēju apmēram tā kā latviestis uz Latvijā dzīvojošu krievu, kas neprot valsts valodu. Ar to sastapos sen atpakaļ, kad valoda vēl nebija tik augstā līmenī.
Un lai kā nebūtu šeit mājās, kur ir savi mīnusi un savu plusi, tomēr māju sajūta ir neaizvietojama un negribētu vairs nekur justies kā imigrants. Šī pozitīvā pieredze ir jāņem kā mācība un jācenšas tādu radīt Latvjā. Un piekrītu par:
Latvieši ir ļoti evolucionējuši visādā ziņā, arī kļuvuši pretīmnākošāki un atvērtāki, laipnāki un smaidīgāki. Es domāju, ka to der atzīmēt runājot par šo tēmu.
09.12.2013 13:33 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Mana vecuma meitenes gan mēdz šķībi UZ IELAS skatīties. Un tās jau tās pašas cosmietes vien ir. Stāvot rindā - tādas solāriju končas, asiem sejas vaibstiem un dusmīgi saraustām uzacīm - no sērijas - ja man kāds pieskarsies es kliegšu un pieprasīšu vispārējo dezinfekciju - tagad šeit raksta, ka Latvijā nelaipni cilvēki.

o jāaa, laikam tad neesmu vienīgā kas šitādu sugu manījusi :D tas stils un viss kopumā jau nav slikti, bet lielakajai daļai no tādām damītēm sejā jau ierakstīts bitch.
09.12.2013 14:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits