Matainā!

Reitings 490
Reģ: 24.07.2012
Sveikas, mani jau sen nomoka viena apkaunojoša lieta. Man zem nabas uz leju ir lieks apmatojums tāda matiņu strīpiņa un ap nabu arī . Mani tas pamatīgi kaitina, kauns dažreiz no sava vīrieša ka man tāda ir.
Ikdiena pašus tumšākos matiņus izraustu ar pinceti. Es pēc dabas esmu diezgan mataina :D rados tā sanācis.

Kā lai cīnās?
08.12.2013 14:59 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Galvenais neskujies, jo tad matiņi ataugs vēl tumšāki un cietāki!!
Es noteikti izmantotu vaksāciju, man efekts turās kādas 3 nedēļas... :) Un nav nemaz tiik sāpīgi! ;)
08.12.2013 19:07 |

Reitings 27
Reģ: 09.04.2013
Ja matiņi ir ikdienas problēma, tad iesaku labāk pamēģināt fotoepilāciju! Kaut kad agrāk ar meitenēm jau par to diskutējām vienā citā sarunā šeit tad gan diskutējām par ieaugušajiem matiņiem, bet fotoepilācija, manuprāt, ir vislabākais variants visās problēmas, kas skar lieko apmatojumu. Jau pasen lietoju Flash & Go un palīdz pie visa veida matiņiem, lietoju pat uz sejas. Tā kā arī tavs vēders būs atkal smuks bez riebīgām spalvām! :) Pietam nav jāuztraucas kā pie skūšanas vai epilācijas, ka turpinās riebīgi ataugt. Ja regulāri fotoepilēsi, tad jau pēc dažiem mēnešiem āda būs pavisam tīra! Vispār šis ir īstais laiks, kad to darīt, jo nu vasarā nedrīkst dēļ saules. Pietam, ja tiešām nopērc to fotoepilatoru mājas lietošanai, tad iesaku izmantot ne tikai uz vēdera! Vasarā nenožēlosi to foršo sajūtu, kad nekur nekādi mati nerēgojas. :) Jābūt gan pacietīgai un sākotnēji tā epilēšana var likties apnicīga, bet ir tā vērts! :)
08.12.2013 20:21 |

Reitings 1243
Reģ: 29.01.2009
Tā arī cīnies - pincete, vaksācija, skuveklis, u.c. matiņu likvidēšanas veidi. Ne tu pirmā, ne pēdējā.
Vnk tevī ir vairāk vīrišķā hormona
08.12.2013 20:32 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Es rauju a pinceti.

Man ari ir spalvainas rokas, un tikai pēc diskusijām cosmo sāku aizdomāties - varbūt tiešam tas ir slikti? Paldies Dievam, ka man ir normāls puisis, kuram šas visas marketinga galējības liekas trākas.
Un man liekas, ka sevis kopšana ietvēr sevī higiēniskus pasākumus, viss pārējais ir jau nevis kopšana, bet "ķunings" - pilnveidošana. Un nevajag nosodīt citus, kuras jutas harmonijā ar savu ķermeņi, kaut gan tam ir spalvas ne tikai uz galvas.
08.12.2013 20:47 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Paldies Dievam, ka man ir normāls puisis, kuram šas visas marketinga galējības liekas trākas.

arī gludas paduses un kājas viņam liekas trakas?
08.12.2013 21:04 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Donata

Ne, tas neliekas traki. Bet nu tik pat neliekas traki, ja tu viss nav ideāla kārtībā. Pie kam tomēr ir pieņēmts jau nez cik gadus skūt kājas un padusēs, bet roku skušana nav tik plati izplatīta.
08.12.2013 21:10 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Ārprāts, nesaprotu, par ko te dažas cepas :D Kāda daļa gar citām, lai tak neskujas, neepilējas. Skatieties vairāk pašas uz sevi! :D
08.12.2013 21:17 |

Reitings 6299

tad jau tomēr ''kārtībā'' skaitās, ja nav to spalvu. par izplatību runājot - neatceros, kad bija plaši izplatītas tumši spalvainas rokas, tiešām.
08.12.2013 23:16 |

Reitings 363
Reģ: 16.05.2012
Galvenais neskuj matiņus tur, jo tie pēc tam būs tumšāki un rupjāki.
Es arī gēnu dēļ esmu mataina :(
Kājas, paduses, bikini skuju, bet pāris reizes pusgadā depilēju kāju augšdaļu, rokas, matiņus ap nabu un kāju pirkstiem ir matiņi. :( Pusaudžu gados ievēroju gaišus matiņus tur un nolēmu, ka jānoskuj, jo traucēja. Milzīga kļūda!!! Sapņoju par Tria vai Silknsepil fotoepilatora iegādi. :)
No vaksācijas baidos. Es nevaru sadūšoties. Esmu mēģinājusi. Nevaru to pati izdarīt, bet salonos, tiktu ieguldīta liela nauda, ja dotos vaksēt visas spalvainās ķermeņa daļas. Pietam, man matiņi ataug ļoti ātri. Katru dienu jāskujās.
09.12.2013 00:15 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Arī esmu ar daudz vīrišķajiem hormoniem (laigan arī sievišķo dahuja. Tātad vienkārši - ar baigi daudz hormoniem :D) un esmu mataina. Nesaprotu, ko tu te sprēgājies. Ja negribi vaksēties, bat gribi atbrīvoties no matiņiem ilglaicīgi, tad mēģini foto/lāzer epilāciju. Ja arī to negribi, tad skujies un vēro kā tie matiņi paliks biezāki un tumšāki. Es savos 13 gados, galīgi neko nesaprotot, ar skuvekli pārāk sadraudzējos, nu tad tagad varu nožēlot.

+Get your facts straight, lady. Vaksēsana nav jāveic katru nedēļu. Ja tev tā jāveic katru nedēļu, tad varbūt drīzāk dakteronkuli jāapmeklē.

Donata - āpāc. Arī esmu ar spalvainām rokām, bet tā kā matiņi pārāk bieži ieaug, apr roku vaksāciju nemaz nedomāju. Un paldies dievam man apkārt nav cilvēki ar divdimensiju domāšānu. Es vienmēr brīnos, kā cilvēki tādas lietas uz citiem tik aši vispār ievēro.

Starpcitu, Alyssa Milano ir spalvainu roku piemērs.
09.12.2013 00:30 |

Reitings 6299
āpāc Krītiņš, tagad visas ar noaugušām rokām sāk mani apvainot :D es tiešām īpaši neskatos uz citiem, bet, kad man deguna priekšā kāda dāma bezpiedurkņu krekliņā plātās ar savām melnajām roku spalvām, to nevar neievērot... zināšu tagad, ka to sauc par divdimensiju domāšanu :D
Alyssa Milano spalvainas rokas neievēroju, laikam tik acīga neesmu :(

no skuvekļa matiņi tiešām paliek biezāki un tumšāki, turklāt izplatās lielākā laukumā. vismaz man tā ir.
09.12.2013 00:45 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Bet tā arī šķiet pēc tava rakstītā, ka tas kā kaut kas āpāc ir, kaut kas ne īsti normāls :)

Alyssa bieži vien tiek minēta kā piemēŗs holivudas nevaksētajām skaistulēm. Un redz, nevar ievērot, bet, kad piezūmo, tad diezgan tur ir materiāla :D Es vnk tagad domāju un tiesām neatminos kādam vsp kko tādu ievērojot, kaut zinu, ka tuvākās meitenes nevaksē, esam runājušas.
09.12.2013 00:58 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Sajutos kā matains jetijs, jo nevaksēju rokas :D
09.12.2013 01:07 |

Reitings 119
Reģ: 10.08.2011
Leseda, tu nopietni? cik tev ir gadi?

Tu arī ar mazām ūsiņām staigā apkārt? taču nekas nesāp no tās vaksācijas, drīzāk patīkama kņudoņa vien ir.
Un taču nopērc drogās vaska strēmelītes un norauj tos savus matiņus. Pēctam tikai būsi pateicīga mums, ka vismaz kāds tev ieskaidro, ka pēc vaksācijas matiņi ATAUG MAZĀKI UN BĀLĀKI + VIŅI IR JĀVAKSĒ 1x MĒNESĪ , JA TO VĒLIES, JO BIEŽĀK VIŅI NEAUG !
09.12.2013 01:10 |

Reitings 119
Reģ: 10.08.2011
pēc skūšanas aug griezdamies, tāpēc skūšanos īpaši neatbalstu..!!!
09.12.2013 01:11 |

Reitings 450
Reģ: 24.05.2013
Es arī vienu brīdi pamanīju, ka man pie nabas un uz leju aug matiņi, paņēmu "Veet" vaska strēmeli, uzlīmēju, noplēsu un miers. Vispār dīvaini, tās spalvas laikam nemaz netaisās ataugt, vai arī viņas ir tik plānas un neredzamas, ka man netraucē viņas.. :)
10.12.2013 11:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits