Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pieredze.

Reitings 479
Reģ: 29.01.2009
Izlasiju tikko rakstu - http://nra.lv/latvija/107282-pret-atrajiem-kuri-nepaspeja-pie-mirstosa-viriesa-ierosina-kriminalprocesu.htm

Man visnotaļ negatīva. bija laiks,kad tiku diezgan bieži vesta ar šo tranportlīdzekli uz Stradiņiem. Dažas nedēļas atpakaļ, pa ilgiem laikiem, kad palika slikti darba vietā, tā negribēju ātro palīdzību saukt, bet nekas cits neatlika, apsargs izsauca... protams,ka daktere diezgan spēcīgi pārmeta, ka neeesmu bijusi tur, tur un tur pie visādiem ārstiem... ka mēs jau visi parasti domājam ,ka pašai viss pāries( kaut gan biju pie ārsta un dariju ko man lika) Beigās,kad mani aizveda līdz mašīnai, pie tam apsargs turēja, lai nenokrītu, jo daktere jau bija aizgājusi pa priekšu prom un bija jātaisa kardiogramma, izrādās papirs beidzies. Vienkārši wtf, nopietni?! un ja nu es mirtu... beigās man vispār uzlika dīvainu diognozi, par ko ģimenes daktere bija šokā...

un kāda ir Jūsu pieredze ar ātro palīdzību?
08.12.2013 15:24 |

Reitings 479
un kāda ir Jūsu pieredze ar ātro palīdzību?

jautājumam bija jābūt augšā :D un tad arī saprastu manu tekstu, atvainojos.
08.12.2013 15:26 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
Mana pieredze ir ar manu sīci. Bērnam 1,8 gadi. Vemj visu nakti,caureja nenormālāka,temperatūra 39.. Izsaucam ātros. OK,atbrauc, apskata,viss kārtībā,brauksim protams uz slimnīcu. Bērns visu ceļu turpina nenormāli vemt, ātrie nepārspīlējot brauc uz 50 km/h.. Es protams palūdzu ,vai mēs tomēr nevarētu braukt nedaudz ātrāk,uz ko saņēmu preti jautajumu- vai tad jums nekad bērns nevemj mašīna?? Es dimāju,nē nu vāks.. Atbildu,ka protams,ka nē!! āā- nu tad mēs brauksim ātrāk.. Nu ar kaut kā īpatnēji.
Tieši tāds pats atgdijums ar ātrajiem,ka bērns pamatīg bija nokritis ar galvu uz flīzēm.. atkal vemšana un nenormālākā temperatūra.. Un tieši tas pats variants..
Bet kopumā apsalūti neko negribēju nosodīt. Tā tikai mana pieredze,
08.12.2013 15:42 |

Reitings 2342
Parasti jau cilvēki dalās vien ar negatīvo. Kādēļ tas ir vajadzīgs? Lai cilvēki vēl vēlāk sauktu ātros, kad ir nepieciešamība? Un reizēm pārmetumi par pārlieku bezrūpīgu attieksmi pret savu veselību ir vietā!
08.12.2013 15:48 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
es nezinu, kāda viņiem tur objektu sadale, bet likās ļooooti jocīgi, ka ātrie brauca 40 min no citas pilsētas pie asiņojoša cilvēka, kaut arī mūsu pilsētā arī ir ātrie. pa tām 40 min var taču viss notikt, ātrāk būtu aizbraukuši uz slimnīcu ar taxi....
08.12.2013 15:49 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Mums vienreiz līdz bāram, kurš no slimnīcas ir 2 min gājienā ātrie atbrauca pēc pusst.
08.12.2013 15:56 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Mums vienreiz līdz bāram, kurš no slimnīcas ir 2 min gājienā ātrie atbrauca pēc pusst.

Varējāt ar kājām aiziet, nevis pusstundu gaidīt :D:D

Bet vsp... Vrbt visas brigādes tajā laikā bija aizņemtas? Ātrie ne vienmēr brauc no slimnīcas. Manā pilsētā ātrie atrodas pavisam citā vietā, nevis slimnīcā...
08.12.2013 16:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits